صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قتل‌‌ عام بیمارستان المعمدانی؛ درباره جنایت جنگی رژیم صهیونیستی در غزه چه می‌دانیم

۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۳:۳۴
کد خبر: ۴۷۳۹۸۰۶
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
تعداد نظرات: ۱ دیدگاه
رژیم صهیونیستی در ادامه جنایت‌های خود و در یک تجاوز فاجعه‌بار، بیمارستان المعمدانی را هدف قرار داده و صدها فلسطینی را به خاک و خون کشید.

خبرگزاری میزان – سه‌شنبه شب، ۲۵ مهر، رژیم صهیونیستی در یک حمله هولناک، بیمارستان «المعمدانی» را در نوار غزه هدف قرار داد.

تعداد زیادی از ساکنان نوار غزه در روز‌های اخیر در بیمارستان‌ها و مدارس پناه گرفتند تا از حملات رژیم صهیونیستی در امان بمانند، اما رژیم صهیونیستی این مکان‌ها را نیز هدف قرار داده است.

غزه بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت دارد و تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی صد‌ها هزار نفر را آواره کرده است؛ بسیاری از ساکنان غزه به دنبال امنیت در بیمارستان‌هایی هستند که در حال حاضر با افزایش قربانیان و با کاهش سوخت و تجهیزات پزشکی مواجه هستند. 

بیمارستان المعمدانی نیز محل پناه گرفتن تعداد زیادی از ساکنان غزه بود که هدف حمله فاجعه‌بار رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

«اشرف القدره»، سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین، در جدیدترین به‌روزرسانی گزارش داد که تاکنون بیش از هزار نفر در پی حمله به بیمارستان المعمدانی به شهادت رسیده و یا مجروح شده‌اند.

«القدره» هدف قرار گرفتن بیمارستان المعمدانی را کشتار دسته جمعی توصیف کرد.

هدف قرار گرفتن این بیمارستان واکنش‌ها و محکومیت‌های بسیار گسترده‌ای را در سراسر جهان و به‌خصوص در منطقه به همراه داشته است.

بیشترین میزان قربانی در یک حمله به غزه

وزارت بهداشت غزه می‌گوید دستکم ۵۰۰ نفر در این حمله به شهادت رسیده‌اند که تاکنون بالاترین میزان قربانیان در هر حمله‌ای به غزه به شمار می‌رود.

بر اساس گزارش وزارت بهداشت فلسطین صد‌ها نفر دیگر نیز همچنان در زیر آوار هستند و تلاش برای خارج کردن آن‌ها ادامه دارد.

در همین حال آمار‌های مختلفی از تعداد قربانیان این تجاوز هولناک منتشر شده است؛ برخی منابع شمار شهدای حمله به بیمارستان المعمدانی را حدود هزار نفر اعلام کرده‌اند.

واکنش جهان به فاجعه بیمارستان المعمدانی چگونه بوده است؟

سران جهان این تجاوز را محکوم کرده‌اند و در منطقه غرب آسیا قوی‌ترین بیانیه‌ها را در محکومیت این جنایت رژیم صهیونیستی صادر کرده‌اند. تظاهرات همچنین در بسیاری از کشور‌ها به راه افتاده است.

اردن نشست برنامه‌ریزی شده در پایتخت این کشور را با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و سران عرب لغو کرد.

«آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل گفت که از شهادت صد‌ها غیرنظامی در پی حمله به بیمارستان المعمدانی وحشت‌زده شده است. 

گوترش با انتشار پیامی در رسانه اجتماعی ایکس این حمله را به شدت محکوم و با خانواده‌های قربانیان ابراز همدردی کرد.

 

سابقه رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن بیمارستان‌ها

اگرچه ابعاد جنایت اخیر رژیم صهیونیستی بسیار گسترده و هولناک است، اما این رژیم سابقه طولانی در هدف قرار دادن زیرساخت‌های حیاتی و از جمله بیمارستان‌ها دارد.

در روز‌های اخیر رژیم صهیونیستی تاسیسات حیاتی غزه از جمله بیمارستان‌ها، کلینیک‌‎ها، مراکز درمانی، تاسیسات آب آشامیدنی، مدارس و حتی کاروان غیرنظامیانی که از شمال نوار غزه در حال حرکت به سمت جنوب بودند را هدف قرار داده است.

سازمان جهانی بهداشت ساعاتی پیش از هدف قرار گرفتن بیمارستان المعمدانی با انتشار بیانیه‌ای گزارش داد که ۱۱۵ حمله به مراکز بهداشتی در غزه از سوی رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.

طی یک کنفرانس مطبوعاتی که روز سه‌شنبه برگزار شد، مقامات ارشد سازمان جهانی بهداشت بر محکومیت این نهاد درباره حملات رژیم صهیونیستی به بیمارستان‌ها تاکید کردند.

بر اساس این بیانیه سازمان جهانی بهداشت، بیش از ۱۱۵ حمله به خدمات بهداشتی در سرزمین‌های فلسطین اشغالی در حدود ۲ هفته اخیر صورت گرفته است.

حتی بیمارستان‌ها در غزه امن نیستند

«هیو جونگ کیم»، مدیر ابتکار سازمان جهانی بهداشت در مراقبت‌های بهداشتی، گفت که از این تعداد، ۵۱ مورد در نوار غزه رخ داده است که ۱۵ کارمند مراقبت‌های بهداشتی به شهادت رسیده و ۲۷ نفر مجروح شدند. حوادث باقی‎مانده در کرانه باختری رخ داد.

«ریچارد پیپرکورن»، نماینده سازمان جهانی بهداشت در سرزمین‌های اشغالی فلسطین، معضلی را که مردم غزه با آن روبرو هستند، برجسته کرد.

وی تاکید کرد: آن‌ها به این بیمارستان‌ها می‌روند، زیرا انتظار دارند که مکان‌های امنی باشند، اما اکنون حتی بیمارستان‌ها هم دیگر جای امنی نیستند.

هفته گذشته سخنگوی سازمان بهداشت جهانی گفت که تجهیزات پزشکی در ۷ بیمارستان بزرگ نوار غزه تمام شده است.

«طاریک جاشارویچ»، سخنگوی سازمان جهانی بهداشت، در یک نشست خبری مشترک گفت: علاوه بر تمام شدن ذخایر، ۱۳ حمله هوایی رژیم صهیونیستی، مراکز مراقبت‌های بهداشتی در غزه را هدف قرار داده است.

این حملات رژیم صهیونیستی موجب به شهادت رسیدن و مجروح شدن ده‌ها نفر از کارکنان خدمت درمانی در نوار غزه شده است.

انتهای پیام/



نظرات بینندگان
محسن
|
|
۱۱:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۶
قلب و روح هر انسانی با این تصاویر به درد میاد.نمیشه تماشا کرد.باید زمین از وجود همچین نجاساتی پاک شه
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *