ایران مصمم است در تمام حوزههای حقوق بشری حرکت کند
خبرگزاری میزان - غریب آبادی با بیان اینکه ایران مصمم است در تمام حوزههای حقوق بشری حرکت کند، گفت: ما هر چهار سال یکبار گزارش اقداماتی که انجام میدهیم در شورای حقوق بشر ارائه میکنیم و در حقوق بشر آن چیزی که برجسته است این است که دولتها و نظامها به اقشار آسیب پذیر توجه کنند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش ، کاظم غریب آبادی در همایش وکلای نیکوکار کمیته امداد که از صبح امروز در حال برگزاری است اظهار کرد: کار کمیته امداد یک کار صدرصد حقوق بشری است و قابل عرضه در مجامع بین المللی است. و مبنای کار این کمیته مردمی و داوطلبانه است.
وی ادامه داد: تکیه بر مسایل حقوق بشری در اسلام به ۱۴قرن پیش باز میگردد و اسلام در زمینه حقوق بشر پیشرو است.
غریب آبادی تصریح کرد: هر چند حقوق بشر مفهوم سیاسی پیدا کرد اما این واژه مقدس است و تنها در حقوق سیاسی خلاصه نمیشود و شامل حقوق اجتماعی اقتصادی فرهنگی و... نیز میشود این در حالی است که غربی ها عموما جنبه های سیاسی حقوق بشر را برجسته میکنند.
معاون بین الملل ستاد حقوق بشر قوه قضائیه غرب با صدور قطعنامه و از طریق گزارشگر حقوق بشر خود ایران را محکوم به نقض حقوق بشر میکند با وجود اینکه جنایاتی که ذر فلسطین و یمن صورت میگیرد مصداق بزرگ نقض حقوق بشر است.
وی تصریح کرد: غرب با صدور قطعنامه و از طریق گزارشگر حقوق بشر خود ایران را محکوم به نقض حقوق بشر میکند با وجود اینکه جنایاتی که در فلسطین و یمن صورت میگیرد مصداق بزرگ نقض حقوق بشر است.
معاون امور بین الملل ستاد حقوق بشر افزود: دیوان عدالت اداری، سازمان بازرسی کل کشور ستاد حقوق بشر و غیره از ساختارهایی است که کاملا حقوق بشری است و این نشاندهنده این است که ایران مصمم است در تمام حوزه های حقوق بشری حرکت کند. ما هر چهار سال یکبار گزارش اقداماتی که انجام میدهیم در شورای حقوق بشر ارائه میکنیم و در حقوق بشر آن چیزی که برجسته است این است که دولتها و نظامها به اقشار آسیب پذیر توجه کنند.
وی افزود: در نظام جمهوری اسلامی ایران اگر بخواهیم بررسی کنیم متوجه میشویم که ایران در زمینه حقوق بشر نمونه بی بدیلی است و تاسیس بنیاد شهید در راستای رسیدگی به بحث جانبازان, مرجع ملی حقوق کودک و معاونت زنان و ... به معنای توجه ویژه نظام به حقوق بشر و اقشار آسیب پذیر است.
غریب آبادی گفت: دولت نیز به مسئله حقوق بشر توجه ویژه دارد و در اصل سوم قانون اساسی بر این مساله تاکید شده و در ۱۶بند دولت به مساله حقوق بشر در راستای رفع تبعیضات,توجه به اقشارآسیب پذیر و توزیع عادلانه امکانات و ایجاد رفاه و... پرداخته است.
وی ادامه داد: ما بر مبنای روایات و منابع دینی و اسلامی و الزامات قانونی در راستای حقوق بشر حرکت میکنیم و دستاوردهای زیادی هم در این زمینه داشته ایم که آمارهای موجود به خوبی نشانگر این مساله است، تصمیم داریم امسال، گزارش حقوق بشریمان را به جامعه بین المللی ارایه دهیم تا جامعه بین الملل بداند که جمهوری اسلامی ایران چه توجه ویژه ای به مسایل اقتصادی فرهنگی اجتماعی و... در زمینه حقوق بشر دارد.
معاون بین الملل ستاد حقوق بشر قوه قضائیه تصریح کرد: ما ادعا نمیکنیم که در این زمینه کامل هستیم و نقصی نداریم اما ادعا میکنیم که پس از پیروزی انقلاب اسلامی اراده جدی برای رفع مشکلات و ارتقا حقوق مردم داشته ایم.
وی خطاب به وکلا گفت: آگاهی بخشی مردم از حقوق خود اهمیت زیادی دارد و در این زمینه باید بیشتر کار کنیم چرا که در نظرسنجی که انجام دادیم مشخص شد که مردم در مباحث حقوقی وتخصصی آگاهی پایینی دارند. کاری که شما انجام میدهید علاوه بر اینکه ذر روایات و دین توصیه شده است بلکه نوعی کار حقوق بشری در جهت ترویج و آگاهی بخشی حقوقی است این در حالی است که بحث آموزش همگانی به مردم در ستاد حقوق بشر پیگیری میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *