رشته مدیریت شناختی راهاندازی میشود
خبرگزاری میزان- دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی از راه اندازی رشته مدیریت شناختی در اینده خبرداد.
به گزارش گروه اجتماعی میزان، کمال خرازی در دیدار با رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران آمادگی ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی را برای تقویت علوم شناختی در حوزه مدیریت و تعریف رشته مدیریت شناختی و راه اندازی رشته مدیریت شناختی در آینده اعلام کرد.
وی با تاکید بر اینکه اولین وظیفه در گسترش علوم شناختی که پاسخگوی بسیاری از مسایل در حوزههای مختلف است، ایجاد نگرش و علاقه به حوزه علوم شناختی است، گفت: با توجه به حوزه گسترده مدیریت در سطوح مختلف اعم از مدیریت خانواده، مدیریت یک مجموعه کاری، مدیریت شهری، مدیریت در سطح ملی مدیریت شناختی میتواند تحول شگرفی را در این حوزه پدید آورد و در تمام ابعاد زندگی انسان موثر باشد.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی معاونت علمی با اشاره به اهداف این ستاد، افزود: علوم شناختی، یک رشته میان رشتهای است و یکی از اهداف آن، ترویج مطالعات میان رشتهای است بنابراین از طرحهایی که اساتید و محققان رشتههای مختلف در آنها درگیر باشند، حمایت میکند.
خرازی اظهار کرد: مطالعه مغز و علوم اعصاب شناختی، میتواند در توسعه مدیریت شناختی به ما کمک کند. مغز انسان، مجموعهای از پودمانهاست که هرقسمت آن وظیفهای را به عهده دارد و نقش مدیریت مغز برعهده بخش پیش پیشانی آن است .
وی عنوان کرد: برای توسعه مدیریت شناختی، ابتدا لازم است این حوزه در دانشکدههای مدیریت معرفی شود و اساتید و دانشجویان به مطالعه این حوزه تشویق شوند تا مقدمات تعریف رشته مدیریت شناختی فراهم شود، همانطور که اینک در زمینه هنر و رسانه نیز چنین برنامههایی در دست تدوین است .
در ادامه این نشست،حسن قلی پور، رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران در بیان پتانسیل علمی این دانشکده، فعالیت ۷۵ عضو هیات علمی و همچنین حدود دو هزار دانشجوی مقاطع تحصیلات تکمیلی و حدود ۸۰۰ دانشجو در بخش آموزش مجازی دانشکده را از جمله امکانات این دانشکده به لحاظ نیروی انسانی متخصص ذکر کرد.
وی آمادگی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برای همکاری با ستاد راهبردی توسعه علوم و فناوریهای شناختی و تقویت بحث علوم شناختی در حوزه مدیریت را اعلام کرد.
در ادامه این نشست، محمدتقی جغتایی مشاور دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی با یادآوری این نکته که علوم شناختی بینرشتهای است، گفت: در نخستین مرحله از همکاریها، میتوان با معرفی متخصصان علوم شناختی و منابع علمی مربوطه از طریق ستاد، اساتید این دانشکده را با مباحث علوم شناختی آشنا کرده و زمینه مهاجرت هیات علمی به این حوزه را فراهم کرد، ضمن آنکه برگزاری کارگاهها یا پانلهای علمی مشترک در نشستها، سمینارها و کنفرانسهای دانشکده مدیریت در آگاهی رسانی اساتید و محققان دانشکده مدیریت موثر خواهد بود.
وی افزود: ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی میتواند از پایان نامههایی که در حوزه علوم شناختی تهیه میشوند و امور مربوط به ترجمه و انتشار کتاب حمایت کند، ضمن آنکه میتواند کتب چاپ شده در این زمینه را مثلا به تعداد زیاد خریداری کرده و در سطح دانشگاهها و مراکز علمی منتشر کند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *