بسیج سازندگی باید انقلاب اقتصادی را رقم بزند
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: بسیج سازندگی باید مثل همیشه احساس تکلیف کند و اداری کار کردن را از سازمان خود دور کند و در نهایت انقلاب اقتصادی را رقم بزند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی میزان، سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در جمع مسئولین استانی بسیج سازندگی با تاکید بر اینکه بسیج سازندگی به عنوان پیش قراول نظام در اقتصاد مقاومتی نباید معطل هیچ بماند کسی بماند و باید فعالیتش را توسعه دهد، اظهارکرد: بسیج سازندگی باید مثل همیشه احساس تکلیف کند و اداری کار کردن را از سازمان خود دور کند و در نهایت انقلاب اقتصادی را رقم بزند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه بسیج سازندگی با توجه به سیاست های ولایت، برای فعالیت خود چشم انداز تهیه کرده است، خاطرنشان کرد: ما در سال 1404 باید 20 میلیون بسیجی فعال داشته باشیم که در سال یک دوره به اردوهای جهادی بروند. در سال 1404 اگر هر بسیجی 5 روز به اردوی جهادی برود، رقم 100 میلیون نفر خدمت رسانی جهادی محقق می شود. بسیج سازندگی باید عادت های اداری را بشکند و جهادی کار کند.
نقدی با اعلام این خبر که از امسال ردیف بودجه بسیج سازندگی مستقل خواهد شد، گفت: مسئولین بسیج سازندگی باید با اعضای گروه جهادی مانوس و رفیق باشند شود تا همه یک دل و یکصدا با هم کار کنند. اگر مدیر بسیج سازندگی اینگونه باشد همه جوانان در استان ها جذب این مدیر خواهند شد. بسیج سازندگی یعنی محور گروه های جهادی. بسیج سازندگی باید پناهگاه جوانان و گروه های جهادی باشد و ما باید به دنبال این باشیم که در مسجد و مدرسه گروه های جهادی را بیش از پیش راه اندازی کنیم.
وی افزود: باید محرومیتهای استانها را لیست کنیم و با توجه به اولویت بندی انجام شده خدمت رسانی کنیم. باید اردوهای جهادی را فرهنگ سازی وجوانان را دلگرم کرد و خدمت رسانی در اردوهای جهادی را برای جوانان تبدیل به یک عادت کرد.
نقدی با بیان اینکه دشمن در تلاش است فرهنگ لیبرالیستی را وارد کشور کند و ما باید مقابل این نفوذ دشمن بایستیم و مسئولیت پذیر باشیم افزود: اساس بسیج مسئولیت پذیری است. بسیج روحیه انقلابی دارد و بی تفاوت نیست. ما در هر استان باید 500 هزار نفر را به اردوهای جهادی بفرستیم. مردم خودشان با همیاری یکدیگر می توانند مشکل خودشان را حل کنند.
وی تصریح کرد: صنایع تبدیلی می تواند ما را از این وضعیت و از این اسراف کاری ها نجات دهد چرا که ما الان در کشور حدود 5 میلیون تن ضایعات محصولات کشاورزی در سال داریم. راه درمان این ضایعات صنایع تبدیلی است. باید کارگاه های زودبازده و کوچک بیشتر شود و مردم را برای انجام فعالیتهای اقتصاد مقاومتی تشویق کنیم. مردم باید بیشتر با فواید فعالیتهای اقتصاد مقاومتی آشنا شوند. کارگاه های زود بازده یا مشاغل خانگی ورشکستگی ندارد. باید فعالیتهای اقتصاد مقاومتی را به خانه ها سوق دهیم و هر خانه می تواند یک کارگاه کوچک شود. صنعت خانگی باید رواج پیدا کند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *