۶۰جلسه برای ائتلاف سراسری اصولگرایان/ چوب لای چرخ دولت نمی گذاریم
خبرگزاری میزان-دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: رایزنی با اصولگرایان برای رسیدن به یک ائتلاف سراسری آغازشده و تاکنون بیش از ۶۰ جلسه فرعی واصلی با جبهه پایداری و جمعیت ایثارگران برگزار کردیم.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی میزان، محمد نبی حبیبی شب گذشته در نشست با خبرنگاران رسانههای گروهی استان قزوین که در محل حزب موتلفه دفتر قزوین برگزار شد گفت: سازوکار انتخابات در ایران بهگونهای است که امکان تقلب و تغییر آرای مردم در آن وجود ندارد.
حبیبی بیان کرد: در انتخابات سال ۸۸ هم وقتی برخی ادعای تقلب و جابجایی رای مردم را مطرح کردند گفتیم و نصیحت کردیم به این ادعای واهی که از سوی برخی اطرافیان مغرض مطرح شد توجه نکنند اما متأسفانه توجه نشد و مشکلات بعدی را ایجاد کرد.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به این سؤال که این حزب در برابر فساد اقتصادی هم مانند مسائل سیاسی حساس است تصریح کرد: بارها در دولت قبلی در برابر فساد موضع صریح گرفتیم و امروز هم اعلام میکنیم هر کس که مرتکب فساد مالی شود و در هر گروهی که باشد برای ما فرقی ندارد و در برابر آن بیتفاوت نیستیم و موضعگیری میکنیم.
وی افزود: هم درگذشته و هم در دولت کنونی اگر موردی مشاهده شود موضعگیری میکنیم و این مسئله را گناهی بزرگ میدانیم که نباید از آن غافل شد.
برای انتخابات مجلس از دو سال قبل آمادهشدهایم
حبیبی در خصوص آمادگی برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان هم تصریح کرد: از دو سال قبل برای این انتخابات آمادهشدهایم و در این زمینه هم مطالعه کردهایم و هم افرادی شناساییشدهاند و محصول کار آماده ارائهشده است اما به عقل جمعی اصولگرایان اعتقادداریم و به آن احترام میگذاریم.
وی بیان کرد: نتیجه مطالعه و شناسایی خود را به جمع اصولگرایان ارائه میکنیم اگر پذیرفتند تشکر میکنیم و اگر قبول نکردند به خرد جمعی روی میآوریم و نظر آنها را ترجیح میدهیم.
حبیبی در خصوص اجماع اصولگرایان در انتخابات آینده اظهار داشت: بحثهای انتخاباتی در حزب از دو سال پیش آغازشده و برای خبرگان تصمیم ما این بود از فهرستی که جامعتین اعلام میکنند حمایت کنیم و ظرفیت موتلفه را برای انتخابات در اختیار جامعتین قرار دهیم.
وی اضافه کرد: در مورد مجلس با شرایطی که برای سال ۹۴ پیشبینی میکردیم و بسیاری از آنها در حال تحقق است تصمیم گرفتیم سایر اصولگرایان را هم دعوت کنیم تا در انتخابات مجلس شورای اسلامی با ائتلاف شرکت کنند.
حبیبی اظهار داشت: حزب موتلفه با همین استدلال نامزد مستقلی در هیچ حوزه انتخابیه در سراسر کشور معرفی نخواهد کرد و برخی مطالعاتی که انجامشده در حوزهها و محصول مطالعه خود را در اختیار اصولگرایان قرار میدهیم و معتقدیم اگر اصولگرایان بخواهند نامزد مستقل داشته باشند و کار به تفرقه و پراکندگی بینجامد موجب شکست خواهد شد.
وی بیان کرد: از تعدد نامزدهای اصولگرا در حوزههای انتخابی جلوگیری خواهیم کرد تا در هر شعبه به تعداد سهمیه استان در مجلس افراد معرفی شوند نه بیشتر و با اصولگرایان با شعار «همه با یکصدا و یک فهرست» به میدان خواهیم آمد.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی یادآور شد: رایزنی با اصولگرایان برای رسیدن به یک ائتلاف سراسری آغازشده و تاکنون بیش از ۶۰ جلسه فرعی واصلی با جبهه پایداری و جمعیت ایثارگران برگزار کردیم درحالیکه درگذشته با یکدیگر رقیب بودیم اما نمیخواهیم به رای نیاوردن نامزد اصولگرایان کمک کنیم.
وی گفت:با محوریتی به میدان خواهیم آمد تا هم تأثیر داشته باشد و هم در هماهنگ کردن اصولگرایان فصل الخطاب داشته باشیم و برای رفع اختلاف در مواقع حساس از معرفی نامزد جلوگیری شود لذا موتلفه اسلامی مصلحت اصولگرایان را به مصلحت حزبی خود ترجیح میدهد و اگر درجایی هم نامزد اصولگرا و هم موتلفه باشد از نامزد خود چشمپوشی میکنیم و فرد دیگر را ترجیح میدهیم.
حبیبی اظهار داشت: در استانها این سیاست موردقبول قرارگرفته و در اکثر استانها شورای هماهنگی اصولگرایان تشکیلشده تا بهترین افراد شناسایی شود و یک نامزد به میدان بیاید.
وی بیان کرد: امیدواری برای ائتلاف چند برابر یک سال پیش است شاید درگذشته مشکلات و موانعی بود اما پیشرفتهای خوبی برای تحقق اعتماد داشتیم و در دو هفته آینده موجودیت ائتلاف اعلام میشود.
حبیبی در خصوص رقابت با اصلاحطلبان هم گفت: رقابت اصولگرایان و اصلاحطلبان در دوره دهم مجلس بسیار وسیعتر خواهد بود البته برخی اعتدالیون هم میخواهند با اصلاحطلبان وارد میدان شوند و اخیراً آقای عارف گفت میخواهیم با اعتدالیون وارد میدان شویم و به فهرست واحد برسیم و پیشبینی ما هم این بود این دو به هم نزدیک خواهند شد.
وی اضافه کرد: خبری که آقای عارف اعلام کردند نشان میدهد اصلاح طلبان تلاش میکنند باهم هماهنگ شوند زیرا اختلافی در حمایت کامل از دولت و یا حمایت نکردن وجود دارد و برخی میخواهند اگر دولت موفقیت داشت به نام اصلاحطلبان نوشته شود و اگر نقطهضعفی بود بهحساب دولت باشد که این شترسواری دولادولا نمیشود لذا برخی موافق ائتلاف و برخی مخالف هستند و با نزدیک شدن اعتدالیون و اصلاحطلبان ما در یک میدان وسیعتری با رقبا روبرو خواهیم بود و با همه این احوال اگر اصولگرایان با ائتلاف و اتحاد کامل به میدان بیایند و در معرفی نامزد بیش از تعداد لازم معرفی نکنند ترکیب مجلس آینده با اکثریت اصولگرایان شکل خواهد گرفت و اگر این اتحاد نباشد نباید انتظار داشت این ترکیب فعلی حفظ شود.
حزب مقتدر در کشور نداریم
حبیبی در خصوص احزاب مقتدر در کشور هم گفت: حزب باید مبانی ایدئولوژی متقن داشته باشد تا حرکت سیاسی شکل بگیرد و حزبی که میخواهد فعالیت کند برای اداره کشور لازم است برنامه و مدیران کارسازی شده برای اداره کشور داشته باشد در این صورت حزب به معنای واقعی شکل می گیرد لذا هر تشکلی را حزب نمیدانیم و موتلفه در این مسیر گام برمیدارد.
وی بیان کرد: در حال حاضر حزب مقتدر نداریم اما دو جریان اصلاحطلبی و اصولگرایی وجود دارد که احزاب وابسته بهصورت مستقل نمیتوانند وارد میدان انتخابات شوند و ناچار به ائتلاف هستند و هم اصولگرایان و اصلاحطلبان نیازمند ائتلاف هستند.
حامی دولتهای موفق هستیم/ چوب لای چرخ دولت نمیگذاریم
حبیبی در خصوص دیدگاه حزب در خصوص دولت یازدهم اظهار داشت: در این زمینه باید گفت چهار گروه داریم که برخی بیچونوچرا دولت را تائید میکنند و برخی بیچونوچرا آن را رد میکند، گروهی بیتفاوت و برخی نگاه منصفانه و منتقدانه و اصولی دارند.
وی اضافه کرد: به اعتقاد ما دولتی که بارای مردم سرکار می آید باید حمایت شود زیرا شکست هر دولتی موجب آسیب رسیدن به انقلاب و مردم میشود لذا مدعی پشتیبانی اصولی از دولت هستیم اما حق نداریم نقاط قوت را ضعف و نقاط ضعف را قوت نشان دهیم.
حبیبی تصریح کرد: تلاش میکنیم کمک شود تا نقاط قوت دولت بیشتر و نقاط ضعف کمتر شود و به همین دلیل مذاکرات هستهای را تضعیف نکردیم اما فتح الفتوح هم ندانستیم.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی یادآور شد: دولت آقای روحانی یک اشتباه استراتژیک کرد و آن اینکه دولت قبلی را زیرسوال برد و اینکه گفته شود همه مشکلات ناشی از تحریم و دولت قبل است منطقی نیست زیرا کارشناسان ما به نتیجه رسیدند فقط ۲۰ تا ۲۵ درصد مشکلات ناشی از تحریمهاست و امروز هم بعد از برداشتن تحریم بهسرعت مشکلات حل نخواهد شد.
وی افزود: با همه این مسائل حق نداریم چوب لای چرخ دولت بگذاریم اما انتقاد سازنده اشکالی ندارد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *