صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ناشران آثار ارزشی دچار مشکلات زیادی هستند/عدم تخصیص عادلانه کاغذ به انتشاراتی‌ها

۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۹:۵۵
کد خبر: ۵۱۵۰۳۵
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
مدیر بخش تولید محتوای انتشارات جمکران گفت: ما به عنوان ناشران کتاب‌های ارزشی یکسری مشکلات فنی در حوزه چاپ داریم که مسائل متعددی را برایمان بوجود آورده است.

سعید سعادت مدیر بخش تولید محتوای انتشارات جمکران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی درباره مشکلات حوزه نشر گفت: مشکلاتی را که در بحث فنی، ناشران متعهد متحمل شده‌اند از مسائل موجود در حوزه کتاب امروز است.

وی بیان کرد: ما به عنوان ناشران کتاب‌های ارزشی یکسری مشکلات فنی در حوزه چاپ داریم که مسائل متعددی را برایمان بوجود آورده است، برای مثال مشکلات در بخش کاغذ و سایر ملزومات پیش از چاپ که به برخی انتشارات بسیار زیاد تعلق می گیرد اما به انتشاراتی چون ما که فعال در حوزه مهدویت، معارف و ارزش‌های خانواده هستیم بسیار کم تعلق می گیرد و همین موضوع دستمان را بسته است.
 

وی با اشاره به دیگر معضلات امروز در حوزه کتاب تصریح کرد: ما به عنوان انتشارات مذهبی در بررسی کتاب مشکلات زیادی برای گرفتن مجوز های لازم داریم اما این در حالی است که از سوی برخی دیگر از ناشران مطالبی در قالب کتاب منتشر می‌شود که حتی خواندنش هم خجالت‌آور است، این بی‌تدبیری‌ها که روی برخی از ناشران ارزشی و مذهبی دو برابر اعمال می‌شود و روی انتشاراتی‌های دیگر وجود ندارد یک رفتار دوگانه از سوی مسئولین فرهنگی است که همواره برای ما جای سوال دارد و هیچگاه هم قابل درک نیست.

مدیر بخش تولید محتوای انتشارات جمکران اظهار کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید هم نسبت به کتاب‌هایی که با مجوز رسمی‌اش منتشر می‌شود و هم آثاری که چاپ نمی‌شوند، پاسخگو باشد زیرا معضل در هر دو بخش وجود دارد.

وی درباره محتوای کتاب‌های کودک و نوجوان نیز تشریح کرد: بزرگترین مشکل حوزه کودک و نوجوان ترجمه‌ آثار در این حوزه است در حالی که در حوزه بزرگسال فضای تالیف نسبت به قبل گسترده‌تر شده است، متاسفانه حوزه کودک در سیطره کار‌های ترجمه‌ای است و خیلی از این آثار با جهان‌بینی و سبک زندگی ما نه تنها تناسب ندارد بلکه تناقض هم دارد به همین خاطر ما باید در زمینه تولید آثار کودک تلاش بیشتری کنیم.

سعادت خاطرنشان کرد: در مسائل عمومی که کلیه کودکان چه ایرانی و چه خارجی را شامل می‌شود بحثی نیست اما در خصوص سبک زندگی این مقوله شکل دیگری پیدا می‌کند و از آنجا که هرچه کودکان بخوانند در ذهنشان شکل می‌گیرد، باید مراقب باشیم و برای تولید و تالیف کتاب‌های کودک با فرهنگ ایرانی اسلامی تفکر و تلاش کنیم.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *