صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گفت‌وگو|

قیمت ۱۵ هزارتومانی گندم برای کشاورزان به‌صرفه نیست

۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۷۱۱۴۵۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
مدیرعامل بنیاد ملی گندم‌کاران کشور در رابطه با نرخ ۱۵ هزار تومانی خرید تضمینی گندم در سال ۱۴۰۲، گفت: این قیمت برای کشاورزان با توجه به هزینه‌های تولید به‌صرفه نیست و ممکن است تولید کشور را با مشکل مواجه کند.

خبرگزاری میزان _ شورای قیمت‌گذاری مرکب از ۱۱ عضو شامل بخش خصوصی و تشکل‌های کشاورزی، کشاورزان خبره، نمایندگان وزارت اقتصاد و دارایی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت جهاد کشاورزی، قیمت خرید تضمینی گندم برای سال ۱۴۰۲ را ۱۵ هزارتومان تصویب و ابلاغ کرد. 

اما بررسی‌ها نشان می‌دهد اعلام این قیمت از سوی کشاورزان با گلایه‌هایی روبه‌رو بوده است. 

در همین رابطه علیقلی ایمانی، مدیرعامل بنیاد ملی گندم‌کاران کشور، در گفت‌وگو با میزان اظهار کرد: این بنیاد براساس هزینه‌های تولید، نرخ تورم و نرخ جهانی، قیمت پیشنهادی خود را در ابتدا ۱۷ هزارتومان اعلام کرد، اما این نرخ مورد موافقت شورای قیمت‌گذاری قرار نگرفت. 

به گفته وی در جلسه شورای قیمت‌گذاری پیشنهاد بعدی ۱+۱۵ هزارتومان بود، که ۱۵ هزارتومان آن مربوط به نرخ خرید گندم و یک هزارتومان آن مربوط به جایزه تحویل بوده، اما این تصمیم نیز با مخالفت‌هایی همراه و تنها ۱۵ هزار تومان آن تصویب شده است. 

ایمانی با اشاره به اعتراض کشاورزان مبنی بر پایین‌بودن قیمت گندم، تاکید کرد: با توجه به شرایط سخت اقلیمی و اقتصادی حتی قیمت ۱۷ هزارتومان هم برای کشاورز مناسب نبوده و اکنون با توجه به این نرخ اعلامی، کشاورزان به این قیمت نیز اعتراض دارند. 

مدیرعامل بنیاد ملی گندم‌کاران کشور گفت: اگر قیمت گندم اصلاح نشود، تولید گندم کشور ممکن است با مشکل مواجه شود، چرا که برخی از کشاورزان برای تامین هزینه‌های خود، گندم را برای علوفه دام به‌صورت سبز به‌فروش می‌رسانند. 

وی با تاکید بر اینکه بخش کشاورزی همانند سایر حوزه‌های تولید با اهمیت است، افزود: پایین بودن قیمت گندم به معنای ضربه به تولید داخلی و تشویق به واردات است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *