صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گزارش|

لیست پردرآمدترین ورزشکاران جهان؛ ۲۷۵ میلیون دلار در جیب رونالدو/ فوتبالیست‌ها در صدر

۰۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۱:۲۰:۰۱
کد خبر: ۴۷۵۹۹۶۷
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
با اینکه فوتبالیست‌ها، پنج نماینده در لیست پردرآمدترین ورزشکاران سال دارند، اما بسکتبالیست‌های لیگ NBA، سهم بیشتری از سفره ورزش داشتند.

خبرگزاری میزان - اگرچه پول‌دارترین لیگ ورزشی در جهان، لیگ فوتبال آمریکایی NFL بوده و هر تیم به‌ صورت میانگین ارزشی بیش از ۵ میلیارد دلار دارد، اما درآمد بازیکنان این ورزش، به گرد پای درآمد فوتبالیست‌ها و بسکتبالیست‌ها نمی‌رسد. از بین ۶ ورزشکار اول لیست پردرآمدترین‌های سال، ۴ نفر از آن‌ها فوتبالیست هستند و این ورزش ۷ نماینده در بیست‌و‌پنج نفر اول دارد. از طرفی فقط ۲ بازیکن فوتبال آمریکایی در بیست‌و‌پنج نفر اول جای گرفتند.

کریستیانو رونالدو با ۲۷۵ میلیون دلار درآمد در صدر این فهرست قرار دارد؛ بازیکن پرتغالی گران‌ترین قرارداد در تاریخ باشگاه‌ها داشته و با توجه به ۶۲۰ میلیون فالوور اینستاگرام، درآمد بالایی از اسپانسر‌ها دریافت می‌کند. جان رام (گلف باز) با ۲۰۳ میلیون دلار در رتبه دوم قرار دارد؛ لیونل مسی با ۱۳۰ میلیون دلار در رتبه سوم جای گرفت؛ لبرون جیمز با ۱۲۵ میلیون دلار درآمد و کیلیان امباپه با ۱۲۵ میلیون دلار درآمد در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

گزارش یک وب‌سایت ورزشی در آمریکا اشاره داشت که ۱۰۰ ورزشکار اول، در مجموع درآمد ۵.۴ میلیارد دلاری داشته‌اند، که ۴.۲ میلیارد دلار، به درآمد مستقیم از قرارداد با تیم‌ها یا جایزه ورزشی اختصاص داشته و ۱.۲ میلیارد دلار، از محل اسپانسر و تبلیغات بوده است.

مجموع درآمد ورزشکاران این لیست نسبت به سال ۲۰۲۲، ۲۱ درصد افزایش داشته است؛ البته فقط قرارداد‌ها افزایش داشته است و اسپانسر‌ها نسبت به سال ۲۰۲۲، پول بیشتری به ورزشکاران نداده‌اند. ورزشکاران ۹ کشور مختلف، در میان ۱۵ نفر اول نماینده داشتند، اما ورزشکاران آمریکایی، ۶۶ نفر را در این لیست دارند. آمریکایی‌ها بیشتر به‌علت بسکتبال در این رده‌بندی قرار گرفتند.

۴۰ درصد این فهرست به بسکتبالیست‌ها اختصاص دارد و فوتبال آمریکایی با ۱۶ درصد در رتبه دوم ایستاده. ۱۳ درصد به بیسبال MLB اختصاص داشت و سهم فوتبال ۱۱ درصد است. فقط تیم بسکتبال لس‌آنجلس کلیپرز، سه نماینده در لیست دارد.

سهم فیلدهای ورزشی در پردرآمدترین ورزشکاران سال

بخش سمت چپ نشانگر تعداد ورزشکاران در لیست بوده و بخش سمت راست به مجموع درآمد اختصاص دارد.

اگرچه بسکتبال و NBA، چهل نماینده در لیست دارد، اما هیچ یک از مسابقات این ورزش، جزو پربیننده‌ترین برنامه‌های تلویزیونی در آمریکا نیست. از میان ۱۰۰ برنامه پربیننده در آمریکا، مسابقات لیگ فوتبال آمریکایی NFL، نود و شش عنوان را به خود اختصاص داده بود. فینال این مسابقات، جزو پربیننده‌ترین برنامه‌های تلویزیونی در تاریخ آمریکا است. (۱۸ عنوان از ۲۵ برنامه پربیننده در تاریخ). فقط درآمد حاصل از مسابقه فینال فوتبال آمریکایی، از مجموع درآمد کل مرحله حزفی لیگ NBA و MLB بیشتر است!

 _____________________________________________________________________________________________

 بیشتر بخوانید: پربیننده‌ترین برنامه‌های تلویزیونی در آمریکا / مردم آمریکا فقط فوتبال می‌بینند!

 _____________________________________________________________________________________________

پرچم قرمز رنگ روی چمن، نماد ورزش گلف است.

 

بخش عمودی نمودار پایین نشانگر درآمد از محل اسپانسرینگ بوده و بخش افقی نشانگر درآمد از محل قرارداد و پیروزی ورزشی است.

آلکاراز، تنیسور ۲۰ ساله، جوان‌ترین ورزشکار پردرآمد سال بود و تایگر وودز گلف‌باز ۴۸ ساله، مسن‌ترین نفر در این لیست است.

۲ نکته درباره لیست پردرآمدترین ورزشکاران سال ۲۰۲۳، قابل تأمل است؛ نقش پررنگ سرمایه‌گذاری عربستان در ورزش و عدم حضور ورزشکاران زن در میان یکصد نفر اول.

رد پول‌های عربستان در صنعت ورزش

عربستان برای اینکه به اقتصاد غیر نفتی کشور تنوع ببخشد، وارد عرصه‌های مختلفی از جمله ورزش شده است. محمد بن سلمان چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان سعودی را در سال ۲۰۱۶ معرفی کرد و قرار است این کشور سرمایه‌گذاری ۷۰۰ میلیارد دلاری را برای این طرح انجام دهد.

نواک جوکویچ و کارلوس آلکاراز در یکی از مسابقات تنیس در عربستان ظاهر شدند و هر یک دستمزدی چند میلیون دلاری را دریافت کردند. این تنیسورها قرار است تا اکتبر امسال نیز دوباره در مسابقه‌ای نمایشی در این کشور شرکت کنند. مسابقه بوکس بین تایسون فیوری و فرنسیس انگانو در عربستان نیز درآمد ۳۲ میلیون دلاری برای بوکسور بریتانیایی داشت. فیوری قرار است تا در ماه می امسال برای دست۲مزدی به مراتب بالاتر به مبارزه بوکسوری از اوکراین برود.

اما عربستان بیشترین سرمایه‌گذاری را روی فوتبال و گلف انجام داده است. رونالدو، بنزما، نیمار و سادیو مان فوتبالیست‌هایی هستند که این روزها در لیگ حرفه‌ای عربستان بازی می‌کنند.

عربستان، سرمایه‌گذار اصلی لیگ گلف LIV بوده و گلف‌بازان مشهوری را از جمله بروک کوپکاف، کمرون اسمیت و داستین جانسون را به خدمت گرفته است. عربستان قصد دارد تا به رقیب جدی تور گلف‌بازان آمریکای شمالی PGA تبدیل شود و ستاره‌های این مسابقات را بقاپد. جان رام قراردادی بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ میلیون دلار را با لیگ LIV در اواخر دسامبر سال گذشته امضا کرد. البته گلف‌بازان تور PGA نیز در لیست پردرآمدترین‌ها حضور دارند.

پردرآمدترین ورزشکاران سال

۱. کریستیانو رونالدو، ۲۷۵ میلیون دلار

۲. جان رام، ۲۰۳ میلیون دلار

۳. لیونل مسی، ۱۳۰ میلیون دلار

۴. لبرون جیمز، ۱۲۵.۷ میلیون دلار

۵. کیلیان امباپه، ۱۲۵ میلیون دلار

جدول زیر به ترتیب از چپ به راست، نشانگر رتبه، نام ورزشکار، فیلد ورزشی، تیم ورزشی، لوگو تیم، ملیت ورزشکار، درآمد از محل قرارداد و پاداش‌ها، درآمد حاصل از اسپانسرینگ، مجموع کل دریافتی به میلیون دلار است.

 

 

انتهای پیام/

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *