دچار تسلسل در قانونگذاری و انقطاع مدیریتی در زمینه کاهش آلودگی هوا هستیم

12:37 - 06 دی 1394
کد خبر: ۱۱۴۲۲۸
خبرگزاری میزان-حکیمی پور گفت:انقطاع مدیریتی و قانونگذاری و عدم ارتباط منطقی بین زنجیره های تقنینی،نظارتی و اجرایی مشکل بزرگی ایجاد کرده و باعث از دست رفتن فرصت ها در زمینه کاهش آلودگی هوا می‌شود.
دچار تسلسل در قانونگذاری و انقطاع مدیریتی در زمینه کاهش آلودگی هوا هستیم

احمد حکیمی پور،رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی میزان،درمورد عوامل آلودگی هوای پایتخت گفت: معمولا وقتی هوا آلوده تر می‌شود، میانگین مرگ و میر در تهران حدود 30-35 نفر در روز افزایش پیدا می‌کند و برای اینکه بهشت زهرا بتواند کارهای مربوط به تدفین را انجام دهد باید تعداد غسال و تخت های مربوط به  شست وشوی متوفی را افزایش دهد. آمار فوتی ها در سنوات گذشته در بهشت زهرا موجود است و می توان ایت آمار را با آمار امسال مرور کرد و این آمار خیلی واضح وجود دارد.


وی در مورد عوامل آلودگی هوای پایتخت گفت: دچار تسلسل در قانونگذاری و انقطاع مدیریتی و تقنینی هستیم؛ در واقع ارتباط منطقی بین دوره های مجلس و دوره های اجرایی، مخصوصا دولت وجود ندارد. هر مجموعه ای که سرکار می آیند بی خبر و بی توجه به کارهایی که در دوره قبل صورت گرفته، فکر می کند که کار باید از صفر شروع شود و تا بخواهند کاری کنند دولت‌شان تمام می‌شود.

حکیمی پور تصریح کرد: اگر به گذشته برگردیم دوباره کاری‌ها برای کشور هزینه داشته و باعث موازی کاری شد و بهتر است ببینیم در یک موضوع خاص، قبلا چه تصمیماتی گرفته شده و این تصمیمات چه طور اجرا شده و طرز اجرای آن را درست کنیم.

وی  افزود: از سال 84 هم در دولت و هم در شورای شهر و مجلس، تصمیمات خیلی خوبی در زمینه جلوگیری از پدیده آلودگی هوا گرفته شده، فقط باید به طور متمرکز اجرا شده و هر دستگاهی به وظیفه اش عمل کند.

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران بیان کرد: بهترین راه این است که کمیسیون ویژه ای که در دولتدر این باره وجود دارد  این موضوع به طور ویژه عنوان شده و به صورت متمرکز دنبال شود چرا که  این مسئله فقط مربوط به تهران نیست و  بحث کلانشهر های دیگر هم مطرح است.

وی با اشاره به این مطلب که از نظر مصوبات قانون گذاری و آیین نامه همه چیز معلوم شده است، افزود: در سال 78 ،طرحی را آماده کردیم و از طریق شهرداری تهران گزارش اش آماده شده و به دولت ارائه شد . مصوبات خوبی هم در این زمینه داشتیم و مدتی هم تا سال 84 اجرا شد و موفق شدیم 30درصد آلودگی هوا را برطرف کنیم. در این مصوبات مشخص شده بود که چه کارهایی باید در این زمینه انجام شود. از رده خارج کردن خودروهای فرسوده و ارتقای کیفیت بنزین تا گسترش حمل و نقل در سطح شهرها و استاندارسازی صنایع خودرو سازی؛ ولی از سال 84 به بعد این مصوبات نادیده گرفته شده و رها شد.

حکیمی پور در پایان سخنان خود گفت: انقطاع مدیریتی و قانونگذاری و عدم ارتباط منطقی بین زنجیره های تقنینی ،نظارتی و اجرایی مشکل بزرگی ایجاد کرده و باعث از دست رفتن فرصت ها در زمینه کاهش آلودگی هوا می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *