کشف آشپزخانه با قدمت 2 هزار و 700 سال در گوآتمالا + عکس

21:15 - 25 آذر 1394
کد خبر: ۱۱۰۱۰۴
خبرگزاری میزان - گروهی از باستان‌شناسان گوآتمالایی موفق به کشف 2 آشپزخانه باستانی با قدمت 2 هزار و 700 سال در شمال غرب «گوآتمالا سیتی» شدند.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل ازفارس، گروهی از باستان شناسان گوآتمالایی موفق به کشف 2 آشپزخانه اشتراکی 2 هزار و 700 ساله در روستای «سانتا فه اوکانیا د کروز بلانکا» واقع در شهرستان «سان خوآن ساکاتپکز» واقع در شمال غرب «گوآتمالا سیتی» (پایتخت گوآتمالا) شدند.


کشف آشپزخانه با قدمت 2 هزار و 700 سال در گوآتمالا


گزارش‌های دریافتی از این گروه باستانی نشان می‌دهند که اولین ساکنین این منطقه به منظور جمع آوری مواد غذایی به چندین گروه تقسیم شده بودند و علاوه بر این مجهز به سیستم‌های جمع آوری و ذخیره آب نیز بوده‌اند.

دیگر یافته‌های به دست آمده از متخصصین گوآتمالایی نشان می‌دهند که ساکنین اولیه این منطقه مجهز به دستگاه‌های هیدرولیکی بوده‌اند؛ این افراد به منظور دسترسی آسان به آب در زمان‌های احتمالی وقوع قحطی، آب را در مخازن این دستگاه ذخیره می‌کرده‌اند.

«جودی و ساندرا کارریلو» دو نفر از اعضای گروه باستان شناسی گوآتمالایی در این رابطه اذعان داشتند که یافته‌های حاصل از این گزارش چگونگی زیست اقوام مایان در بیش از 700 سال پیش در این مناطق را برای ما روشن می‌کند.

با بررسی‌ دقیق و تحلیل‌ مقدماتی یافته‌های باستان شناسان، کشف دو آشپزخانه باستانی در این منطقه که یکی از آن‌ها با 420 هزار سنگ و دیگری با 150 هزار سنگ ساخته شده‌اند، به وضوح نشان می‌دهد که جمعیت زیادی در این منطقه زندگی می‌کرده‌اند که به منظور طبخ غذاهای خود به چندین گروه تقسیم شده بودند.

طبق شواهد و قرائن به دست آمده، پیش از ورود فاتحین اسپانیایی در سال 1524به این منطقه واقع در ایالت «گوآتمالا»، اقوام «کاکچیکلس» در این مکان زندگی میکرده‌اند.

باستان شناسان حفاری این منطقه را بیش از 1 سال پیش از منطقه «سانتا دومینگو خناکوخ» آغاز کرده‌اند و سپس بررسی‌های خود را در منطقه «سن خوان ساکاتپکز» ادامه می‌دهند.

باستان شناسان گوآتمالایی در 24 مارس سال جاری نیز به یافته‌های جدیدی از تمدن مایاها دست یافتند؛ نتایج بررسی‌های جدید پاسخ این پرسش را مطرح می‌کند که چگونه سبک زندگی تمدن مایاها از شکارچی‌گری به سمت یک نوع زندگی بی‌تحرک و آرام تغییر کرد.

چندی پیش «تاکشی اینوماتا» و «دنیل تیرادان» از دانشگاه آریزونای آمریکا ساختمانی متعلق به 950 سال پیش از میلاد و ساختمان‌های تشریفاتی باستانی را در منطقه‌ای موسوم به «ال کیبال» کشف کردند.

این یافته‌ها نشان می‌دهند که جامعه «مایاها» پس از گذر از دوران وابستگی شدید به کشاورزی و زندگی پر از تحرک به سمت همکاری در ساخت بناها و ساختمان‌ها کرده‌اند.


/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *