بوئیدن گل نرگس راهی برای پیشگیری از سرماخوردگی
یک دستیار تخصصی طب سنتی گفت: بوئیدن عطرهای گرم مانند بوییدن گل نرگس در فصل زمستان بسیار به پیشگیری از سرماخوردگی کمک میکند چرا که قوت بالایی در تحلیل مواد زائد مغز دارد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش ،غلامرضا کردافشاری درباره راههای پیشگیری از سرماخوردگی در زمستان اظهار داشت: افرادی که مستعد سرماخوردگی هستند از رفتن به محیطهایی که افراد زیادی در آنجا تجمع دارند, پرهیز کنند.
وی گفت: برای پیشگیری از سرماخوردگی افراد میتوانند یک پیاز و سیر را بهمدت 24 ساعت در دوغ بخیسانند و بعد از گذشت یک شبانهروز ابتدا سیر و پیاز را خورده, سپس دوغ را بعد از آن بخورند.
وی افزود: بوئیدن از عطرهای گرم مانند بوییدن گل نرگس در فصل زمستان بسیار به پیشگیری از سرماخوردگی کمک میکند چرا که قوت بالایی در تحلیل مواد زائد مغز دارد.
یک دستیار تخصصی طب سنتی یادآور شد: خوردن گلقند بعد از غذا و در فصل زمستان بدن را از بیماری حفظ میکند, گلقند عسلی برای سردمزاجان، پیران و افرادی که رطوبت غالب در مغز دارند, بسیار مفید است.
کردافشاری بیان داشت: گلقند عسلی برای افرادی که دچار دردهای مفصلی هستند و در زمستان تشدید پیدا میکند, بسیار مفید است. افراد برای تهیه معجون گلقند عسلی به داروخانهها و عطاریها مراجعه کنند.
همچنین وی درباره گرسنگی زودهنگام عنوان کرد: یکی از علتهای گرسنگی، خوردن بیش از حد غذاست. افراد غذاهایی بخورند که قوی و کمحجم باشد.
یک دستیار تخصصی طب سنتی بیان داشت: غذاهایی بخورند که 5 گروه مواد غذایی در آن باشد, خاگینه ترکیبی از آرد بهعلاوه عسل یا شیره انگور است که با آرد، روغن و کمی عسل یا شیره انگور روی آتش حرارت دهند و تخم مرغ را به آن اضافه کنند و با نان سنگک بخورند, این غذا از گرسنگی زودهنگام پیشگیری میکند.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
وی گفت: برای پیشگیری از سرماخوردگی افراد میتوانند یک پیاز و سیر را بهمدت 24 ساعت در دوغ بخیسانند و بعد از گذشت یک شبانهروز ابتدا سیر و پیاز را خورده, سپس دوغ را بعد از آن بخورند.
وی افزود: بوئیدن از عطرهای گرم مانند بوییدن گل نرگس در فصل زمستان بسیار به پیشگیری از سرماخوردگی کمک میکند چرا که قوت بالایی در تحلیل مواد زائد مغز دارد.
یک دستیار تخصصی طب سنتی یادآور شد: خوردن گلقند بعد از غذا و در فصل زمستان بدن را از بیماری حفظ میکند, گلقند عسلی برای سردمزاجان، پیران و افرادی که رطوبت غالب در مغز دارند, بسیار مفید است.
کردافشاری بیان داشت: گلقند عسلی برای افرادی که دچار دردهای مفصلی هستند و در زمستان تشدید پیدا میکند, بسیار مفید است. افراد برای تهیه معجون گلقند عسلی به داروخانهها و عطاریها مراجعه کنند.
همچنین وی درباره گرسنگی زودهنگام عنوان کرد: یکی از علتهای گرسنگی، خوردن بیش از حد غذاست. افراد غذاهایی بخورند که قوی و کمحجم باشد.
یک دستیار تخصصی طب سنتی بیان داشت: غذاهایی بخورند که 5 گروه مواد غذایی در آن باشد, خاگینه ترکیبی از آرد بهعلاوه عسل یا شیره انگور است که با آرد، روغن و کمی عسل یا شیره انگور روی آتش حرارت دهند و تخم مرغ را به آن اضافه کنند و با نان سنگک بخورند, این غذا از گرسنگی زودهنگام پیشگیری میکند.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *