آغاز داوری آثار رسیده به جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب
وی ادامه داد: آثار رسیده به جشنواره در دو مرحله مقدماتی و نهایی داوری میشوند و در نهایت ۱۰ برگزیده روستایی و عشایر دوستدار کتاب معرفی خواهند شد.
دبیر اجرایی جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب درباره تعداد آثار رسیده گفت: در این دوره از جشنواره، بیش از هشتصد روستا و گروه عشایری از سراسر کشور طرحها و ایدههای ابتکاریشان در حوزه کتابخوانی را به دبیرخانه جشنواره ارسال کردهاند كه نسبت به سال گذشته رشد ۲۵ درصدی داشته است.
به گفته حیدری، طرحهای ارسالی تنوع زیادی در ابتكار و خلاقیت دارند و از طرفی بسیاری از این طرحها با توجه به ویژگیهای بومی مناطق مختلف ایران تدوین شده است كه در عین حال قابلیت اجرا در سراسر كشور را دارد.
وی درباره تركیب داوران این دوره گفت: تعدادی از داورها را استادان حوزه فرهنگ و جامعهشناسی تشكیل میدهند و طیف دیگری از داورها هم کارشناسان ارشد نهادها و سازمانهای مرتبط با فعالیتهای فرهنگی در سطح روستاها و جوامع عشایری هستند.
دبیر اجرایی جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب دربارهی شاخصهای انتخاب روستاها و عشایر برگزیده در این جشنواره هم گفت: طرحها و ایدههای ابتکاری ارسالی باید متناسب با نیازهای محلی، آیینهای بومی، و ارزشهای دینی و ملی باشد. همچنین تاثیرگذاری پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی و مشارکت مردمی و پشتیبانی واحدهای اجرایی روستا و عشایر از دیگر شاخصهای مهم در داوری این آثار است. توجه به زنان، جوانان و کودکان در طرحهای ارسالی و قابلیت الگوبرداری و اجرا در سایر مناطق و تازگی کیفیت و محتوا و شیوه اجرا از دیگر شاخصهای مهم در داوری آثار است.