تشریح فعاليتهای پژوهشی دانشگاه علوم قضايی
خبرگزاری میزان - سرپرست معاونت پژوهشی دانشگاه علوم قضايی به مناسبت هفته پژوهش فعاليتهای پژوهشی دانشگاه علوم قضايی و خدمات اداری را تشریح کرد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم قضایی، دکتر «علی محمد فلاح زاده»، سرپرست معاونت پژوهشی و فنآوری دانشگاه علوم قضايی و خدمات اداری، به مناسب هفته پژوهش به تشريح اقدامات صورت گرفته و در حال انجام در معاونت پژوهشی این دانشگاه پرداخت.
فلاح زاده به مراسمی که در تاريخ 30 آذرماه با عنوان آغاز به کار رسمی انتشارات دانشگاه علوم قضايی و رونمايی از کتب و مجلات چاپ شده توسط دانشگاه برگزار خواهد شد، اشاره کرد و اين اقدام را نخستين گام در پيشبرد اهداف دانشگاه که همانا ترويج علم و دانش تخصصی و حمايت علمی از اساتيد و دانشجويان به منظور بيان نقطه نظرات علمی و پژوهشی خود عنوان کرد.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم قضايی، ضمن اعلام خبر برگزاری جلسات متناوب شورای پژوهشی با حضور رياست دانشگاه و تصميم گيری در خصوص تعيين اهداف علمی – پژوهشی دانشگاه، حمايت از مقالات و پايان نامه های برتر دانشجويان، چاپ کتب، مجلات و ويژه نامه ها، به خبر تعيين کميته ای به منظور تهيه و تصويب آئين نامه گرنت اعضای هيات علمی دانشگاه و آئين نامه اجرايی آن اشاره کرد.
وی ادامه داد:برگزاری همايش ملی " قانون تشکيلات و آيين دارسی ديوان عدالت اداری " در ارديبهشت ماه سال 1395 نيز از جمله برنامه های آتی معاونت پژوهشی دانشگاه علوم قضايی و خدمات اداری است.
فلاح زاده خاطر نشان کرد: تا کنون 6 عنوان کتاب توسط واحد انتشارات دانشگاه به چاپ رسيده و 5 عنوان ديگر نيز در نوبت چاپ است.
سرپرست معاونت پژوهشی دانشگاه علوم قضايی همچنين ضمن اعلام خبر اخذ مجوز دو نشريه تخصصی ديگر به مجلات منتشره توسط دانشگاه اشاره کرد و بیان داشت: تاکنون 68 شماره از مجله علمی پژوهشی ديدگاه های حقوق قضايی چاپ و شماره 69 نيز به زودی به چاپ خواهد رسيد و همچنين شماره جديد مجله نقد رای نيز چاپ شده است و شماره بعدی آن نيز در نوبت چاپ است و به زودی نيز مجله رويه قضايی که به بررسی آرای صادر شده از محاکم می پردازد چاپ و در اختيار علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *