یکی از وظایف سازمان غذا و دارو، ترویج تغذیه سالم است
به گزارش گروه جامعه ، مهدی پیرصالحی اظهار داشت: یکی از وظایف سازمان غذا و دارو، ترویج تغذیه سالم است البته ترویج غذای سالم حتما به معنی مصرف نوعی غذای خاص نیست بلکه در هر غذایی باید نمک، چربی، قند در حد مجاز باشد که سلامتی مردم به خطر نیفتد.
وی تصریح کرد: سازمان غذا و دارو برنامههایی برای کاهش مصرف نمک، چربی و قند و اسیدهای چرب ترانس و اشباع دارد و برای فراگیر شدن این برنامهها و مشارکت مردم در اصلاح الگوی مصرف و ترویج تغذیه سالم، باید از ظرفیت ارزشمند نهادها و افراد دارای محبوبیت در جامعه استفاده شود و پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس نیز ظرفیت بسیار خوبی برای نهادینه کردن فرهنگ الگوی مناسب غذایی هستند که دیداری دوستانه با مدیران سازمان غذا و دارو برگزار کردند.
معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: برای آگاهی دادن به مردم جهت اطلاع از میزان چربی، نمک و قند موجود در محصولات غذایی، نشانگرهای رنگی از سالها پیش تعبیه شده که همانند چراغ راهنما دارای رنگهای سبز، زرد و قرمز است و مردم را راهنمایی میکند که اگر نمک یک فرآورده غذایی قرمز باشد بدانند که میزان نمک آن بالا است و در مصرف نمک و یا قند و چربی در طول روز، مدیریت کنند.