صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرح امت واحده اسلامی را از دیپلماسی نخبگانی به سطح دیپلماسی عمومی و مردمی برسانیم

۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۲:۳۴
کد خبر: ۴۷۲۸۱۲۴
دسته بندی‌: سیاست ، عمومی
دبیرکل مجمع جهانی تقریب تقریب اسلامی اظهار داشت: سومین اجلاس منطقه‌ای وحدت، زمان اقدام و برنامه عملیاتی برای دستیابی به طرح مفهومی امت واحده اسلامی است تا دیپلماسی نخبگانی را به سطح دیپلماسی مردمی و عمومی برسانیم و عموم مردم مطالبه کننده وحدت باشد.

خبرگزاری میزان - به گزارش مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری دبیرکل مجمع، در سومین اجلاس منطقه‌ای وحدت اسلامی با عنوان "همکاری‌های اسلامی برای دستیابی به ارزش‌های مشترک" ضمن خیر مقدم به میهمانان و قدردانی از مسئولین آذربایجان غربی، اظهار داشت: سومین اجلاس منطقه‌ای در حالی برگزار می‌شود که ما دو کنفرانس قبلی را در استان‌های گلستان و کردستان پشت سر گذاشتیم تا بتوانیم در خدمت میهمانان گسترده‌ای از استان‌ها باشیم که نمی‌توانستیم پذیرای آن‌ها در کنفرانس وحدت در تهران باشیم. 
 
وی در ادامه به تشریح طرح مفهومی امت واحده اسلامی در پنج لایه پرداخت و گفت: با محقق شدن مراحل این طرح، اتحادیه کشور‌های اسلامی تاسیس خواهد شد. 
 
 شهریاری به موضوع کنفرانس جاری پرداخت و اظهار داشت: الان زمان اقدام و برنامه عملیاتی برای دستیابی به طرح مفهومی امت واحده اسلامی است تا دیپلماسی نخبگانی را به سطح دیپلماسی مردمی و عمومی برسانیم و عموم مردم مطالبه کننده وحدت باشد. 
 
وی گفت: ما نقائص و کاستی‌هایی در درون جامعه اسلامی داریم که دشمن از آن بهره برداری می‌کند و پروژه تفرقه خود را پیش می‌برد و از جمله این نقائص، افراط‌گرایی و تکفیر در بین مذاهب است و اختصاص به یک مذهب ندارد و باید جلو آن را گرفت. این نقص در بدنه علمایی تولید می‌شود که باید تلاش کنیم در چنین کنفرانس‌هایی بطلان این نظریه را اثبات کنیم و بگوییم ایمان به یگانگی خدا و محبت به اهل بیت (ع) برای مسلمان بودن کفایت می‌کند. 
 
دبیرکل مجمع تقریب افزود: مشکل دیگر، تعارض کشور-کشور بین مسلمانان هست و شاهد هستیم برخی کشور‌های اسلامی، داعیه‌دار رهبری جهان اسلام هستند. حال آنکه هدایت و راهبری کشور‌ها توسط دولت‌ها صورت می‌گیرد و باید در این زمینه روشنگری کنیم. 
 
وی تصریح کرد: مشکل دیگر این است که مردم عموما ملی‌گرا هستند، حال آنکه اسلام اجازه داده به خاطر وطن قتال کنیم، اما با اینکه خلاف ارزش‌های دیگر، دست به ملی گرایی بزنیم و به کشور دیگری ظلم کنیم، مخالف است. 
 
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اگر رقابت موجب تقویت کشور‌های اسلامی شود خوب است، اما رقابتی که موجب زدن یکدیگر شود مذموم است. 
 
وی به ارزش‌های اسلامی مشترک اشاره کرد و گفت: رقیب اصلی ما لیبراسیم فردگرایی است که توسط آمریکا و اذنابش ترویج می‌شود و مفهوم آزادی را خلاف واقع و به طور افراطی رواج می‌دهند؛ حال آنکه اسلام آزادی را در حد حدود الهی قبول دارد و باید با این تفکر لیبرالی مقابله کرد. 

انتهای پیام /


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *