پاستیل های اناری مخصوص شب یلدا + عکس
خبرگزاری میزان - شب یلدا یا همان شب چله یکی از بهترین و ماندگارترین شب ها برای ایرانیان است. کودکان هم از این قاعده مستثنا نیستند و شب چله برای شان یک شب به یاد ماندنی است. این بار با پاستیل های خانگی به شکل انار کودک تان را خوشحال کنید.
خبرگزاری میزان -
به گزارش به نقل ازبرترین ها، شب یلدا یا همان شب چله یکی از بهترین و ماندگارترین شب ها برای ایرانیان است. کودکان هم از این قاعده مستثنا نیستند و شب چله برای شان یک شب به یاد ماندنی است. این بار با پاستیل های خانگی به شکل انار کودک تان را خوشحال کنید.
مواد لازم برای پاستیل انار برای شب یلدا :
شکر یک دوم پیمانه
گلوکز مایع یک چهارم پیمانه
پودر ژلاتین یک چهارم پیمانه
آب میوه طبیعی (آب انار) ۱۵۰ میلی لیتر (تقریبا یک پیمانه سر خالی)
روش تهیه پاستیل های اناری
طرز تهیه پاستیل انار برای شب یلدا:
1- شکر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید.
2- گلوکز را به آنها اضافه کنید.
3- آب میوه را هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید.
4- اجازه بدهید تا مایع به جوش بیاید و شفاف بشود.
5- بگذارید کمی از حرارت بیفتد و قالب های مخصوصی را با آب سرد مرطوب کنید و مایع را به آرامی درون آنها بریزید.
6- البته من یک قطره رنگ خوراکی قرمز ریختم برای شکل های انار. شما می توانید نریزید.
7- در یخچال بگذارید تا خنک شوند.
8- به روشی که ژله را جدا می کنید پاستیل ها را از قالب جدا کنید و در صورت تمایل در شکر دانه رنگی ریز بغلطانید.
نکته ۱ : گلوکز مایع در لوازم شیرینی فروشی موجود است.
نکته ۲ : اگر قالب مخصوص نداشتید مایع را در ظرف چهارگوش بریزید و وقتی سفت شد با کاترهایی که در آب جوش فرو می کنید آن ها را به دلخواه برش بزنید.
نکته ۳ : در تمامی دستورها منظور از پیمانه، پیمانه پلوپز هست.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
مواد لازم برای پاستیل انار برای شب یلدا :
شکر یک دوم پیمانه
گلوکز مایع یک چهارم پیمانه
پودر ژلاتین یک چهارم پیمانه
آب میوه طبیعی (آب انار) ۱۵۰ میلی لیتر (تقریبا یک پیمانه سر خالی)
روش تهیه پاستیل های اناری
طرز تهیه پاستیل انار برای شب یلدا:
1- شکر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید.
2- گلوکز را به آنها اضافه کنید.
3- آب میوه را هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید.
4- اجازه بدهید تا مایع به جوش بیاید و شفاف بشود.
5- بگذارید کمی از حرارت بیفتد و قالب های مخصوصی را با آب سرد مرطوب کنید و مایع را به آرامی درون آنها بریزید.
6- البته من یک قطره رنگ خوراکی قرمز ریختم برای شکل های انار. شما می توانید نریزید.
7- در یخچال بگذارید تا خنک شوند.
8- به روشی که ژله را جدا می کنید پاستیل ها را از قالب جدا کنید و در صورت تمایل در شکر دانه رنگی ریز بغلطانید.
نکته ۱ : گلوکز مایع در لوازم شیرینی فروشی موجود است.
نکته ۲ : اگر قالب مخصوص نداشتید مایع را در ظرف چهارگوش بریزید و وقتی سفت شد با کاترهایی که در آب جوش فرو می کنید آن ها را به دلخواه برش بزنید.
نکته ۳ : در تمامی دستورها منظور از پیمانه، پیمانه پلوپز هست.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *