تولید نوشیدنی انرژیزا از زعفران
اولین نوشیدنی انرژیزای ارگانیک از زعفران تولید شد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش ،احسان لطفی، مخترع این نوشیدنی در این باره افزود: مراحل تحقیقات این اختراع پس از عید سال 93 با همکاری دکتررضایی، عضو هیأت علمی و دکترحسینی، معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت جام آغاز شد.
وی در خصوص مزایای ویژه این نوشیدنی بیان کرد: کافئین ندارد و یکی از امتیازات مهم اختراعمان همین مطلب است؛ چراکه کافئین اعتیادآور است و مضرات بسیاری دارد؛ همچنین به دلیل آن که از مشتقات زعفران استفاده نشده، ارگانیک است.
لطفی با بیان این مطلب که این اختراع با هدف تعدیل کردن وضعیت نوشیدنیهای کافئیندار و کوتاه کردن دست برندهایی همچون کوکاکولا، پپسی و هایپ صورت گرفته است، عنوان کرد: آماده همکاری با سرمایهگذاران هستیم.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *