صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تاثیر خوردن نشاسته در بزرگ شدن مغز انسان

۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۰:۰۲
کد خبر: ۷۲۴۲۸
خبرگزاری میزان - تیمی از محققان در پژوهش جدید خود نشان داده‌اند انسان‌های نخستین با افزودن غذاهای نشاسته‌ای به رژیم غذایی‌شان، انرژی اضافی را که برای حمایت از مغز بزرگ‌شان لازم بود.
به گزارش به نقل از باشگاه خبرنگاران، انسان‌ها از نظر فیزیکی تفاوت‌های مهمی با حیوانات دارند، از جمله این که دارای مغز بسیار بزرگتری هستند که حدود یک چهارم از کالری مصرفی آن‌ها را می‌سوزاند. اما کشف و درک رژیمی که انرژی مورد نیاز این مغز بزرگ را به خوبی فراهم کند چندان هم ساده نبوده‌ است.

آنزیم آمیلاز موجود در بزاق دهان انسان به شکستن نشاسته کمک می‌کند. در مقایسه با نخستی‌ها که بیشتر به جویدن مواد گیاهی کم کربوهیدرات و پرفیبر تمایل دارند، انسان‌ها کپی‌های متنوعی از ژن آمیلاز دارند که می‌تواند آنها را قادر سازد کربوهیدرات‌ها را به نحو موثرتری تجزیه کنند و از انرژی اضافی آن بهره ببرند.

این سازش می‌تواند در طول زمان توسعه پیدا کرده و انسان‌ها را قادر به داشتن مغز بزرگتر کرده‌ باشد؛ فرآیندی که حدودا 800 هزار سال پیش رخ داده ‌است. علاوه بر این وقتی ما شروع به پختن غذاهایمان کردیم توانستیم کاری کنیم که غذاهای نشاسته‌ای راحت‌تر در بدن تجزیه شوند و کالری بیشتری از آنها نصیب‌مان شود.

امروزه مغز ما یک‌چهارم از انرژی مصرفی ما را استفاده می‌کند . چیزی که بدون وجود کربوهیدرات‌ها امکان‌پذیر نبود.

/انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *