٤٤ درصد مرگ ومیرهای زیر 70 سال با تغذیه مرتبط است /تغذیه سالم از ٨٠ درصد بیماری های قلبی و 30 درصد سرطان ها پیشگیری می کند

1:25 - 07 دی 1394
کد خبر: ۱۱۴۴۰۸
دسته بندی: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان- مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه با تاکید بر ضرورت تغذیه سالم ، گفت: بر اساس مطالعات 44 درصد مرگ و میرهای افراد زیر 70 سال و 48 درصد مرگ های افراد بالای 70 سال با تغذیه ناسالم مرتبط است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *