صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گزارش|

ورود دستگاه قضایی به حل مشکلات کارآفرینان/ ۵۱ واحد تولیدی تعطیل با ۶۱۷ کارگر در استان گلستان احیا شدند/ جلوگیری از تعطیلی شرکت داروسازی با ۵۰۰ نیروی کار

۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰:۱۵
کد خبر: ۴۷۵۷۰۱۷
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
رئیس کل دادگستری گلستان با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون ۵۱ واحد تعطیل با ۶۱۷ کارگر احیا شده است، گفت: ستاد اقتصاد مقاومتی استان، از تعطیلی این کارخانجات و بیکار شدن کارگران زیادی جلوگیری کرده است.  

خبرگزاری میزان- در سال‌های اخیر مسئولان قضایی سراسر کشور در راستای اجرای منویات رئیس عدلیه مبنی بر حمایت از واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل و اجرای سیاست‌های سند تحول و تعالی قضایی با پیگیری‌های مشکلات واحد‌های تولیدی در ستاد‌های اقتصاد مقاومتی به احیا و راه اندازی مجدد شرکت‌ها و کارخانجات زیادی کمک کرده‌اند.

ورود امیدبخش و مجدانه دستگاه قضایی به حل مشکلات واحد‌های تولیدی و صنعتی راکد و نیمه راکد از برگزاری جلسات اقتصاد مقاومتی تا بازدید‌های مستمر از واحد‌های تولیدی، صنعتی و شرکت‌های دانش بنیان را در برمی‌گیرد.

بررسی تخصصی مشکلات واحدهای تولیدی در ستادهای اقتصاد مقاومتی

بررسی مسائل و مشکلات واحد‌های تولیدی در ستاد‌های اقتصاد مقاومتی، به صورت تخصصی صورت می‌گیرد و در این ستاد‌ها از کارشناسان و متخصصان حوزه‌های مربوطه در قالب کمیته‌های تخصصی در زیر مجموعه ستاد استفاده می‌شود چراکه یکی از رویکرد‌های مهم دستگاه قضایی، حمایت از رشد تولید و جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی است.

در طول سال‌های اخیر با پیگیری و تلاش مضاعف ادارات تصفیه امور ورشکستگی در تهران و استان‌های مختلف، ازتعطیلی واحد‌های تولیدی فراوانی جلوگیری شده و کارگران زیادی به محل کار خود بازگشته اند.

تلاش مضاعف ادارات تصفیه امور ورشکستگی

ادارات تصفیه امور ورشکستگی با تسهیلگری و تلاش مضاعف خود در این راستا، ضمن جلوگیری از پلمب کارخانجات و شرکت‌های تعطیل و نیمه تعطیل، با تسریع در فرآیند تصفیه امر ورشکستگی، ضمن پرداخت بدهی شرکت‌ها، آن‌ها را به اشخاص دارای صلاحیت واگذار می‌کنند تا چرخ این واحد‌های تولیدی بچرخد و کارکنان این واحد‌ها بیکار نشوند.

بر همین اساس است که علی جمادی، رئیس دبیرخانه ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه همین روز یکم آذرماه امسال، در یکصد و بیستمین جلسه ستاد استانی پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه در استان یزد گفت: در رسیدگی‌های قضایی تلاش می‌شود که رسیدگی‌ها به سمت حمایت از تولید و اشتغال گرایش داشته باشد و اعمال مجازات‌ها کمترین خلل را به این حوزه وارد کند.

وی با بیان اینکه از ویژگی‌های شاخص این ستاد، ورود به چالش‌های واحد‌های تولیدی پیش از تشکیل پرونده در محاکم و حل آن به دور از تنش‌های قضایی است، گفت: تسریع در رسیدگی به پرونده‌های واحد‌های تولیدی ضرورت دارد.

اما غیر از ضرورت‌های داخلی ورود دستگاه قضایی جهت تامین امنیت قضایی کارآفرینان و سرمایه گذاران، اعمال تحریم‌های ظالمانه اقتصادی دشمنان نیز عزم دستگاه قضایی برای یاری رسانی به دولت در حوزه اقتصادی را جزم‌تر کرده است.

نقش اثرگذار تولید جهت خنثی کردن تحریم‌های ظالمانه

چنانچه حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در نشست با صنعتگران، تولیدکنندگان و کارآفرینان استان کرمان که در روز ۱۰ آذرماه سال جاری برگزار شد، با بیان اینکه نقش تولید در جنگ ترکیبی برای خنثی کردن تحریم‌های ظالمانه، نقشی اثرگذار است، گفت: استنباط من آن است که در کل کشور و در میان ما مسئولان، این نقش، مجهول‌القدر مانده است؛ چنانچه به نقش اثرگذار تولید و اقتصاد در مقابله با تحریم‌ها، واقف‌تر باشیم، در آن صورت در وضع قوانین و‌مقررات و‌اقدامات حقوقی و غیرحقوقی خود نیز متفاوت عمل می‌کنیم

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: یکی از مشکلات شما فعالان اقتصادی و تولیدی، آن است که نمی‌توانید برای بنگاه‌های خود برنامه‌ریزی داشته باشید و این موضوع را مطرح می‌کنید که نمی‌دانید با جابجایی یک دولت یا یک وزیر یا یک استاندار، چه مقرره جدیدی ابلاغ می‌شود؛ در واقع یکی از مشکلات شما، عدم وجود سیاست‌های روشن و شفاف و غیرقابل‌پیشبینی بودن شرایط است؛ شرایطی که با رفتن مدیران تغییر می‌کند.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه امروز یکی از معضلات شما فعالان اقتصادی و تولیدی به ویژه فعالان حوزه معدن، موضوع بازار برای عرضه محصولات است؛ بیان کرد تولیدکننده و فعال اقتصادی برای صادرات محصول خود، با محدودیت‌هایی مواجه است از جمله اینکه در دستیابی به ارز حاصل از صادرات خود با مسائلی مواجه می‌شود؛ گاهی نیز یک اشتباه در محاسبه، سبب صدور جریمه سنگین برای یک بنگاه تولیدی می‌شود؛ این‌ها مسائلی است که باید در جهت تسهیل امور فعالان اقتصادی، اصلاح شود.

احیای ۵۱ واحد تعطیل با ۶۱۷ کارگر در گلستان

حیدر آسیابی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به اینکه سال گذشته ۳۷۵ مورد بازدید از واحد‌های تولیدی و صنعتی استان انجام شد، افزود: در این بازدیدها، ۷۴ واحد راکد و نیمه راکد احیا و از تعطیلی ۳۹ واحد دیگر نیز جلوگیری و ۳ هزار فرصت شغلی در استان حفظ شد.

وی با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون ۵۱ واحد تعطیل با ۶۱۷ کارگر احیا شده است، گفت: ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان، از تعطیلی این کارخانجات و بیکار شدن کارگران زیادی جلوگیری کرده است. 

وی با اشاره به اسامی شرکت‌های احیا شده گفت: این شرکت‌ها شامل مرجان قجر حیدرآبادی، شرکت تعاونی بست سازان ماهر گلستان، شرکت تراشه ملیار، جواد وطنی باقرآباد (گوزن فارس)، شرکت سیما کیسه، حسین بختیاری، شرکت تیج، شرکت قند حبه گرگان، بانک صادرات (مشبک سازه پرشیا)، شرکت کیمیا پژوهان خاور شیمی، خانم عاطفه مقصودی، شرکت به بان زیست، شرکت تعاونی حلبی سازان با دقت کتول، آبکاری نمونه گرگان، شیشه ایمنی گرگان، شرکت تولیدی قابوس کمباین، بانک صادرات استان گلستانف شرکت تعاونی سنگین بتن آزادشهر، پنجره عایق گلستان، کیسه پلاست گلستان، شرکت صنایع ذوب و نورد مهر، شرکت تولیدی سبک بنای گلستان، شرکت مارال فروز (گیتا طلایی سابق)، بامداد شیر گلستان، سردخانه پنگوئن گلستان، مهدی غلامی ابراهیم آبادی و شرکت یونولیت پخش گلستان هستند.

تلاش‌های دادگستری گلستان برای توسعه و رونق استان

رئیس کل دادگستری گلستان به تلاش‌های دادگستری برای توسعه و رونق استان هم اشاره کرد و گفت: طرح بر زمین مانده پتروشیمی گلستان پس از ۱۶ سال با پیگیری و تلاش شبانه روزی دادگستری بالاخره روی ریل افتاد و امروز دولت می‌تواند کار‌های اجرایی آن را پیش ببرد.

به گفته وی، در موضوع جزیره آشوراده هم پس از ۲ دهه معطلی طرح گردشگری این جزیره با ورود دادگستری گره‌گشایی شد.

ورود ستاد اقتصاد مقاومتی گلستان برای رفع یک واحد تولیدی با ۵۰۰ نیروی کار

آقایی، مدیر عامل شرکت شفابخش هیرکان در گفت‌وگو با میزان، بیان کرد: سوله‌ای در شهرستان گرگان متعلق به شرکت مشبک سازی بود که آن را به مزایده گذاشته بودند و بنده در این مزایده برنده و این سوله را خریداری کردم.

وی با بیان اینکه بعد از تحویل سوله آن را بازسازی و آماده بهره‌برداری امور شرکت خود کردم، افزود: هم اکنون حدود ۱۴۰ نفر در شرکت شفابخش هیرکان به صورت مستقیم، مشغول فعالیت هستند که تعداد آنها با در نظر گرفتن نیرو‌های غیر مستقیم به ۵۰۰ نفرمی‌رسد.

 مشکل استمهال بازپرداخت تسهیلات

مدیر عامل شرکت شفابخش هیرکان با اشاره به همکاری دادگستری برای رفع مشکل این واحد تولیدی گفت: مشکلاتی درباره استمهال بازپرداخت تسهیلات با بانک سپه داریم که برای رفع آن به ستاد اقتصاد مقاومتی مراجعه کردم. نامه نگاری و تلاش‌های زیادی برای رفع این مشکل از سوی مسئولان قضایی حاضر در این ستاد صورت گرفت.

آقایی عنوان کرد: از ستاد اقتصاد مقاومتی نامه‌ای به بانک زدند تا این امکان برای شرکت فراهم شود، اما بانک با مدت زمان بیش از یک سال موافقت نمی‌کند که برای مذاکره بیشتر مجددا به ستاد اقتصاد مقاومتی مراجعه کردم.

وی ابراز امیدواری کرد: امیدواریم با پیگیری‌های ستاد اقتصاد مقاومتی مشکلات بانکی شرکت مرتفع شود و بتوانیم با قدرت و جدیت بیشتری به کار خود ادامه دهیم.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *