ارسال هوایی کمکهای غذایی به غزه؛ استفاده رژیم صهیونیستی از اهرم گرسنگی برای کوچاندن فلسطینیان
خبرگزاری میزان – رژیم صهیونیستی بهطور عمد با محروم کردن ساکنان غزه از غذا و نیازهای اولیه، بحران فاجعهبار قحطی را برای همه مناطق غزه عمیقتر میکند.
ممانعت از ورود و توزیع کمکهای بشردوستانه به ویژه در شهر غزه و نوار شمالی، هدف رژیم صهیونیستی از آواره کردن اجباری مردم فلسطین را نشان میدهد.
انگیزه رژیم صهیونیستی از گرسنگی دادن به ساکنان غزه
رژیم صهیونیستی نهتنها تعداد کامیونهای کمکهای بشردوستانه مجاز به نوار غزه را کاهش داده است، بلکه توزیع کمکها و مکانیسمهای حفاظتی را بهعنوان بخشی از طرح خود برای تخلیه کامل شهر غزه و نوار شمالی تضعیف کرده است.
ناظر حقوق بشر اروپا-مدیترانه (یورو-مد مانیتور) میگوید که هدف رژیم صهیونیستی این است که فلسطینیها را تحت خشونت نظامی، ارعاب و استفاده از گرسنگی به عنوان سلاح مجبور به تخلیه به جنوب کند.
طرح ارسال هوایی کمکهای غذایی به نوار غزه
اگرچه این امید وجود دارد که اجازه ورود مواد غذایی و سایر اقلام ضروری در روزهای اخیر داده شده که تا حدودی کاهش کمکهای ارسالی از طریق زمین را جبران کند، اما همچنان خطر قحطی گسترده و افزایش شدید وجود دارد.
سوءتغذیه در کل جمعیت شهر غزه و شمال نوار غزه، بهویژه کودکان، سالمندان و زنان باردار و دارای نوزاد وجود دارد از این رو، نهادهای حقوق بشری از کشورها خواستند که یک پل هوایی مستقیم به نوار غزه ایجاد کنند، انتقال هوایی مکرر و سنگین را بر روی کل نوار غزه بهویژه شهر غزه و نوار شمالی انجام دهند و در مقابله و خنثی کردن طرح رژیم صهیونیستی برای آوارگی اجباری فلسطینیان از این باریکه که از زمان آغاز جنگ نسلکشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه، بارها از سوی چندین کشور در مورد آن هشدار داده شده است، مشارکت کنند.
به ادعای آویخای ادرعی، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی، همکاری بین این رژیم، جامعه بینالمللی، اردن، فرانسه، امارات، مصر و آمریکا، انتقال هوایی غذا و تجهیزات با فرود ۱۶۰ بسته مواد غذایی و پزشکی تجهیزات به نفع ساکنان جنوب نوار غزه و بیمارستان صحرایی اردن در خانیونس با موفقیت به اوج خود رسید.
در همین حال، ساکنان مناطق شمالی نوار غزه بدون کمک باقی میمانند و تصمیم رژیم صهیونیستی برای گرسنگی دادن به آنها با جلوگیری از رسیدن کمکهای کافی را تأیید میکند.
رژیم صهیونیستی به دنبال تخلیه کامل شمال غزه
ناظر حقوق بشر اروپا-مدیترانه شواهد ارائه شده از سوی ساکنان شهر غزه و شمال نوار غزه را مستند کرده است که طی چند روز گذشته از ارتش رژیم صهیونیستی تماسهای تلفنی دریافت کردهاند؛ در طول تماسها، از ساکنان خواسته میشود بهطور واضح و صریح به بخشهای مرکزی و جنوبی نوار غزه حرکت کنند تا آب و غذا به دست آورند و از مرگ خود بر اثر گرسنگی جلوگیری کنند.
ساکنان شهادت دادند که پیامهای ضبطشدهای از ارتش رژیم صهیونیستی دریافت کردند که به آنها اطلاع داده بود که کمکهای بشردوستانه تنها در منطقه المواسی مجاز است، زیرا ارتش رژیم صهیونیستی همچنان در مناطق دیگر با قدرت برای تخلیه عمل میکند.
با وجود نیازهای گسترده و رو به رشد بیش از ۲.۳ میلیون نفری که در شرایط وحشتناکی زندگی میکنند، منابع بشردوستانه که در ماه فوریه (بهمن ماه) وارد نوار غزه شد، ۵۰ درصد نسبت به ژانویه (دی ماه) کاهش یافت.
با وجود افزایش فشار بینالمللی بر رژیم صهیونیستی و متحدانش و همچنین تصمیم دیوان بینالمللی دادگستری درباره افزایش ورود تجهیزات تجاری و کمکهای نجات دهنده و تضمین ورود و توزیع آنها به شیوهای سریع، موثر و بدون مانع، در ماه فوریه (بهمن ماه) روزانه بهطور متوسط تنها ۹۸ کامیون وارد نوار غزه شده که این رقم حدود نیمی از تعداد کامیونهایی است که در ژانویه وارد نوار غزه شده بودند.
تعداد کامیونهایی که قبل از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر) وارد غزه میشدند روزانه ۵۰۰ دستگاه بود، اما نیازهای واقعی ساکنان نوار غزه اکنون حتی از این مقدار کمک خارجی نیز فراتر رفته است و این امر به این دلیل است که رژیم صهیونیستی بهطور گستردهای اساسیترین نیازهای جمعیت، به علاوه تواناییهای تولید داخلی نوار غزه را هدف قرار داده است.
رژیم صهیونیستی این کار را یا با بمباران و تخریب یا با قطع همه منابع تولید انجام داده است؛ علاوه بر این، جمعیت نوار غزه بیش از هر زمان دیگری نیازهای پزشکی بهویژه برای بیماران و مجروحان، زنان، کودکان و سالمندان دارد.
این نیازها به دلیل تعداد زیاد تلفات و جراحات روزانه ناشی از حملات ارتش رژیم صهیونیستی، شیوع سریع بیماریهای عفونی و بیماریهای همهگیر و نبود کادر بهداشتی به دلیل تخریب، محاصره و اختلال در تدارکات از سوی رژیم صهیونیستی ایجاد میشود.
انتهای پیام/