صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حواشی راه اندازی «تردز»/ احتمال شکایت توییتر از متا

۱۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۴:۲۱
کد خبر: ۴۷۲۲۳۰۲
شبکه اجتماعی تردز در کمتر از ۴۸ ساعت از ۷۰ میلیون عضو فراتر رفت و به نظر می‌رسد این موضوع توییتر را تحت تاثیر قرار داده است.

خبرگزاری میزان - استفاده از پلت‌فرم «تردز» به عنوان نخستین رقیب توییتر با استقبال روبرو شده اما کاربران در اتحادیه اروپا هنوز نمی‌توانند به این پلت‌فرم دسترسی داشته باشند.

به گزارش «ان‌بی‌سی نیوز»، «آدام موسری»، مدیر عامل اینستاگرام، می‌گوید که این موضوع به این دلیل است که بیش از ۱۰۰ کشوری که تردز در آن‌ها راه‌اندازی شد، شامل کشور‌های عضو اتحادیه اروپا نمی‌شوند.

وی دلیل این موضوع را پیچیدگی‌های مربوط به پیروی از برخی از قوانینی عنوان کرده که از سال آینده اجرایی می‌شوند.

به نظر می‌رسد اظهار نظر «موسری» به قانون بازار‌های دیجیتال یا DMA اشاره دارد. 

قانون بازار‌های دیجیتال مجموعه‌ای از قوانین رقابت را برای بزرگترین غول‌های فناوری مانند متا ایجاد می‌کند.

تصمیم متا برای تعلیق راه‌اندازی این پلتفرم در اتحادیه اروپا نمونه‌ای مستقیم از چگونگی تأثیر پیچیدگی‌های مقررات جدید بر عرضه محصولات است. 

بسیاری از شرکت‌های فناوری قانون بازار‌های دیجیتال را مورد انتقاد قرار داده و می‌گویند که این قانون به طور غیرمنصفانه شرکت‌های آمریکایی را هدف قرار می‌دهد و می‌تواند مانع از نوآوری شود.

شرکت «اپل» می‌گوید نگران است که این قانون ممکن است به «آسیب‌پذیری‌های غیرضروری حریم خصوصی و امنیتی» منجر شود و این شرکت را از دریافت هزینه برای مالکیت معنوی منع کند.

جذب بیش از ۷۰ میلیون کاربر در کمتر از ۴۸ ساعت

به گزارش ‌«سی‌ان‌ان»، تردز در کمتر از ۴۸ ساعت از ۷۰ میلیون عضو فراتر رفت، چشم انداز رسانه‌های اجتماعی را متحول کرد و به نظر می‌رسد به اندازه کافی توییتر را تحت تاثیر قرار داده است.

متا مدت‌هاست که به دلیل تسلط بر بازار و تلاش برای تاثیر بر رقابت با برنامه‌های رقیب مورد انتقاد قرار گرفته است.

برخی از کارشناسان معتقدند که اگر این برنامه جدید ادامه یابد، ممکن است به انباشته شدن قدرت و تسلط بیشتر برای متا و مدیرعامل آن «مارک زاکربرگ» منجر شود.

احتمال شکایت توییتر از متا

در همین حال توییتر در نامه‌ای به مارک زاکربرگ، مدیر عامل فیسبوک، تهدید کرده است که از متا به دلیل راه اندازی پلتفرم جدید تردز شکایت خواهد کرد.

پایگاه Semafor در گزارشی می‌گوید که وکیل توییتر در نامه خود، متا را به استخدام کارمندان سابق توییتر متهم کرده و گفته است که این افراد به اسرار تجاری و سایر اطلاعات بسیار محرمانه توییتر دسترسی داشته و دارند.

توییتر می‌گوید قصد دارد حقوق مالکیت معنوی خود را به شدت اعمال کند و از متا می‌خواهد اقدامات فوری را برای توقف استفاده از اسرار تجاری توییتر یا سایر اطلاعات بسیار محرمانه انجام دهد.

در همین حال «اندی استون»، سخنگوی متا در پستی در تردز، نوشت: هیچکس در تیم مهندسی تردز کارمند سابق توییتر نیست.

این در حالی است که «ایلان ماسک»، مالک توییتر در پاسخ به این موضع مقام متا، اعلام کرد: رقابت خوب است؛ تقلب خوب نیست.

کارشناسان حقوق مالکیت فکری از جمله «مارک لملی»، استاد حقوق دانشگاه استنفورد، معتقدند که توییتر برای طرح ادعای سرقت اسرار تجاری علیه متا به جزییات بسیار بیشتری از آنچه در نامه ذکر شده، نیاز دارد. 

انتهای پیام/

حسین سلمانی


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *