صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خدمات اورژانس در تمام زمان‌ها رایگان است/ با همکاری قوه قضاییه مجازات مزاحمان تلفنی به‌سمت انجام خدمات اجتماعی رفته است

۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۰:۰۱
کد خبر: ۴۷۸۶۸۷۶
رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه در یکی از مجتمع‌های قضایی تهران مکان ویژه‌ای برای تسریع رسیدگی به پرونده‌های اورژانس اختصاص داده شده است، گفت: با هماهنگی مسئولان دستگاه قضا مجازات مزاحمان اورژانس به سمت انجام خدمات اجتماعی رفته است.

جعفر میعاد در گفت‌وگو با میزان در مورد تعرفه خدمات اورژانس گفت: تمام خدمات اورژانس حتی در ایام خاص رایگان است، اما خدماتی نظیر تزریقات را انجام نمی‌دهیم مگر اینکه بخواهیم بیمار را به مراکز درمانی انتفال دهیم و حتی در ایام خاص نیز اینگونه کار‌ها را انجام نمی‌دهیم و افراد برای گرفتن این خدمات باید به مراکز درمانی مراجعه کنند.

میعافر با بیان اینکه ما کار‌هایی که جزو فوریت‌های پزشکی محسوب می‌شود را برای نجات بیماران انجام می‌دهیم، توضیح داد: آمبولانس‌های خصوصی می‌توانند این اقدامات را انجام دهند و انجام این کار‌ها توسط آمبولانس خصوصی تعرفه دارد. این آمبولانس‌ها به سامانه ۱۱۵ وابسته نیستند و شماره تلفن مخصوص خودشان را دارند و مردم می‌توانند با آن‌ها تماس بگیرند و خدمات مورد نظرشان را دریافت کنند، چنانچه این آمبولانس تخلف کنند ما به آن رسیدگی می‌کنیم.

وی درباره همکاری سازمان اورژانس و قوه قضاییه برای برخورد با ایجاد مزاحمت و ضرب و شتم نیرو‌های اورژانس گفت: ما جلسه‌ای در همین مورد با معاون دادستان کل کشور داشتیم و در این جلسه هم مباحثی در مورد ضرب و شتم و هم در رابطه با ایجاد مزاحمت برای نیرو‌های اورژانس مطرح شد.

 در یکی از مجتمع‌های قضایی تهران مکان ویژه‌ای برای تسریع رسیدگی به پرونده‌های اورژانس اختصاص داده شده است

وی ضمن اشاره به اینکه در یکی از مجتمع‌های قضایی تهران مکان ویژه‌ای برای تسریع رسیدگی به پرونده‌های اورژانس اختصاص داده شده است، ادامه داد: با هماهنگی مسئولان دستگاه قضا مجازات مزاحمان اورژانس به سمت دادن خدمات اجتماعی رفته است، برای مثال این افراد یک ماه در اورژانس شیفت می‌دهند یا کار‌های خدماتی انجام می‌دهند و یا اینکه برخی از کار‌هایی که در اورژانس به آن‌ها احتیاج داریم و آن شخص در آن‌ها مهارت دارد را انجام می‌دهد.

رئیس سازمان اورژانس کشور افزود: با این اقدام آن فرد هم با فضای اورژانس آشنا می‌شود و نسبت به ضرورت و حساسیت کار ما آگاه می‌شود و هم اینکه در مقابل خطایش خدماتی را ارائه می‌دهد و توبه می‌کند.

بابک یکتا پرست، معاون روابط عمومی سازمان اورژانس کشور نیز با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۴ پرونده در تهران داریم، بیان کرد: روند رسیدگی به این پرونده‌ها باید به گونه‌ای باشد که توسط مدعی‌العموم پیگیری شود و اینگونه نباشد که برای مزاحمت احتیاج به شکایت و تشکیل پرونده جداگانه باشد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *