صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فریب و ایجاد وحشت در میان ساکنان غزه؛ تاکتیک رژیم صهیونیستی برای تخلیه اجباری

۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹:۵۹
کد خبر: ۴۷۶۸۵۳۰
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
رژیم صهیونیستی برای وادار کردن ساکنان غزه به تخلیه اجباری، به ایجاد رعب و وحشت در میان ساکنان و فریب آنها روی آورده است.

خبرگزاری میزان - ارتش رژیم صهیونیستی به عنوان بخشی از نسل‎کشی مداوم خود، از تکنیک‌های جدیدی برای ارعاب، فریب و هدف قرار دادن غیرنظامیان فلسطینی استفاده می‌کند.

شهادت ساکنان اردوگاه النصیرات که از سوی نهاد‌های حقوق بشری مورد توجه قرار گرفته است، تایید می‌کند که صدای فریاد زنان و گریه نوزادان در اواخر شب‌های اخیر شنیده شده است.

زمانی که برخی از ساکنان برای بررسی موضوع بیرون رفتند و سعی کردند کمک کنند، از سوی پهپاد‌های رژیم صهیونیستی هدف اصابت گلوله قرار گرفتند.

صدا‌هایی که آن‌ها شنیده بودند در واقع صدای ضبط شده‌ای بود که به وسیله پهپاد‌های صهیونیست پخش می‌شد و آن‌ها قصد داشتند ساکنان اردوگاه النصیرات را مجبور به بیرون راندن از خانه‌ها و قرار دادن آن‌ها در خیابان‌ها کنند تا به راحتی هدف تک‌تیرانداز‌ها و سایر تسلیحات قرار گیرند.

براساس شهادت‌های ساکنان، این تاکتیک شامل پخش تیراندازی، درگیری‌های مسلحانه، انفجارها، حرکات خودرو‌های نظامی و برخی اوقات آهنگ‌هایی به زبان عبری و عربی بوده تا غیرنظامیانی را که در تاریکی مطلق شب و قطع ارتباط کامل با دنیای بیرونی زندگی می‌کنند، از نظر روانی مرعوب شوند.

یک جوان ۲۰ ساله ساکن اردوگاه النصیرات گفت: شب نشسته بودیم که صدای دختران و زنانی را شنیدیم که فریاد می‌زدند «بیا کمکم کن، زخمی شدم»؛ بیرون رفتیم تا بفهمیم چه خبر است. هیچ زنی پیدا نشد، اما ما مستقیما هدف حمله یک پهپاد قرار گرفتیم.

وی افزود: من به داخل خانه فرار کردم و دو نفر که درست مقابل من بودند به شدت مجروح شدند، به دلیل ادامه تیراندازی، نتوانستیم آن‌ها را مداوا کنیم، بنابراین با آمبولانس تماس گرفتیم و آن‌ها برای انتقال مجروحان به محل رسیدند. بسیاری از ساکنان این صدا‌ها را شنیده بودند و برای ارائه کمک پاسخ دادند.

یک زن ۶۰ ساله گزارش داد که صدای تیراندازی بلند شنیده، سپس صدای ناله زنان را شنیده و به ساکنان اطلاع داده که افرادی آسیب دیده‌اند و درخواست کمک کرده‌اند.

 وی در ادامه گفت: این صدا حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ادامه داشت، اما هیچ‌کدام از ما بیرون نرفتیم، چون واقعا دیر شده بود و می‌دانستم که این صدا‌های ضبط شده در حال پخش از سوی رژیم صهیونیستی است.

این ارعاب روانی همزمان با حملات نظامی وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی است که شامل تیراندازی از بالگردها، تانک‌ها و کوادکوپتر‌ها و همچنین توپخانه و حملات هوایی می‌شود؛ این حملات به‌طور تصادفی، شدید و مداوم در بخش‌های مختلف شمال غزه رخ داد که منجر به کشتار غیرنظامیان متعدد از جمله زنان و کودکان شد.

ارتش رژیم صهیونیستی به‌طور نظام‌مند هر فردی را در اردوگاه النصیرات که به‌سادگی در خیابان تردد می‌کند یا از پنجره بیرون را نگاه می‌کند و همچنین برخی از ساکنان غیرنظامی را که سعی داشتند بین مراکز پناهگاهی و خانه‌ها جابه‌جا شوند، هدف قرار می‌دهد.

شدت بمباران و تیراندازی در طول شب افزایش می‌یابد و به‌طور مستقیم و هدفمند مناطق مسکونی پرجمعیت، اهداف غیرنظامی، از جمله مدارس و مساجدی که آوارگان را در خود جای می‌دهند را هدف قرار می‌دهد.

با توجه به نسل‌کشی مداوم در نوار غزه، نهاد‌های بین‌المللی و حقوق بشری نسبت به خطرات ناشی از تاکتیک‌های غیراخلاقی و غیرانسانی ارتش رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان که هر روز در حال افزایش است و آسیب‌های روحی و جسمی شدیدی را به همراه دارد، هشدار می‌دهند.

طبق قوانین بین‌المللی حقوق بشری، قتل‌های غیرقانونی ارتش رژیم صهیونیستی و کشتار عمدی و غیرقانونی غیرنظامیان فلسطینی، چه از طریق تیراندازی تک‌تیراندازان یا بمباران، حق زندگی آن‌ها را نقض می‌کند.

این اعمال براساس کنوانسیون ژنو و همچنین جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت براساس اساسنامه رم دادگاه کیفری بین‌المللی، نقض فاحش تلقی می‌شوند؛ این جنایات به‌تنهایی به عنوان یکی از اجزای اصلی نسل‌کشی مداوم رژیم صهیونیستی علیه ساکنان نوار غزه است.

طبق اساسنامه رم، ارتش رژیم صهیونیستی با حمله و بمباران ساختمان‌های بی‌دفاع و مناطق مسکونی، مرتکب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت شده است.

این رژیم همچنین به‌طور هدفمند حملات نظامی را علیه سایت‌های غیرنظامی و زیرساخت‌های آن‌ها هدایت کرده و خسارات گسترده و طولانی‌مدتی به آن‌ها وارد کره است و همه این اقدامات مستلزم پاسخگویی فوری بین‌المللی است.

این موضوع با بیانیه‌ای که از سوی کارشناسان سازمان ملل منتشر شد، تایید می‌شود که در آن تاکید کردند: این رویکرد جبرانی باید از رژیم صهیونیستی آغاز شود، رژیم اشغالگری که غزه را ویران کرده و همچنین کشور‌هایی که تجهیزات نظامی، مهمات و تسلیحات و حمایت سیاسی از جنگ و اشغال را تامین کرده‌اند، همگی مسئولیت قانونی و اخلاقی دارند و باید پاسخگو باشند.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *