صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انتقاد گروه‌های حقوق بشری از رویکرد مهاجرتی ایتالیا

۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۶:۴۵
کد خبر: ۴۷۲۵۳۰۷
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
گروه‌های حقوق بشری بر این عقیده هستند که کنفرانس اخیر در ایتالیا در ادامه رویکرد ضد مهاجرتی اروپاست.

خبرگزاری میزان - جورجیا ملونی، نخست‌وزیر ایتالیا روز یکشنبه با تشکیل اجلاسی با حضور حدود ۲۰ کشور، مقامات اتحادیه اروپا و سازمان‌های بین‌المللی با هدف «مهار جریان‌های مهاجرت غیرقانونی»، خواستار «روابط جدید و برابرتر» بین اروپا و کشور‌های مبدأ و ترانزیت مهاجران شد.

به گزارش آسوشیتد پرس، این کنفرانس یک روزه یک ابتکار از سوی ملونی است که هدف آن تبدیل ایتالیا به یک رئیس در حل مسائلی است که بر کشور‌های مدیترانه تأثیر می‌گذارد.

مهم‌ترین آن‌ها مهاجرت است، زیرا ایتالیا روزانه با صد‌ها مهاجر جدید در مرز‌های جنوبی اروپا مواجه است.

ابراز نگرانی گروه‌های حقوق بشری

گروه‌های حقوق بشر این نشست را که شامل کشور‌های شمال و جنوب صحرای آفریقا و همچنین خاورمیانه می‌شود، به عنوان ایجاد یک نقشه راه آینده می‌دانند.

آن‌ها نگرانند که این کنفرانس به سیاست‌های ضد مهاجری تبدیل شود که وظایفی را برای آفریقا در ارتباط با دور نگه داشتن پناهجویان آفریقایی از اروپا تعیین می‌کند.

پیش از این نیز اروپا در این زمینه گام‌هایی برداشته و توافق‎هایی که این اتحادیه با کشور‌هایی مانند لیبی و تونس برقرار کرده در همین مسیر بوده است.

با این وجود توافق‌های اروپا با کشور‌های لیبی و تونس همواره مورد انتقاد گروه‌های مدافع حقوق پناهجویان بوده است؛ آن‌ها بر این عقیده هستند که این اقدامات به نوعی برون سپاری موضوع پناهجویان از سوی اروپا به شمار می‌رود و خطر کشیده شدن مهاجران را به مسیر‌های خطرناک‌تر و مرگ و میر بیشتر آن‌ها را در پی داشته است.

ملونی در جلسه افتتاحیه کنفرانس گفت که تکبر غربی احتمالا مانع راه حل مسئله مهاجران شده است، او چهار محور اصلی را برای همکاری آینده پیشنهاد کرد: «مبارزه با سازمان‌های جنایتکار قاچاق مهاجر، مدیریت بهتر جریان مهاجران، حمایت از پناهندگان و کمک به کشور‌های مبدأ».

این کنفرانس در شرایطی برگزار می‌شود که مهاجران از تونس به لیبی رانده می‌شوند، جایی که در صحرای بزرگ آفریقا گیر افتاده‌اند و بسیاری در معرض عناصر خشن قرار دارند.
پاپ فرانسیس، رئیس کاتولیک‌های جهان در پیامی از سران اروپا و آفریقا خواست تا راه حلی برای هزاران نفری که در مرز‌های شمال آفریقا گرفتار هستند، بیابند؛ وی گفت: هزاران نفر از آن‌ها هفته‌ها رنج وصف ناپذیری را تجربه کرده‌اند و در بیابان‌ها به دام افتاده و رها شده‌اند.

نشست رم یک هفته پس از آن برگزار می‌شود که یکی از شرکت کنندگان کلیدی آن، «قیس سعید»، رئیس جمهور تونس، یادداشت تفاهمی را برای «مشارکت استراتژیک جامع» در نشستی که شامل ملونی و رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا بود، امضا کرد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *