10 خوردنی هندوانهای مخصوص شب یلدا + تصاویر
خبرگزاری میزان - در گزارش امروز، طرز تهیه 10 خوردنی هنداونه ای شب یلدا را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش به نقل از مجله آشپزی مثبت، اگر شما هم از طرفداران هندوانه بر سرسفره یلداییتان هستید، بیایید و امسال خوراکیهای جدید و خوشمزهای را با هندوانه برای مهمانان عزیزتان رونمایی کنید.
1. ژله هندوانه
2 پیمانه آب را با نصف پیمانه شکر روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و تا داغ است دو بسته ژله هندوانه یا آلوئهورا به آن افزوده و خوب هم بزنید تا ژلاتین در گرمای آب حل شود. حالا 3 پیمانه آب هندوانه به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. مایه ژله را در قالب دلخواه بریزید و داخل در فریزر قرار دهید. بعد از دو سه ساعت دسر را در ظرف دلخواه برگردانید، تزئین و سرو کنید.
2. پودینگ هندوانه
برای این دسر نیم لیتر (معادل 2 پیمانه و 5 قاشق سوپخوری) پوره میوه هندوانه (بدون هسته) و 40 گرم نشاسته (معادل یکچهارم پیمانه) لازم دارید. نشاسته را در مقدار کمی پوره هندوانه بریزید و خوب و ملایم هم بزنید تا نشاستهها حل شوند و گلوله نمانند. حالا این مخلوط را با بقیه پوره، سهچهارم پیمانه شکر و کمی وانیل و یک تکه چوب دارچین در شیرجوشی بریزید و روی حرارت تند قرار دهید. وقتیکه مخلوط جوش آمد، حرارت را کم کنید.
آنقدر مواد را روی حرارت هم بزنید تا کمکم غلیظ شود. حدود ده تا پانزده دقیقه طول میکشد. دسر را از روی حرارت بردارید. چوب دارچین را از داخل آن بیرون بیاورید و دسر را در قالب دلخواه بریزید. وقتی حرارتش را از دست داد، قالب را یک شب تا صبح در فریزر بگذارید. بعد از برگرداندن در ظرف موردنظر میتوانید روی آن را با پودر پسته و شکلات چیپسی تزئین کنید.
3. شیرینی برشی هندوانه
350 گرم بیسکویت ویفر وانیلی را در ظرفی خرد کنید. 6 قاشق کره آب شده و 2 قاشق آب به آنها اضافه کنید و خوب مخلوطکنید. در یک سینی فر 13 در 9 سانتی که لبهای حداقل 2 سانتی متری دارد، فویل آلومینیوم پهن کنید. روی آن را کمی چرب کنید و مخلوط کره و ویفر را در کف سینی پهن کرده، با پشت قاشق فشرده کنید. سینی را در فر از پیش گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه حرارت دهید. بعدازاین مدت سینی را بیرون بیاورید تا خنک شود.
30 گرم پودر ژلاتین را روی 2 پیمانه آب هندوانه بریزد و دو دقیقه صبر کنید. بعد آن را چنددقیقهای در مایکروفر با حداکثر دما حرارت دهید تا پودر ژلاتین حل شود. 3 پیمانه آب هندوانه را با نصف پیمانه شکر، نصف پیمانه آبلیموی تازه، نصف قاشق پوست لیموی رنده شده و نصف پیمانه شیر به این مخلوط اضافه کنید. مواد را روی بیسکویت خنک شده در سینی فر بریزید و سینی را سه چهار ساعتی در فریزر قرار دهید. برای سرو، شیرینی را مربعی برش بزنید با خامه فرم گرفته شیرین تزئین و در ظرف بچینید.
4. کرم هندوانه
4 قاشق پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید و بعد از چند دقیقه که پودر خیس خورد، آن را روی حرارت غیرمستقیم بگذارید تا گرما باعث حل شدن ژلاتین در آب شود. مخلوط را هم بزنید تا یکدست شود. 3 پیمانه پوره هندوانه را به همراه 1 پیمانه خامه صبحانه به 1 پیمانه بستنی وانیلی و 1 پیمانه شکر اضافه و همه مواد را در مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مواد یکدست شوند. ژلاتین حل شده را به این مواد افزوده، هم بزنید و بعد مواد را در قالب دلخواه بریزید. قالب را به مدت چند ساعت در فریزر بگذارید تا سفت شود، سپس در ظرف دلخواه برگردانده با خامه تزئین و سرو کنید.
5. اسموتی خامهای هندوانه
1 پیمانه پوره هندوانه بدون هسته، 1 پیمانه توتفرنگی بدون دم، 1 پیمانه خامه و 1 قاشق سوپخوری پودر نارگیل را به همراه 1 تا یک و نیم پیمانه عرق بهارنارنج در مخلوطکن بریزید تا کاملا صاف و یکدست شود. برای مدت یک ساعت این مخلوط را در فریزر قرار دهید و طی این مدت آن را چند بار هم بزنید. لیوانهای نوشیدنی را مدت کمی در فریزر بگذارید تا خنک شود. بعدازاین مدت نوشیدنی را در لیوانهای بلند بریزید. آنها را با برشهای هندوانه تزئین و بهسرعت سرو کنید.
6. موس هندوانه
2 قاشق پودر ژلاتین را با یک چهارم پیمانه آب سرد روی حرارت غیرمستقیم بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود. یک بسته خامه صبحانه را با 60 گرم پودر قند مخلوط کنید و داخل فریزر قرار دهید. بعد از مدتی که مواد نیمه یخ زده شدند، ظرف را از فریزر بیرون بیاورید و با همزن برقی با دور تند بزنید تا خامه فرم بگیرد. در یک ظرف جدا، 2 عدد سفیده تخممرغ را با همزن برقی آنقدر بزنید تا کف کند (حتما تیغه همزن را بشویید و خوب خشک کنید).
ژلاتین حل شده و خنک شده را به سفیده پف کرده اضافه کنید، سپس 1 قاشق چایخوری آب لیمو را به همراه دو و نیم پیمانه پوره هندوانه به مواد بیفزایید و خوب مخلوطکنید. مواد آماده را در قالب بریزید و چند ساعتی در یخچال بگذارید تا سرد و سفت شود. بعد از برگرداندن در ظرف موردنظر قابل سرو کردن است.
7. چیز کیک هندوانه
1 پیمانه پودر شکر را با 2 پیمانه پنیر خامهای با همزن برقی به مدت 3 دقیقه مخلوط کنید. 2 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را با سه قاشق آب روی حرارت غیر مستقیم حل کنید و به مواد بیفزایید، سپس 1 پیمانه پوره هندوانه را به همراه 1 پیمانه خامه فرم گرفته به پنیر خامهای شیرین شده بیفزایید و هم بزنید. اگر میخواهید رنگ این لایه قرمزتر شود یک قطره رنگ خوراکی قرمز هم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا رنگ قرمز بهصورت یکدست پخش شود.
این مواد را کناری بگذارید. یک و نیم پیمانه بیسکویت سبوسدار خرد شده را با نصف پیمانه کره آب شده و یک چهارم پیمانه شکر قهوهای مخلوط کنید. قالب کمربندی را آماده کنید. مخلوط بیسکویتی را در کف قالب بریزید و با پشت قاشق محکم فشار دهید. روی این مواد مایه پنیری را بریزید و ظرف را به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید. بعدازاین مدت قالب را به یخچال منتقل کنید تا چند ساعتی هم آنجا بماند و آماده شود.
8. گرانیتای هندوانه
2 پیمانه هندوانه خرد شده بی هسته، 6 قاشق سوپخوری عسل، 1 قاشق سوپخوری آبلیموی تازه و 2 قاشق سوپخوری زنجبیل تازه رنده شده را در مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید و چنددقیقهای صبر کنید. پوره را در ظرفی پلاستیکی و بزرگ بریزید.
در ظرف را ببندید و در فریزر بگذارید تا از شب تا صبح بماند. ظرف را بیرون آورده و مواد را با یک چنگال آنقدر هم بزنید تا یخها شکسته و مواد برفکی شکل شوند. دوباره ظرف را 20 دقیقه در فریزر قرار دهید. بعدازاین مدت میتوانید آن را در ظرف دلخواه ریخته و با برش لیمو تزئین کنید. این دسر باید با قاشق سرو شود.
9. سالاد هندوانه و گوجه و سبزیجات
دو عدد خیار را پوست گرفته و حلقهحلقه ببرید. 1 عدد پیاز قرمز کوچک را هم خلال کنید. هندوانه را با قاشق اسکوپ کوچک به شکل توپک درآورید. یک و نیم پیمانه هندوانه توپکی و 2 پیمانه گوجه گیلاسی را با مواد بالا در ظرفی بریزید. نصف پیمانه ریحان خرد شده درشت، نصف پیمانه جعفری خرد شده،1 قاشق سرخالی پودر نعنا خشک را با نصف پیمانه زیتون بی هسته حلقه شده به مواد سالاد بیفزایید.
حالا یکچهارم پیمانه روغنزیتون بودار را با نصف پیمانه سرکه سیب و 3 قاشق عسل مخلوط و با کمی نمک و فلفل به مواد داخل کاسه اضافه کنید. سالاد را میتوانید بلافاصله سرو کنید.
10. ساندویچ هندوانه و آووکادو
برای درست کردن دو عدد ساندویچ با نان پیتا نصف یک آووکادو را ورقه نازک ببرید و بهاندازه 1 پیمانه هندوانه را یک سانتی متری خرد کنید. سه چهار عدد فیله مرغ را که از قبل با نمک و فلفل و روغنزیتون مژهدار کردهاید را گریل کنید.
همه این مواد را در دو نان پیتا تقسیم کنید. ساندویچتان را با افزودن کمی جعفری خرد شده و برگ کلم نازک خلال شده و چند قطره آبلیموی تازه کامل و نوش جان کنید.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
1. ژله هندوانه
2. پودینگ هندوانه
برای این دسر نیم لیتر (معادل 2 پیمانه و 5 قاشق سوپخوری) پوره میوه هندوانه (بدون هسته) و 40 گرم نشاسته (معادل یکچهارم پیمانه) لازم دارید. نشاسته را در مقدار کمی پوره هندوانه بریزید و خوب و ملایم هم بزنید تا نشاستهها حل شوند و گلوله نمانند. حالا این مخلوط را با بقیه پوره، سهچهارم پیمانه شکر و کمی وانیل و یک تکه چوب دارچین در شیرجوشی بریزید و روی حرارت تند قرار دهید. وقتیکه مخلوط جوش آمد، حرارت را کم کنید.
آنقدر مواد را روی حرارت هم بزنید تا کمکم غلیظ شود. حدود ده تا پانزده دقیقه طول میکشد. دسر را از روی حرارت بردارید. چوب دارچین را از داخل آن بیرون بیاورید و دسر را در قالب دلخواه بریزید. وقتی حرارتش را از دست داد، قالب را یک شب تا صبح در فریزر بگذارید. بعد از برگرداندن در ظرف موردنظر میتوانید روی آن را با پودر پسته و شکلات چیپسی تزئین کنید.
3. شیرینی برشی هندوانه
30 گرم پودر ژلاتین را روی 2 پیمانه آب هندوانه بریزد و دو دقیقه صبر کنید. بعد آن را چنددقیقهای در مایکروفر با حداکثر دما حرارت دهید تا پودر ژلاتین حل شود. 3 پیمانه آب هندوانه را با نصف پیمانه شکر، نصف پیمانه آبلیموی تازه، نصف قاشق پوست لیموی رنده شده و نصف پیمانه شیر به این مخلوط اضافه کنید. مواد را روی بیسکویت خنک شده در سینی فر بریزید و سینی را سه چهار ساعتی در فریزر قرار دهید. برای سرو، شیرینی را مربعی برش بزنید با خامه فرم گرفته شیرین تزئین و در ظرف بچینید.
4. کرم هندوانه
4 قاشق پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید و بعد از چند دقیقه که پودر خیس خورد، آن را روی حرارت غیرمستقیم بگذارید تا گرما باعث حل شدن ژلاتین در آب شود. مخلوط را هم بزنید تا یکدست شود. 3 پیمانه پوره هندوانه را به همراه 1 پیمانه خامه صبحانه به 1 پیمانه بستنی وانیلی و 1 پیمانه شکر اضافه و همه مواد را در مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مواد یکدست شوند. ژلاتین حل شده را به این مواد افزوده، هم بزنید و بعد مواد را در قالب دلخواه بریزید. قالب را به مدت چند ساعت در فریزر بگذارید تا سفت شود، سپس در ظرف دلخواه برگردانده با خامه تزئین و سرو کنید.
5. اسموتی خامهای هندوانه
6. موس هندوانه
ژلاتین حل شده و خنک شده را به سفیده پف کرده اضافه کنید، سپس 1 قاشق چایخوری آب لیمو را به همراه دو و نیم پیمانه پوره هندوانه به مواد بیفزایید و خوب مخلوطکنید. مواد آماده را در قالب بریزید و چند ساعتی در یخچال بگذارید تا سرد و سفت شود. بعد از برگرداندن در ظرف موردنظر قابل سرو کردن است.
7. چیز کیک هندوانه
1 پیمانه پودر شکر را با 2 پیمانه پنیر خامهای با همزن برقی به مدت 3 دقیقه مخلوط کنید. 2 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را با سه قاشق آب روی حرارت غیر مستقیم حل کنید و به مواد بیفزایید، سپس 1 پیمانه پوره هندوانه را به همراه 1 پیمانه خامه فرم گرفته به پنیر خامهای شیرین شده بیفزایید و هم بزنید. اگر میخواهید رنگ این لایه قرمزتر شود یک قطره رنگ خوراکی قرمز هم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا رنگ قرمز بهصورت یکدست پخش شود.
این مواد را کناری بگذارید. یک و نیم پیمانه بیسکویت سبوسدار خرد شده را با نصف پیمانه کره آب شده و یک چهارم پیمانه شکر قهوهای مخلوط کنید. قالب کمربندی را آماده کنید. مخلوط بیسکویتی را در کف قالب بریزید و با پشت قاشق محکم فشار دهید. روی این مواد مایه پنیری را بریزید و ظرف را به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید. بعدازاین مدت قالب را به یخچال منتقل کنید تا چند ساعتی هم آنجا بماند و آماده شود.
8. گرانیتای هندوانه
در ظرف را ببندید و در فریزر بگذارید تا از شب تا صبح بماند. ظرف را بیرون آورده و مواد را با یک چنگال آنقدر هم بزنید تا یخها شکسته و مواد برفکی شکل شوند. دوباره ظرف را 20 دقیقه در فریزر قرار دهید. بعدازاین مدت میتوانید آن را در ظرف دلخواه ریخته و با برش لیمو تزئین کنید. این دسر باید با قاشق سرو شود.
9. سالاد هندوانه و گوجه و سبزیجات
حالا یکچهارم پیمانه روغنزیتون بودار را با نصف پیمانه سرکه سیب و 3 قاشق عسل مخلوط و با کمی نمک و فلفل به مواد داخل کاسه اضافه کنید. سالاد را میتوانید بلافاصله سرو کنید.
10. ساندویچ هندوانه و آووکادو
برای درست کردن دو عدد ساندویچ با نان پیتا نصف یک آووکادو را ورقه نازک ببرید و بهاندازه 1 پیمانه هندوانه را یک سانتی متری خرد کنید. سه چهار عدد فیله مرغ را که از قبل با نمک و فلفل و روغنزیتون مژهدار کردهاید را گریل کنید.
همه این مواد را در دو نان پیتا تقسیم کنید. ساندویچتان را با افزودن کمی جعفری خرد شده و برگ کلم نازک خلال شده و چند قطره آبلیموی تازه کامل و نوش جان کنید.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *