عادت دیرینه رژیم صهیونیستی در انکار حقیقت
خبرگزاری میزان - حمله به بیمارستان «المعمدانی» غزه به شهادت حدود ۵۰۰ نفر منجر شد که بیشتر آنها کودکان و زنان بودند.
صحنههای قتلعام، همانطور که شاهدان آن را توصیف کردند و در ویدئوها و تصاویر شبکههای خبری و رسانههای اجتماعی، به همان اندازه وحشتناک بود که میتوان تصور کرد.
ویدئوهای منتشر شده از داخل بیمارستان، والدینی را نشان میدهد که در کنار فرزندان کشته شده خود فریاد میزنند و گریه میکنند.
تهدید به بمباران یک بیمارستان دیگر
بهتازگی نیز رژیم صهیونیستی تهدید به بمباران یک بیمارستان دیگر در نوار غزه کرده و خواستار تخلیه آن شد.
ارتش رژیم صهیونیستی تهدید به بمباران بیمارستان «القدس» غزه کرد که در آن ۴۰۰ بیمار و ۱۲ هزار آواره فلسطینی پناه گرفتهاند؛ بر اساس گزارشها بخش عمده افراد حاضر در این بیمارستان را کودکان تشکیل میدهند.
مقامهای صهیونیست ضمن تهدید به بمباران این بیمارستان خواستار تخلیه آن شدهاند.
هلال احمر فلسطین با انتشار بیانیهای در این باره گفت: ۱۲ هزار آواره از جمله ۷۰ درصد کودکان و زنان، پس از تهدید نیروهای صهیونیست به بمباران بیمارستان القدس و درخواست تخلیه، در خطر قریبالوقوع قرار دارند؛ اگر تهدیدها عملی شود، این مکان ممکن است به خاکستر تبدیل شود.
این نهاد فلسطینی ضمن درخواست از جامعه جهانی برای اقدام در این زمینه، افزود: آیا قدرت جهانی وجود دارد که بتواند تهدیدات ارتش اشغالگر صهیونیست برای بمباران بیمارستانهایی را که غیرنظامیان بیگناه داخل آنها هستند، متوقف کند؟
در این بیانیه از جامعه بینالمللی خواسته شده که برای جلوگیری از «فاجعه دیگری مانند بیمارستان المعمدانی» فورا اقدام کنند.
ابراز خشم کارشناسان سازمان ملل از بمباران بیمارستان المعمدانی
کارشناسان سازمان ملل با انتشار بیانیهای حمله به بیمارستان المعمدانی را محکوم و از این اقدام ابراز خشم کردند.
بیانیه کارشناسان میگوید که حمله به بیمارستان المعمدانی یک جنایت جنگی است.
به گفته کارشناسان، ما به همان اندازه از یک حمله مرگبار در همان روز به یک مدرسه واقع در اردوگاه آوارگان المغازی که حدود ۴ هزار آواره و همچنین ۲ اردوگاه پرجمعیت پناهندگان را در خود جای داده، خشمگین هستیم.
این کارشناسان نگرانیهای جدی بشردوستانه و حقوقی را در مورد تشدید محاصره ۱۶ ساله رژیم صهیونیسی در غزه و اشغال طولانیمدت آن، که ۲.۲ میلیون نفر را از غذا، سوخت، آب، برق و دارو محروم کرده است، مطرح کردند.
پاسخ معمول رژیم صهیونیستی در پی بمباران بیمارستان المعمدانی
پاسخ رژیم صهیونیستی به بمباران بیمارستان المعمدانی که جنایت جنگی بر اساس قوانین بینالمللی است، با روال معمول آن پس از جنایت سازگار است.
روال چیزی شبیه به این است؛ ژیم صهیونیستی مرتکب جنایت حقوق بشری میشود، فورا هرگونه ارتباطی با آن را انکار میکند، مدعی میشود که مدارک محکمی دارد که فلسطینیها این جنایت را مرتکب شدهاند.
سرانجام که مشخص میشود رژیم صهیونیستی این جنایت را انجام داده، بیصدا مسئولیت آن را میپذیرد، اما تا آن زمان، تمرکز جهان بر روی موضوعات دیگر متمرکز شده است.
رژیم صهیونیستی دقیقا در سال گذشته، پس از شهادت «شیرین ابوعاقله»، روزنامهنگار فلسطینی-آمریکایی و کهنهکار الجزیره، همین سیاست را در پیش گرفت.
بلافاصله پس از این جنایت در ماه می ۲۰۲۲، نفتالی بنت، نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی، فلسطینیها را متهم کرد که «بیاساس اسرائیل را سرزنش میکنند»؛ «بنت» در آن زمان مدعی شد: طبق اطلاعاتی که ما جمعآوری کردهایم، به نظر میرسد فلسطینیها مسئول قتل این روزنامهنگار هستند.
بنی گانتز، وزیر جنگ وقت رژیم صهیونیستی با اطمینان مدعی شد که «هیچ تیراندازی نظامیان اسرائیل به سمت این روزنامهنگار روی نداده است».
با این حال، مدتی بعد در سال ۲۰۲۲، و پس از تحقیقات مستقل متعددی که بدون هیچگونه تردیدی ثابت میکرد که «ابوعاقله» از سوی نظامیان رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده است، کابینه این رژیم در نهایت به این جنایت اعتراف کرد.
این نوع واکنش روال معمول رژیم صهیونیستی در پی هر جنایتی است؛ در سپتامبر ۲۰۰۰، در جریان انتفاضه دوم فلسطین، جهان تحت تأثیر تصاویر شهادت «محمد الدره»، پسر ۱۲ ساله فلسطینی قرار گرفت که گریه میکرد و پشت پدرش پنهان شده بود و سرانجام با شلیک گلوله شهید شد.
با وجود آنکه تصاویر و ویدئوها به طور آشکار این جنایت نظامیان صهیونیست را تایید میکردند، اما رژیم صهیونیستی در ابتدا با مطرح کردن ادعاهای بیاساس و اثبات نشده از پذیرفتن مسئولیت آن خودداری میکرد.
انتهای پیام/