82 درصد مشکلات جوانان در "افغانستان" فقر و بیکاری است

12:08 - 21 دی 1394
کد خبر: ۱۱۹۹۶۳
خبرگزاری میزان - یک موسسه در افغانستان نشان می‌دهد که از ۴۰۲۰ نفر جوان در ۱۱۳ فرمانداری و ۳۴ ولایت افغانستان، اکثریت این جوانان از کارکردهای حکومت راضی به نظر نمی‌رسند و ۸۲ درصد جوانان فقر و بیکاری را بزرگترین مشکل عنوان کرده اند.
82 درصد مشکلات جوانان در به گزارش به گزارش سرویس بین الملل ، تحقیقات تازه نشان می‌دهد که اکثریت جوانان افغانستان فقر و بیکاری را عمده‌ترین مشکل خود عنوان کرده و از افزایش ناامنی‌ها، فقر و بیکاری به شدت رنج می‌برند.
 
این تحقیق که از سوی موسسه دموکراسی اینترنشنال انجام شده است، در آن اکثریت جوانان از کارکردهای حکومت وحدت ملی افغانستان ناراضی هستند.
 
آنها در این تحقیق گفته‌اند که حکومت وحدت ملی ضعیف‌ترین عملکرد را تا کنون در افغانستان داشته است.
 
در این نتیجه این پژوهش آمده است که 38 درصد جوانان به پارلمان، 39 درصد به دولت، 43 درصد به رئیس جمهور و 44 درصد به رئیس اجرایی حکومت وحدت ملی افغانستان اعتماد ندارند.
 
اما مقامات ریاست جمهوری افغانستان از این تحقیق استقبال کرده و تاکید دارند که در قبال سرنوشت جوانان افغانستان بی‌تفاوت نخواهد بود.
 
«ذکریا بارکزی»، مشاور فنی موسسه دموکراسی اینترنشنال امروز در کنفرانسی با ارایه نتایج این تحقیق گفت: این موسسه از 4020 نفر جوان در 113 فرمانداری و 34 ولایت افغانستان تحقیق کرده است که یافته‌های تازه این موسسه در افغانستان نشان می‌دهد، اکثریت این جوانان از کارکردهای حکومت خشنود به نظر نمی‌رسند و 82 درصد جوانان فقر و بیکاری را بزرگترین مشکل عنوان کرده اند.
 
بارکزی افزود: بر اساس یافته‌های ما، اکثریت این جوانان عامل اصلی نارضایتی خود را، فقر، ناامنی‌ها و بیکاری می‌دانند.
 
در این تحقیق آمده است که تعداد زیادی از جوانان، حکومت وحدت ملی را بدترین حکومت خوانده اما عده دیگر، از عملکرد حکومت وحدت ملی به ویژه «اشرف غنی» رضایت دارند.
 
نزدیک به 40 درصد از این جوانان گفته‌اند که آنها تصمیم دارند به منظور کاریابی، به بیرون از افغانستان بروند.

در همین حال، مشاور رئیس جمهور افغانستان از گزارش‌ها و یافته‌های این موسسه در افغانستان استقبال کرد.

عادله بهرام مشاور ریاست جمهوری افغانستان نیز در خصوص گفت: حکومت در برابر سرنوشت جوانان افغانستان بی‌تفاوت نخواهد بود.

جمهور با انتشار این خبر نوشت: این تحقیق در حالی انجام می‌شود که در سال جاری، نزدیک به صد هزار جوان افغانستانی، کشور را به دلایلی از قبیل افزایش ناامنی‌ها و بیکاری ترک کرده‌اند.

/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *