صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نسل جوان در غرب و رنگ باختن روایت‌های دروغین رژیم صهیونیستی

۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۷۴۲۷۲۱
تظاهرات‌ گسترده در حمایت از فلسطین در کشور‌های مختلف، به‌ویژه کشور‌های غربی، نشان‌دهنده این است که نسل جوان در این کشور‌ها دیگر روایت‌های دروغین رژیم صهیونیستی و حامیانش را نمی‌پذیرد.

خبرگزاری میزان - مردم تعداد زیادی از کشور‌ها از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون تظاهرات‌های گسترده در اعتراض به جنایت‌های رژیم صهیونیستی برگزار کرده‌اند.

در این میان، کشور‌های غربی شاهد تظاهرات‌های گسترده همبستگی با مردم فلسطین با حضور ویژه نسل جوان این کشور‌ها بوده‌اند.

این تظاهرات‌ها همچنین در واکنش به حمایت بیشتر کشور‌های غربی از سیاست‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی برگزار شده است. این نشان‌دهنده افول ارزش‌های حامی صهیونیسم در کشور‌های غربی و در میان مردم آن‌هاست.

این تظاهرات‌ها همچنین به وضوح نسل جدیدی از جوانان در کشور‌های غربی را برجسته کرد که دیگر بر فرضیاتی که درباره مناقشه اعراب و رژیم صهیونیستی مطرح شده بود، تکیه نمی‌کنند. آن‌ها همچنین از حمایت دولت‌هایشان از حملات رژیم صهیونیستی راضی نیستند. 

آن‌ها دیگر از آنچه که رسانه‌های غربی با فریبکاری و ریاکاری از طریق الگو‌های مکرر تعصب کورکورانه علیه هر چیزی که عربی و مسلمان است ارائه می‌دهند، خسته شده‌اند.

حال این سوال به وجود می‌آید که چه چیزی باعث شده است که جوانان در غرب با پرچم فلسطین و بنر‌هایی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در نیوزلند، استرالیا، ژاپن، کانادا، آمریکا، اسپانیا، انگلیس، فرانسه، بلژیک، دانمارک، سوئد و دیگر کشور‌ها به خیابان‌ها بروند؟ چه چیزی آن‌ها را بر ضد تبعیت گذشته از روایت‌های دروغین رژیم صهیونیستی برانگیخته است؟ چه چیزی باعث شد که آن‌ها نه تنها این کار را انجام دهند، بلکه در رسانه‌های اجتماعی نیز بسیار فعال باشند و مطالبی را منتشر کنند که نشان‌دهنده وحشت آنچه در غزه اتفاق می‌افتد، به ویژه علیه کودکان و زنان باشد؟ 

«میدل ایست مانیتور» در مقاله‌ای نوشت که پاسخ به همه این سوالات این است که نسل جوان در کشور‌های غربی دیگر اسیر روایاتی نیستند که از سوی دستگاه‌های رسمی و از طریق رسانه‌ها، آموزش و پرورش و سیاستمداران ارائه می‌شود.

در عوض، آن‌ها آزاد شده‌اند تا در فضای باز اطلاعاتی اوج بگیرند، به تحقیق و کندوکاو در تاریخ فلسطین بپردازند تا به تدریج داستان واقعی آخرین اشغال مستقیم استعماری را که هنوز در جهان امروز وجود دارد، کشف کنند. آن‌ها اکنون می‌دانند که اگر قدرت‌های استعماری غربی از جمله آمریکا، انگلیس و همه متحدانشان نبودند، مدت این استعمار طولانی نشده و ادامه پیدا نمی‌کرد.

این جوانان به تغییر دیدگاه و اعتقادات خود و ادامه راه خود بسنده نکردند، بلکه در عوض آغاز به ساختن ویدئو‌ها و ارسال آن‌ها در رسانه‌های اجتماعی کردند تا همسالان خود را تشویق کنند که از این ارزیابی جسورانه پیروی کنند.

این جنبش جوانان غربی که در کشور‌های مختلف غربی رشد کرده با آخرین رویداد‌ها تثبیت و تقویت شده است. 

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *