شریف: اگر شهید شوشتریها نبودند امروز شاهد یارگیری داعش در کشور بود
خبرگزاری میزان - مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اگر شهدایی مانند شهید شوشتری نبودند، طرح امنیت پایدار در کشور بهوجود نمیآمد و امروز شاهد یارگیری گسترده داعش در کشور میبودیم.
خبرگزاری میزان -
به گزارش به نقل از فارس، آیین نقد و بررسی کتاب «شهیدان همبستگی» عصر امروز با حضور چهرههای مختلف در خانه کتاب برگزار شد.
*آنچه در روایات شنیده بودیم را در این عصر رویت کردیم
سیدعباس صالحی معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه همعصر بودن با شهدایی چون سردار شهید نورعلی شوشتری برای نسل ما یکی از نعمتهای الهی بوده، گفت: چیزهایی که ما در روایتها از یاران و نزدیکان پیامبر(ص) اسلام خوانده و شنیده بودیم، در شخصیتهایی چون شهید شوشتری رؤیت کردیم که باید قدر این نعمت الهی را دانست.
وی افزود: شهید شوشتری یکی از سردارانی بود که مانند سایر سرداران دفاع مقدس با خصلتهایی مخصوص به خود شناخته میشد. سرداران و فرماندهان ما هر کدام مانند یک گل وجه تمایز داشتند که همین تمایزها بوستان شهیدان را ساخته بود.
*شهید شوشتری مدیون کلاس امام و انقلاب است
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برخی از ویژگیهای این شهید گفت: شهید شوشتری یک شخصیت خودساخته است که از دل تحصیلات آکادمیک بیرون نیامده بود و هر چه داشت حاصل تلاش خود بود. شهید شوشتری از دل خاک سر برآورد و به افلاک پر کشید و تنها مدیون کلاس امام و انقلاب است که این نکته یکی از ویژگیهای این شهید است.
او اضافه کرد: توان ارتباطی شهید از نظر ارتباط با سایرین بسیار قوی بود؛ هرچند برخی ممکن است این توانایی را داشته باشند، اما در یک نقاطی کم خواهند آورد، اما شهید شوشتری با اقوام و گروههای سنی و اخلاقی مختلف انس میگرفت و ارتباط برقرار میکرد و همین ویژگی او را متمایز کرده بود.
*امنیت اقوام مسئله امروز نظام است
صالحی در بخش دیگر سخنانش با اشاره به نظریه تعامل با اقوام شهید شوشتری، گفت: از این نظر او یک فرد ویژه است. او همیشه با اقوام ایرانی در تماس بوده و از کردستان شروع کرده و به بلوچستان رسیده است. از آنجا که اقوام یکی از مسائل مهم ایران در دهه اول انقلاب بود و در دهه چهارم نیز این برای ما مسئله خواهد بود، در نوع رفتار و تعامل شهید شوشتری، بروز ویژهای داشت. شهید شوشتری یکی از نظریهداران ایده امنیت اقوام است و امروز نظام به این مسئله نیاز دارد.
او با اشاره به نظریه امنیت اقوام شهید شوشتری به 4 اصل بنیادین آن اشاره کرد و گفت: حرمتگذاری به اقوام و مقدسات آنها، یکی از این 4 اصل است. گاهی ما تصنعی از اقوام سخن میگوییم، اما شهید شوشتری از روی اعتقاد سخن میگفت. مشارکتگرایی مردمی و اینکه امنیت اقوام بهدست خود آنها تشکیل داده شود، یکی دیگر از این 4 اصل است.
*شهید شوشتری 9سال پا به رکاب جنگ بود
صالحی اضافه کرد: امنیت قومی با دست نیروهای بیرونی شکل نمیگیرد و شهید شوشتری جان خود را پای این نظریه گذاشت. ویژگی شخصی ایشان موجب شد تا بتواند ارتباطات سازندهای ایجاد کند، همچنین توجه به مشکلات معیشتی در سطح خرد و کلان، مورد توجه شهید شوشتری بود و این نکات مبنای نظریه امنیت اقوام شهید شوشتری بود.
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نقش شهید شوشتری در دوران دفاع مقدس بسیار پررنگ است و او از غرب تا جنوب حضور پیوسته داشته است. او 9 سال پیوسته پا به رکاب جنگ بوده و همه جا شرکت کرده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به خاطراتی که پیرامون شهدا نوشته شده است، گفت: این خاطرات دارای چند سبک است که برخی بهصورت خاطرات طولی نوشته شده که از تولد تا شهادت را روایت میکند. همچنین سبک دیگری وجود دارد که مجموعه مقالات و گفتوگوها پیرامون یک شهید را بهصورت ترکیبی استفاده میکنند.
*این کتاب به سبک سفرنامه نوشته شده است
صالحی گفت: اما این کتاب از سبک سفرنامهنویسی برای نگارشش استفاده شده و نویسنده به خوبی توانسته از این سبک کمک بگیرد تا فضاسازی کند. این سبک، این امکان را به نویسنده میدهد تا این کتاب را ادامه دهد و فضای کتاب را در جلدهای بعدی گسترش دهد و ادامه دادن آن نسخههای قبلی را تکمیل میکند.
او در پایان سخنانش گفت: تعداد گفتگوهای این کتاب هم از حیث تعداد کتاب و هم از لحاظ تنوع جالبتوجه است. نوع نگاه بلوچهایی که شهید شوشتری را در مصاحبههایشان تصویر کردهاند، جالبتوجه بوده و روح لطیف و انسانی و تعامل شهید با آنها را بیان میکند، زیرا تا پیش از این از فرماندهان جنگ، بیشتر وجه جلالیه آنها ترسیم شده بود و خب، این به خاطر شرایط بوده است.
*شهید شوشتری مصداق بارز «انعمت علیهم» است
حجتالاسلام محمدعلی مهدویراد در بخش دیگری از این مراسم با اشاره به تفسیر سوره حمد، گفت: در سالهای بسیار دور که برای تفسیر به تهران میآمدم، در تفسیر سوره حمد، در بخش «انعمت علیهم» به تفسیرهایی که بود، راضی نشدم، اما درنهایت به آنچه میخواستم، رسیدم، زیرا معتقد بودم همه بندگان خدا، نعمت دادهشده هستند، اما حتماً باید ویژگی خاصی داشته باشند که اینطور مورد خطاب قرار بگیرند. من معتقد هستم که هر فرد باید منعم علیهم باشد که شامل این آیه شود و به نظر من شهید شوشتری مصداق این آیه است.
وی افزود: شهید شوشتری دارای توان جسمی بالایی بودند و از هوش سرشاری بهره میبردند، شهید شوشتری سواد بالایی نداشت، اما در مسائل فرهنگی دقیق اظهارنظر میکرد.
*شهید شوشتری از خود رها بود
دبیر جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، گفت: یکی، دو ماه قبل از شهادت ایشان به او گفتند که ایرج افشار، از علمای یزد یکی از یزدنامه تألیف کرده و من پیشنهاد میکنم که ما هم یک نیشابورنامه تولید کنیم که این شهید با این اقدام موافقت کردند، اما اجل به ایشان مهلت نداد.
مهدویراد در پایان سخنانش گفت: شهید شوشتری بسیار از خود بهدور و رها بود و در سالهای آخر روی زندگی فردی، جسمانی و دنیوی خود پا گذاشته بود. به آقای شوشتری بسیار میگفتم که خاطراتش را ضبط کند، ولی توجهی نمیکرد. به او میگفتم اینها خاطرات انقلاب است، اما او گوش نمیکرد.
*شهید شوشتری شاهد اتفاقات بسیاری بوده است
سردار رمضانشریف مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مدیر مجتمع فرهنگی عاشورا که این کتاب از تولیدات این مجتمع بهشمار میرود، گفت: امروز در شرایطی قرار داریم که ضرورت دارد برخی مسائل را با توجه به موقعیت فعلی و آیندهای که جوانان در آن قرار دارند، مطرح کنیم. به نظرمان میرسد که الگوهایی که به واسطه انقلاب اسامی ظهور کردند را باید به نسل آینده معرفی کنیم.
وی افزود: در مجتمع فرهنگی عاشورا تلاش کردهایم از الگوهایی که مرتبط با فرهنگ عاشورا هستند و آنها متأثر از گفتمان انقلاب هستند را معرفی کنیم. از همین رو سراغ شخصیتهایی رفتیم که در جغرافیای گستردهتری منشأ اثر بودهاند.
سردار شریف گفت: شهید شوشتری از جمله شهدایی است که خداوند عمر طولانی به او عنایت کرده بود و شاهد اتفاقات از ابتدای انقلاب تا سالهای اخیر بوده است و در عرصههای مختلف فعالیت کرده بود و همین از دلایلی بود که این شهید برای تولید کتاب انتخاب شد.
*روحیه شهید شوشتری برای سایرین درس است
او در ادامه با اشاره به کتابهای منتشرشده پیرامون شهید شوشتری گفت: این دو کتاب توانسته شخصیت و رفتار این شهید را به نمایش بگذارد که معتقدم میتواند برای الگوسازی مؤثر باشد. روحیه و خلقیات این شهید به گونهای است که میتواند برای سایرین درس باشد.
این شخصیت فرهنگی ضمن تصریح اینکه «شهیدان همبستگی» میتواند برای تولیدکنندگان آثار هنری در زمینههای مختلف محل رجوع باشد، گفت: هر اتفاقی که امروز در حال رخ دادن است،محصول سه چیز است. یک عدهای برای اتفاقات فکر میکردند، یک عده هیچ فکری نمیکردند و بخشی هم از اتفاقات امروز متعجب هستند.
اگر شهید شوشتریها نبودند امروز شاهد یارگیری داعش در کشور بودیم
او اضافه کرد: ما در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به آینده فکر میکنیم و برای آن پیشبینیهایی درنظر میگیریم که این البته جادو و سحر نیست. در سال 88، اسم داعش به گوش کسی نخورده بود، اما ما در سپاه این مسئله را پیشبینی میکردیم و شهدایی مانند شهید شوشتری اگر نبودند، طرح امنیت پایدار در کشور بهوجود نمیآمد و امروز شاهد یارگیری گسترده داعش در کشور میبودیم.
سردار شریف در پایان گفت: امنیت امروز کشور حاصل این نوع نگاه سپاه و سربازان کشور است که البته بخشی هم از آن مربوط به علاقه اقوام به نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی است.
*شهید شوشتری بعد از شهادتش حیات خود را آغاز کرده است
مصطفی محمدی نویسنده کتاب «شهیدان همبستگی» در این مراسم ضمن تشکر از برگزارکنندگان آن گفت: انسانهایی هستند که با مرگشان زندگی خود را آغاز میکنند و شهید شوشتری بعد از شهادتش، حیات واقعی خود را آغاز کرده است.
وی با اشاره به اینکه از آنجا که راه شهید شوشتری همچنان باز است و ادامه دارد، گفت: از این رو این کتاب هنوز تمام نشده، زیرا راهی که شهید شوشتری آغاز کرده بود، باید ادامه پیدا کند، از این جهت کار من هنوز ادامه دارد.
*پدری که فقط فرزندان خود را دوست نداشت
فرجالله شوشتری فرزند شهید شوشتری در بخش دیگری از این مراسم گفت: خدا را شکر میکنم پدری داشتم که فقط فرزندان و اقوام خود را دوست نداشت، بلکه آن کودک کپرنشین سیستانی را نیز دوست داشت.
وی ضمن توصیه به اهالی فرهنگ و هنر برای سفر به منطقه سیستان و بلوچستان و بازدید از آنجا، گفت: هیچ وقت به یاد نمیآورم که با ایشان برای تهیه کفش یا لباس، بیرون رفته باشیم، اما همیشه برای تهیه کتاب به ما سفارش میداد. این شهید قرآن کریم و حافظ را به شدت دوست داشت و به شعر علاقه نشان میداد.
فرزند شهید شوشتری گفت: ای کاش میشد که فراموش کنیم که او یک فرد نظامی است تا بتوانیم سایر ابعاد شخصیتی او را بشناسیم.
*شهید شوشتری مگر چه ویژگی داشت که شهید شد؟
او اضافه کرد: روزی که خبر شهادت شهید شوشتری به من رسید، با خود گفتم مگر چه ویژگی داشت که به شهادت رسید، زیرا فکر میکردم من هم شبیه او هستم، اما به نظرم تفاوت انسانهای خاص با انسانهای عادی زیاد نیست. انسانها را انسان بودنشان متفاوت میکند، همچنین اخلاص یکی دیگر از ویژگیهای شهید شوشتری بود که نتیجه آن را نیز دید.
در پایان این مراسم از نویسنده و فرزند شهید شوشتری از سوی معاونت امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهردار تهران تجلیل به عمل آمد.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
*آنچه در روایات شنیده بودیم را در این عصر رویت کردیم
سیدعباس صالحی معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه همعصر بودن با شهدایی چون سردار شهید نورعلی شوشتری برای نسل ما یکی از نعمتهای الهی بوده، گفت: چیزهایی که ما در روایتها از یاران و نزدیکان پیامبر(ص) اسلام خوانده و شنیده بودیم، در شخصیتهایی چون شهید شوشتری رؤیت کردیم که باید قدر این نعمت الهی را دانست.
وی افزود: شهید شوشتری یکی از سردارانی بود که مانند سایر سرداران دفاع مقدس با خصلتهایی مخصوص به خود شناخته میشد. سرداران و فرماندهان ما هر کدام مانند یک گل وجه تمایز داشتند که همین تمایزها بوستان شهیدان را ساخته بود.
*شهید شوشتری مدیون کلاس امام و انقلاب است
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برخی از ویژگیهای این شهید گفت: شهید شوشتری یک شخصیت خودساخته است که از دل تحصیلات آکادمیک بیرون نیامده بود و هر چه داشت حاصل تلاش خود بود. شهید شوشتری از دل خاک سر برآورد و به افلاک پر کشید و تنها مدیون کلاس امام و انقلاب است که این نکته یکی از ویژگیهای این شهید است.
او اضافه کرد: توان ارتباطی شهید از نظر ارتباط با سایرین بسیار قوی بود؛ هرچند برخی ممکن است این توانایی را داشته باشند، اما در یک نقاطی کم خواهند آورد، اما شهید شوشتری با اقوام و گروههای سنی و اخلاقی مختلف انس میگرفت و ارتباط برقرار میکرد و همین ویژگی او را متمایز کرده بود.
*امنیت اقوام مسئله امروز نظام است
صالحی در بخش دیگر سخنانش با اشاره به نظریه تعامل با اقوام شهید شوشتری، گفت: از این نظر او یک فرد ویژه است. او همیشه با اقوام ایرانی در تماس بوده و از کردستان شروع کرده و به بلوچستان رسیده است. از آنجا که اقوام یکی از مسائل مهم ایران در دهه اول انقلاب بود و در دهه چهارم نیز این برای ما مسئله خواهد بود، در نوع رفتار و تعامل شهید شوشتری، بروز ویژهای داشت. شهید شوشتری یکی از نظریهداران ایده امنیت اقوام است و امروز نظام به این مسئله نیاز دارد.
او با اشاره به نظریه امنیت اقوام شهید شوشتری به 4 اصل بنیادین آن اشاره کرد و گفت: حرمتگذاری به اقوام و مقدسات آنها، یکی از این 4 اصل است. گاهی ما تصنعی از اقوام سخن میگوییم، اما شهید شوشتری از روی اعتقاد سخن میگفت. مشارکتگرایی مردمی و اینکه امنیت اقوام بهدست خود آنها تشکیل داده شود، یکی دیگر از این 4 اصل است.
*شهید شوشتری 9سال پا به رکاب جنگ بود
صالحی اضافه کرد: امنیت قومی با دست نیروهای بیرونی شکل نمیگیرد و شهید شوشتری جان خود را پای این نظریه گذاشت. ویژگی شخصی ایشان موجب شد تا بتواند ارتباطات سازندهای ایجاد کند، همچنین توجه به مشکلات معیشتی در سطح خرد و کلان، مورد توجه شهید شوشتری بود و این نکات مبنای نظریه امنیت اقوام شهید شوشتری بود.
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نقش شهید شوشتری در دوران دفاع مقدس بسیار پررنگ است و او از غرب تا جنوب حضور پیوسته داشته است. او 9 سال پیوسته پا به رکاب جنگ بوده و همه جا شرکت کرده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به خاطراتی که پیرامون شهدا نوشته شده است، گفت: این خاطرات دارای چند سبک است که برخی بهصورت خاطرات طولی نوشته شده که از تولد تا شهادت را روایت میکند. همچنین سبک دیگری وجود دارد که مجموعه مقالات و گفتوگوها پیرامون یک شهید را بهصورت ترکیبی استفاده میکنند.
*این کتاب به سبک سفرنامه نوشته شده است
صالحی گفت: اما این کتاب از سبک سفرنامهنویسی برای نگارشش استفاده شده و نویسنده به خوبی توانسته از این سبک کمک بگیرد تا فضاسازی کند. این سبک، این امکان را به نویسنده میدهد تا این کتاب را ادامه دهد و فضای کتاب را در جلدهای بعدی گسترش دهد و ادامه دادن آن نسخههای قبلی را تکمیل میکند.
او در پایان سخنانش گفت: تعداد گفتگوهای این کتاب هم از حیث تعداد کتاب و هم از لحاظ تنوع جالبتوجه است. نوع نگاه بلوچهایی که شهید شوشتری را در مصاحبههایشان تصویر کردهاند، جالبتوجه بوده و روح لطیف و انسانی و تعامل شهید با آنها را بیان میکند، زیرا تا پیش از این از فرماندهان جنگ، بیشتر وجه جلالیه آنها ترسیم شده بود و خب، این به خاطر شرایط بوده است.
*شهید شوشتری مصداق بارز «انعمت علیهم» است
حجتالاسلام محمدعلی مهدویراد در بخش دیگری از این مراسم با اشاره به تفسیر سوره حمد، گفت: در سالهای بسیار دور که برای تفسیر به تهران میآمدم، در تفسیر سوره حمد، در بخش «انعمت علیهم» به تفسیرهایی که بود، راضی نشدم، اما درنهایت به آنچه میخواستم، رسیدم، زیرا معتقد بودم همه بندگان خدا، نعمت دادهشده هستند، اما حتماً باید ویژگی خاصی داشته باشند که اینطور مورد خطاب قرار بگیرند. من معتقد هستم که هر فرد باید منعم علیهم باشد که شامل این آیه شود و به نظر من شهید شوشتری مصداق این آیه است.
وی افزود: شهید شوشتری دارای توان جسمی بالایی بودند و از هوش سرشاری بهره میبردند، شهید شوشتری سواد بالایی نداشت، اما در مسائل فرهنگی دقیق اظهارنظر میکرد.
*شهید شوشتری از خود رها بود
دبیر جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، گفت: یکی، دو ماه قبل از شهادت ایشان به او گفتند که ایرج افشار، از علمای یزد یکی از یزدنامه تألیف کرده و من پیشنهاد میکنم که ما هم یک نیشابورنامه تولید کنیم که این شهید با این اقدام موافقت کردند، اما اجل به ایشان مهلت نداد.
مهدویراد در پایان سخنانش گفت: شهید شوشتری بسیار از خود بهدور و رها بود و در سالهای آخر روی زندگی فردی، جسمانی و دنیوی خود پا گذاشته بود. به آقای شوشتری بسیار میگفتم که خاطراتش را ضبط کند، ولی توجهی نمیکرد. به او میگفتم اینها خاطرات انقلاب است، اما او گوش نمیکرد.
*شهید شوشتری شاهد اتفاقات بسیاری بوده است
سردار رمضانشریف مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مدیر مجتمع فرهنگی عاشورا که این کتاب از تولیدات این مجتمع بهشمار میرود، گفت: امروز در شرایطی قرار داریم که ضرورت دارد برخی مسائل را با توجه به موقعیت فعلی و آیندهای که جوانان در آن قرار دارند، مطرح کنیم. به نظرمان میرسد که الگوهایی که به واسطه انقلاب اسامی ظهور کردند را باید به نسل آینده معرفی کنیم.
وی افزود: در مجتمع فرهنگی عاشورا تلاش کردهایم از الگوهایی که مرتبط با فرهنگ عاشورا هستند و آنها متأثر از گفتمان انقلاب هستند را معرفی کنیم. از همین رو سراغ شخصیتهایی رفتیم که در جغرافیای گستردهتری منشأ اثر بودهاند.
سردار شریف گفت: شهید شوشتری از جمله شهدایی است که خداوند عمر طولانی به او عنایت کرده بود و شاهد اتفاقات از ابتدای انقلاب تا سالهای اخیر بوده است و در عرصههای مختلف فعالیت کرده بود و همین از دلایلی بود که این شهید برای تولید کتاب انتخاب شد.
*روحیه شهید شوشتری برای سایرین درس است
او در ادامه با اشاره به کتابهای منتشرشده پیرامون شهید شوشتری گفت: این دو کتاب توانسته شخصیت و رفتار این شهید را به نمایش بگذارد که معتقدم میتواند برای الگوسازی مؤثر باشد. روحیه و خلقیات این شهید به گونهای است که میتواند برای سایرین درس باشد.
این شخصیت فرهنگی ضمن تصریح اینکه «شهیدان همبستگی» میتواند برای تولیدکنندگان آثار هنری در زمینههای مختلف محل رجوع باشد، گفت: هر اتفاقی که امروز در حال رخ دادن است،محصول سه چیز است. یک عدهای برای اتفاقات فکر میکردند، یک عده هیچ فکری نمیکردند و بخشی هم از اتفاقات امروز متعجب هستند.
اگر شهید شوشتریها نبودند امروز شاهد یارگیری داعش در کشور بودیم
او اضافه کرد: ما در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به آینده فکر میکنیم و برای آن پیشبینیهایی درنظر میگیریم که این البته جادو و سحر نیست. در سال 88، اسم داعش به گوش کسی نخورده بود، اما ما در سپاه این مسئله را پیشبینی میکردیم و شهدایی مانند شهید شوشتری اگر نبودند، طرح امنیت پایدار در کشور بهوجود نمیآمد و امروز شاهد یارگیری گسترده داعش در کشور میبودیم.
سردار شریف در پایان گفت: امنیت امروز کشور حاصل این نوع نگاه سپاه و سربازان کشور است که البته بخشی هم از آن مربوط به علاقه اقوام به نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی است.
*شهید شوشتری بعد از شهادتش حیات خود را آغاز کرده است
مصطفی محمدی نویسنده کتاب «شهیدان همبستگی» در این مراسم ضمن تشکر از برگزارکنندگان آن گفت: انسانهایی هستند که با مرگشان زندگی خود را آغاز میکنند و شهید شوشتری بعد از شهادتش، حیات واقعی خود را آغاز کرده است.
وی با اشاره به اینکه از آنجا که راه شهید شوشتری همچنان باز است و ادامه دارد، گفت: از این رو این کتاب هنوز تمام نشده، زیرا راهی که شهید شوشتری آغاز کرده بود، باید ادامه پیدا کند، از این جهت کار من هنوز ادامه دارد.
*پدری که فقط فرزندان خود را دوست نداشت
فرجالله شوشتری فرزند شهید شوشتری در بخش دیگری از این مراسم گفت: خدا را شکر میکنم پدری داشتم که فقط فرزندان و اقوام خود را دوست نداشت، بلکه آن کودک کپرنشین سیستانی را نیز دوست داشت.
وی ضمن توصیه به اهالی فرهنگ و هنر برای سفر به منطقه سیستان و بلوچستان و بازدید از آنجا، گفت: هیچ وقت به یاد نمیآورم که با ایشان برای تهیه کفش یا لباس، بیرون رفته باشیم، اما همیشه برای تهیه کتاب به ما سفارش میداد. این شهید قرآن کریم و حافظ را به شدت دوست داشت و به شعر علاقه نشان میداد.
فرزند شهید شوشتری گفت: ای کاش میشد که فراموش کنیم که او یک فرد نظامی است تا بتوانیم سایر ابعاد شخصیتی او را بشناسیم.
*شهید شوشتری مگر چه ویژگی داشت که شهید شد؟
او اضافه کرد: روزی که خبر شهادت شهید شوشتری به من رسید، با خود گفتم مگر چه ویژگی داشت که به شهادت رسید، زیرا فکر میکردم من هم شبیه او هستم، اما به نظرم تفاوت انسانهای خاص با انسانهای عادی زیاد نیست. انسانها را انسان بودنشان متفاوت میکند، همچنین اخلاص یکی دیگر از ویژگیهای شهید شوشتری بود که نتیجه آن را نیز دید.
در پایان این مراسم از نویسنده و فرزند شهید شوشتری از سوی معاونت امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهردار تهران تجلیل به عمل آمد.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *