صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حمایت نظامی واشنگتن از اوکراین و رژیم صهیونیستی

۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۷۴۰۶۶۰
کارشناسان می‌گویند که ادامه درگیری‌های جاری در مناطق مختلف جهان تنها یک برنده واقعی دارد و آن برنده، شرکت‌های تسلیحاتی آمریکا هستند.

خبرگزاری میزان - دولت آمریکا به‎تازگی جزئیات بسته ۱۰۵ میلیارد دلاری امنیت ملی را که شامل کمک‌های نظامی به اوکراین و رژیم صهیونیستی است، ارائه کرد.

براساس برگه اطلاعاتی کاخ سفید، درخواست تکمیلی موسوم به «حمایت امنیتی از اسرائیل»، تقویت تلاش‌های این رژیم برای تضمین آزادی صهیونیست‌های بازداشت شده و کمک به شهرک‌نشینان را فراهم می‌کند.

آمریکا همچنین آموزش، تجهیزات و تسلیحاتی را برای کمک به اوکراین برای جنگ در برابر روسیه و بازپس‌گیری قلمرو خود و همچنین برای محافظت از اوکراینی‌ها فراهم می‌کند. 

درخواست کمک مالی ارائه شده از سوی دولت جو بایدن با یک نبرد دشوار در کنگره مواجه است. 

جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا همچنان در تلاش برای متحد شدن پشت سر یک نماینده برای ریاست حزب خود هستند و تا زمانی که یکی از آن‌ها انتخاب نشود، بسته امنیت ملی در هاله‌ای از ابهام باقی خواهد ماند. 

همچنین با سپری شدن بیش از ۶۰۰ روز از آغاز جنگ، حمایت مردم آمریکا و برخی قانونگذاران از اوکراین کاهش یافته است.

درخواست قبلی دولت بایدن برای کمک ۲۴ میلیارد دلاری به اوکراین در لایحه بودجه اضطراری دولت آمریکا، که کنگره در اواخر سپتامبر تصویب کرد، لحاظ نشده بود. 

بودجه ۶۱.۴ میلیارد دلاری کمک به اوکراین

۳۰ میلیارد دلار از این بودجه به وزارت دفاع آمریکا برای تامین تجهیزات اوکراین اختصاص یافته است. تاکنون، آمریکا سامانه‌های دفاع هوایی، مهمات، سلاح‌های سبک و واحد‌های مانور زمینی و سایر سلاح‌ها و تجهیزات را در اختیار اوکراین قرار داده است. 

۱۴.۴ میلیارد دلار این بسته برای تداوم حمایت نظامی، اطلاعاتی و دیگر تجهیزات دفاعی در نظر گرفته شده است. این میزان شامل سرمایه‌گذاری در پایگاه صنعتی دفاعی آمریکا، هزینه‌های حمل و نقل پرسنل و تجهیزات آمریکایی و ادامه حضور افزایش یافته نیرو‌های آمریکایی در اروپا، از جمله فعالیت‌های دیگر است.

۱۶.۳ میلیارد دلار این بسته نیز برای کمک‌های اقتصادی، امنیتی و عملیاتی به اوکراین اختصاص یافته است. این شامل حمایت مستقیم از اوکراین برای کمک به ارائه خدمات حیاتی به مردم و حفظ اقتصاد خود، و همچنین سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها است.

حدود ۷۰۰ میلیون دلار هم به موضوعات دیگر مرتبط اختصاص یافته است.

بودجه ۱۴.۳ میلیارد دلاری کمک به رژیم صهیونیستی

۱۰.۶ میلیارد دلار برای کمک به رژیم صهیونیستی از طریق وزارت دفاع آمریکا، از جمله حمایت از حملات هوایی و موشکی، سرمایه‌گذاری در پایگاه‌های صنعتی و تکمیل ذخایر آمریکا برای حمایت از این رژیم در نظر گرفته شده است.

هدف این کمک تقویت آمادگی دفاع هوایی و موشکی رژیم صهیونیستی و حمایت از خرید سامانه‌ها و اجزای دفاع موشکی «گنبد آهنین» و «دیوید اسلینگ» و همچنین توسعه سامانه موسوم به «تیرآهن» است. 

۳.۷ میلیارد دلار هم به وزارت خارجه آمریکا برای تقویت ارتش رژیم صهیونیستی و تقویت امنیت سفارت آمریکا در اراضی اشغالی اختصاص یافته است.

سود خالص برای شرکت‌های تسلیحاتی آمریکا

«رابرت اف کندی»، نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا هشدار داد که درخواست جو بایدن برای اختصاص ۱۰۵ میلیارد دلار کمک مالی برای طرح‌های نظامی در اوکراین، رژیم صهیونیستی و سایر کشور‌ها بیش از همه به نفع شرکت‌ها و پیمانکاران نظامی آمریکا است.

کندی در پیامی، نوشت: آن‌هایی که از این بسته کمک سود می‌برند پیمانکاران دفاعی هستند. 

«مورنینگ استار» در گزارشی درباره سود شرکت‌های تسلیحاتی آمریکا از درگیری‌های جاری در جهان، نوشت: جنگ‌های جاری و افزایش بودجه نظامی، خرید تسلیحات را افزایش داده و به نفع تولیدکنندگان اسلحه بوده است.

طبق گزارش موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم، هزینه‌های نظامی جهانی در سال ۲۰۲۲ به رکورد ۲.۲۴ تریلیون دلار رسید که ۳.۷ درصد در مقایسه با سال قبل افزایش یافت. 

این افزایش، که به جنگ اوکراین نسبت داده می‌شود، با درگیری‌های غزه ادامه خواهد یافت، زیرا آمریکا ارتش رژیم صهیونیستی را به تجهیزات نظامی اضافی مجهز می‌کند.

این پایگاه نوشت: تعدادی از شرکت‌های آمریکایی از جمله «لاکهید مارتین»، «بی‌اِی‌ای سیستمز» و «آرتی‌ایکس» از بودجه‌های نظامی آمریکا سود‌های زیادی طی ماه‌های گذشته به دست آورده‌اند و این روند ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *