هنرنمایی خلاقانه آشپزان ژاپنی + تصاویر
ژاپنیها نوعی غذا را با ظاهری شبیه سدِّ آب به مشتری ارائه می دهند.
به گزارش ، در جدیدترین و عجیبوغریبترین نمونه از هنر آشپزی، رستورانهای ژاپنیها
نوعی غذای مخصوص به نام «داموکاری» را به مشتریان خود ارائه میکنند.
داموکاری درواقع نوعی چلوخورشت کاری است که آشپزان هنرمند ژاپنی آن را بهصورت سدی از برنج که خورشت کاری پشتش متوقفشده، تزیین میکنند.
/انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
داموکاری درواقع نوعی چلوخورشت کاری است که آشپزان هنرمند ژاپنی آن را بهصورت سدی از برنج که خورشت کاری پشتش متوقفشده، تزیین میکنند.
/انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *