تاثیر خوردن نشاسته در بزرگ شدن مغز انسان
آنزیم آمیلاز موجود در بزاق دهان انسان به شکستن نشاسته کمک میکند. در مقایسه با نخستیها که بیشتر به جویدن مواد گیاهی کم کربوهیدرات و پرفیبر تمایل دارند، انسانها کپیهای متنوعی از ژن آمیلاز دارند که میتواند آنها را قادر سازد کربوهیدراتها را به نحو موثرتری تجزیه کنند و از انرژی اضافی آن بهره ببرند.
این سازش میتواند در طول زمان توسعه پیدا کرده و انسانها را قادر به داشتن مغز بزرگتر کرده باشد؛ فرآیندی که حدودا 800 هزار سال پیش رخ داده است. علاوه بر این وقتی ما شروع به پختن غذاهایمان کردیم توانستیم کاری کنیم که غذاهای نشاستهای راحتتر در بدن تجزیه شوند و کالری بیشتری از آنها نصیبمان شود.
امروزه مغز ما یکچهارم از انرژی مصرفی ما را استفاده میکند . چیزی که بدون وجود کربوهیدراتها امکانپذیر نبود.
/انتهای پیام/
خبرگزاری
میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما
به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای
منتشر میشود.