قیمت آبزیان در آستانه شب یلدا
وی افزود: با توجه به هزینههای تولید، قیمت تمامشده برای هر کیلوگرم ماهی کپور و آمور 10 تا 11 هزار تومان و فیتوفاک 4000 تا 5000 تومان است اما اگر فاصله قیمت تولید تا بازار زیاد و در برخی مقاطع غیرمنطقی است به علت ضعف تولیدکنندگان و اتحادیههای آنها در زمینه ورود به بازار آبزیان است.
معاون آبزیری پروری سازمان شیلات ادامه داد: هم اکنون در مزارع تولیدی هیچ مشکلی وجود ندارد و امسال حدود شش تن ماهی کپور، سه تا هشت تن میگو و 35 کیلوگرم در هر متر مربع ماهی قزلآلا در مزارع پرورشی برداشت شده است.
عبدالحی تصریح کرد: تولیدکنندگان و تشکلهای تولیدی در زمینه آبزی پروری ضعیف هستند که باید تلاش کنند واسطهها را حذف کنند.
معاون سازمان شیلات با بیان اینکه عرضه مستقیم محصولات شیلاتی در تهران در
دستور کار سازمان شیلات و اداره جهاد کشاورزی استان تهران قرار گرفته است،
گفت: اتحادیه پرورشدهندگان ماهیان سردابی در حکیمیه سیستم باراندازی را
راهاندازی کردهاند تا ماهی قزلآلا را به صورت مستقیم عرضه کنند اما دیگر
اتحادیههای تولید آبزیان نیز باید محصولات خودشان را به صورت مستقیم عرضه
کنند تا تولیدکنندگان و مصرفکنندگان بتوانند منتفع شوند.
/انتهای پیام/
:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای
تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر
میشود.