ایجاد فضای ملتهب علیه جامعه پزشکی به نفع کشور نیست/ باید اعتماد عمومی به جامعه پزشکی حفظ شود
به گزارش، محمد باقر الفت در جلسه تبادل سند همکاری مشترک فیمابین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و سازمان نظام پزشکی که صبح امروز در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه برگزار شد،اظهار کرد: امروز این سند مهم به امضا رسید و هدف از امضای این سند پیگیری و کشف و تولید راه های پیشگیری از جرایم و تخلفات پزشکی است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه رفتارهای پزشکی پزشکان به صورت تخصصی صورت می گیرد اگر قرار باشد پیشگیری در خصوص جرایم پزشکی رخ دهد این کار نیازمند همکاری بین نظام پزشکی و دستگاه قضا است.
معاونت اجتماعی و پشیگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: اقدامات پیشگیرانه اقدامات فرا قوه ای است و این همکاری انشالله نتایج همه جانبه خواهد داشت.
الفت تصریح کرد: اعضای هیات مدیره نظام پزشکی در یک اقدام هوشمندانه پیشنهاد تنظیم سند همکاری مشترک را بین قوه قضائیه و نظام پزشکی دادند، در حال حاضر فضای ملتهبی علیه جامعه پزشکی در جامعه وجود دارد و این امر به نفع کشور نیست.
معاونت اجتماعی و پشیگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: بعد از انقلاب اقدامات پزشکی در حوزه غذا و دارو و درمان به گونه ای بوده که کشور ما را تبدیل به یک قطب کرده است و ما شاهد ورود کشورهای همسایه به داخل کشور برای گرفتن خدمات درمانی هستیم و به حمدلله مردم ما از بهره گیری از پزشکان خارج از کشور بی نیاز هستند.
وی خاطر نشان کرد: اگر برخی از رسانه ها وضعیت جامعه پزشکی را به گونه ای خدشه دار می کنند که موجب بی اعتمادی می شود جای سوال دارد و باید دقت کنیم چه کسانی این وضعیت را ایجاد می کنند و به چند گونه اقدام نامناسب پزشکی دامن می زنند تلاش بر این است که اعتماد عمومی به جامعه پزشکی حفظ شود.
الفت افزود: تلاش بر این است که امنیت غذایی و دارویی مردم و همچنین حقوق متقابل بیمار و جامعه پزشکی حفظ شود و از جهتی موجبات ارتقا آگاهی های عمومی پزشکان و جامعه پزشکی فراهم شود.
معاون اجتماعی و پشیگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در پایان خاطر نشان کرد: برای تحقق اهداف این سند در صورت لزوم با برگزاری کارگاه ها و کلاسهای آموزشی هزینه واعتبارات لازم برای آن در نظر گرفته خواهد شد.