صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پیش بینی دستیابی ایران به رتبه سوم تولید گوشت ماهیان خاویاری در جهان

۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۲:۲۹
کد خبر: ۷۷۱۹۳۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران گفت: ایران ظرف چهار سال آینده به رتبه دوم یا سوم در تولید گوشت خاویاری دست پیدا می‌کند.
- بنا به اعلام وزارت جهاد کشاورزی، ناصر کرمی راد گفت : طبق برنامه ریزی‌های انجام شده پیش بینی می‌کنیم ظرف ده سال آینده نیز جزو کشور‌های دوم یا سوم تولید خاویارپرورشی در جهان باشیم.

مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران اظهار داشت: طبق گزارش سازمان فائو، ایران در سال ۲۰۱۹ در تولید خاویار پرورشی گونه بلوگا یا فیل ماهی که ارزشمندترین گونه خاویار پرورشی در جهان است، رتبه نخست را به خود اختصاص داد.

وی گفت: کشور چین در حال حاضر رتبه نخست تولید خاویار پرورشی را در بین کشور‌های دنیا در اختیار دارد.

کرمی راد، میزان تولید خاویار پرورشی و گوشت ماهیان خاویاری را در سال گذشته به ترتیب ۱۲ تن و بیش از ۳۵۰۰ تن عنوان کرد.

مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت از ذخایرژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران خاطر نشان کرد که سال گذشته طبق آمار گمرک ایران، بیش از ۴ تن خاویار پرورشی و بالای یک هزار تن گوشت ماهیان خاویاری به ارزش بالای ۱۶ میلیون دلار از کشور صادر شد.

وی اضافه کرد: خاویار پرورشی ایران به طور عمده به ۲۴ کشور دنیا در سال گذشته در حوزه آسیا، اروپا، آمریکا و خاورمیانه صادر شده است.

مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران اذعان داشت: مابقی خاویار پرورشی در بازار داخلی عرضه شده است.

وی تصریح کرد: خاویار پرورشی گونه بلوگا در سال گذشته با قیمت هر کیلوگرم ۱۲ میلیون تا ۱۵ میلیون تومان در بازار داخلی عرضه شده است و در حال حاضر قیمتی معادل ۱۵ تا ۱۶ میلیون تومان عرضه می‌شود.
 
 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *