صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش فشار خون با روزه‌داری

۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۴:۴۵
کد خبر: ۷۲۱۶۰۹
محققان می‌گویند که روزه داری متناوب می‌تواند با تغییر شکل میکروبیوتای روده در مدل حیوانی، فشار خون را کاهش دهد.
_ فارس به نقل از آسین نیوز نوشت: در یک مطالعه جدید، محققان نشان دادند که روزه داری متناوب می‌تواند با تغییر شکل میکروبیوتای روده در مدل حیوانی، فشار خون را کاهش دهد.
 
برای نخستین بار پژوهشگران دریافتند، روزه داری متناوب با تغییر شکل میکروبیوتای روده در مدل حیوانی، فشار خون را کاهش دهد. تقریباً نیمی از بزرگسالان در ایالات متحده مبتلا به فشار خون بالا هستند، بیماری که خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش می‌دهد و از دلایل اصلی مرگ و میر در ایالات متحده است.
 
در کالج پزشکی بیلور،  دیوید جی دورگان و همکارانش بر روی این تحقیق متمرکز شدند و دریافتند اختلال در میکروبیوت روده، معروف به دیس بیوزیس روده، می‌تواند اثرات سوئی بر فشار خون داشته باشد. کالج پزشکی بیلور از معتبرترین کالج‌های علوم پزشکی آمریکا و جهان به حساب می‌آید.
 
دورگان گفت: تحقیقات به ما نشان داد،  دیس بیوز روده فقط نتیجه فشار خون بالا نیست، بلکه در واقع در ایجاد آن دخیل است.
این زمینه سازی منجر به مطالعه فعلی شد که در آن ما پیشنهاد کردیم به دو سوال پاسخ دهیم. اول  آیا می‌توانیم میکروبیوتای دیس بیوتیک را دستکاری کنیم تا هم از فشار خون بالا جلوگیری کند و هم از بین برود؟ دوم اینکه میکروب‌های روده چگونه بر فشار خون حیوان تأثیر می‌گذارند؟  
 
برای پاسخ به این سوالات دورگان و همکارانش از تحقیقات قبلی استفاده کردند که نشان می‌داد روزه داری یکی از عوامل اصلی در سلامت سیستم قلبی و عروقی است.
 
محققان نه هفته پس از شروع آزمایش در مدل حیوانی مشاهده کردند،  موش‌هایی که روزه گرفته بودند به میزان قابل توجهی فشارخون بالا را کاهش داده بودند.
 
روی هم رفته، این مطالعه برای اولین بار نشان می‌دهد روزه داری متناوب می‌تواند از نظر کاهش فشار خون با تغییر شکل ترکیب میکروبیوتای روده در یک مدل حیوانی مفید باشد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *