صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اسلامی: فناوری‌های نوین هسته‌ای را به خدمت جامعه درمی‌آوریم

۱۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷:۰۷
کد خبر: ۴۷۵۲۶۹۱
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت که یکی از اهداف سازمان انرژی اتمی در زمینه توسعه نقش فناوری‌های هسته‌ای در حوزه سلامت است.

خبرگزاری میزان – محمد اسلامی، معاون رئیس‎جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه و روز زن، گفت: یکی از اهداف سازمان انرژی اتمی در زمینه توسعه نقش فناوری‌های هسته‌ای در حوزه سلامت است.

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به برگزاری یک سمپوزیوم پزشکی در استان البرز، اظهار کرد: ویژگی این سمپوزیوم این بود که هم‌طراز با کشور‌های پیشرو در فناوری‌های نوین، پلاسما را برای درمان وارد پزشکی کردیم و این نشان می‌دهد که یکی از یافته‌ها و فناوری‌های در اختیار و در زنجیره فناوری‌های سازمان انرژی اتمی امروز هم‌طراز با کشور‌های پیشرو در خدمت مردم عزیز قرار گرفته است.

به گفته وی، یکی از اهداف سازمان انرژی اتمی در زمینه توسعه نقش فناوری‌های هسته‌ای در حوزه سلامت است و این سازمان در نظر دارد تا براساس هدف‌گذاری‌های انجام شده، فناوری‌های نوین هسته‌ای را به خدمت جامعه درآورد.

اسلامی پس از ارائه توضیحاتی درباره پیگیری هدف مذکور و اشاره به اینکه این موضوع در ۲ بخش دنبال شد، بیان کرد: ما دومین‌ کلینیک پلاسما تراپی را برای درمان زخم افتتاح کردیم که گشایش بزرگی در پایان بخشیدن به رنج و محنت بیماران دیابتی خواهد داشت؛ بیمارانی که در معرض خطر قطع عضو به دلیل پیشروی زخم‌هایشان هستند؛ این درمان به رنج آن‌ها التیام‌می بخشد و برای جامعه تسکین‌بخش است.

رئیس سازمان انرژی اتمی همچنین تاکید کرد که این سازمان در حال گسترش این کلینیک‌هاست تا بتواند خدمات را به مردم ارائه کند، زیرا وارد شدن فناوری هسته‌ای به زندگی مردم یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری بود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه دومین اتفاق در موضوع مذکور رونمایی از سامانه پلاسماتراپی برای درمان سرطان در جریان برگزاری سمپوزیوم بود، افزود: پروفسور اکبری که خود مجری طرح استفاده از این فناوری است، اکنون در اتاق عمل از این فناوری استفاده می‌کند؛ تاکنون فرآیند بالینی این روند نتایج مثبت داشته است؛ ما خوشحال هستیم که این فناوری به‌ویژه برای بانوان به پیشگیری زودهنگام کمک کرده و می‌تواند اثربخشی بالاتری داشته باشد.

اسلامی در بخشی دیگر به اهمیت موضوع امنیت غذایی اشاره کرد و گفت: موضوع‌های امنیت غذایی و سلامت مهم‌ترین دستاوردهای فناوری هسته‌ای برای زندگی مردم هستند؛ ما فرآیند پرتودهی را آغاز کردیم تا مردم از مواد غذایی سالم استفاده کنند؛ این موضوع هم موجب کاهش بیماری می‌شود و هم از ضایعات جلوگیری می‌کند؛ در عین حال برای توسعه صادرات محصولات کشاورزی موثر است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *