صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ناخن‌هایتان را به سرعت بلند و قوی کنید

۰۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۷:۰۲
کد خبر: ۹۱۳۵۳
خبرگزاری میزان - کلسیم در استحکام ناخن نقش ندارد ولی کمبود زینک (روی) و منیزیم می تواند باعث شکنندگی ناخن شود.
به گزارش به نقل از باشگاه خبرنگاران، دکتر داوودی متخصص پوست و مو ؛ علیرغم اینکه ممکن است انسان تصور کند شکننده بودن ناخن به سوء تغذیه و کمبودهای غذایی بر می گردد مهم‌ترین دلیل تماس با مواد شیمیایی و خشک شدن پوست و ناخنها است که بعضی از شغلها کسانی که دستهایشان زیاد در آب قرار می‌گیرد و آنهایی که ناخن‌هایشان تحت تماس با مواد شیمیایی است مثلا کسانی که در پمپ بنزینها، آزمایشگاه‌ها، آرایشگاه‌ها و مکانیکی کار می‌کنند ممکن‌است ، به مرور زمان ناخنهای بسیار شکننده‌ای پیدا کنند این مسئله را حتی در خانمهای خانه دار می‌توان دید.

وی افزود: اما کمبودهای غذایی می‌توانند باعث شکنندگی ناخن شوند علیرغم اینکه کلسیم در استحکام ناخن نقشی ندارد کمبود زنیک روی و منیزم می‌تواند باعث شکستگی ناخن شود.
وی ادامه داد: برای درمان شکنندگی ناخن از ترکیباتی شبیه مولتی ویتامین استفاده می‌کنیم که در آن ویتامین های ؟ که مخصوص رشد ناخن و مو ساخته شده از جمله بیوتین که 20 درصد باعث افزایش ضخامت ناخن‌ها می‌شود اما مولتی ویتامین‌های معمولی نیز می‌تواند تا حدودی این مشکل راحل کنند همچنین داروهای موضعی وجود دارد که دو کار انجام می‌دهند چرب کنندگی و نفوذ در داخل شکنندگی های ناخن که باعث می‌شود سطح ناخن یکنواخت ترنشان داده شود. در شغلها نیز باید از دستکش برای محافظت از پوست و ناخن استفاده شود.

در صورتی که این مسائل رعایت شود، ناخنها به تدریج استحکام پیدا می‌کند که شدت زمان برای محسوس شدن این تغییرات 6 ماه است.

وی با اشاره به تاثیر صابون مایع درخشندگی ناخن عنوان کرد: صابون جامد و مایع با هم تفاوتی ندارد اما به صابون مایع مواردی اضافه می‌کنند که می‌تواند باعث خشکی ناخنها شود به طور کل کسانی که وسواس دارند و به طور مکرر دستشان را با صابون می‌شوید در معرض شکنندگی ناقص قرار دارند.

وی درباره اینکه مردم تصور می کنند لاکها موجب استحکام ناخن می‌شود خاطر نشان کرد: لاک ناخن موقتا موجب سفتی می شود اما اشکال در پاک کننده است و ما به مردم توصیه می‌کنیم از حلالهایی که بر پایه استون هستند استفاده نکنند.

وی در پایان عنوان کرد: جنس ناخن عمدتا از پروتئینی به نام کراتین است که این پروتئین از نظر خصوصیات ساختمانی شباهت زیادی به سم حیوانات دارد و شباهتی به استخوان و اسکلت ندارد بنابراین آنچه در بین مردم تصور می‌شود که ناخنها شبیه استخوان ترکیباتی از پروتئین و کلسیم است یک برداشت اشتباه می‌باشد.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *