صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

لایحه ایمنی آنلاین در انگلیس/ طرح نمایندگان برای قانونی کردن نظارت بر شبکه‌های اجتماعی

۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۱:۱۳
کد خبر: ۴۷۰۸۴۶۴
لایحه ایمنی آنلاین در انگلیس با واکنش‎هایی همراه شده و برخی شرکت‎ها اعلام کردند که این موضوع حریم خصوصی و ایمنی افراد در این کشور را تضعیف کند.

خبرگزاری میزان - دو نرم‌افزار چت رقیب، یعنی «واتس‌اپ» و «سیگنال»، در یک رویداد نادر برای اعتراض به لایحه ایمنی آنلاین در انگلیس، که به گفته آن‌ها می‌تواند حریم خصوصی و ایمنی افراد در این کشور را تضعیف کند، متحد شده‌اند.

به گزارش گاردین، در نامه‌ای سرگشاده که سران هر دو شرکت و همچنین پنج نرم‌افزار چت رمزگذاری شده دیگر آن را امضا کرده‌اند، مدیران اجرایی آن‌ها می‌گویند که این لایحه در صورت تصویب می‌تواند در عمل برای غیرقانونی کردن رمزگذاری «انتها به انتها» مورد استفاده قرار بگیرد.

رمگذاری «انتها به انتها» باعث می‌شود که هر کسی به جز گیرنده مورد نظر نتواند محتوای پیام‌ها را ببیند. 

آن‌ها می‌گویند: این لایحه هیچ محافظت صریحی برای رمزگذاری ارائه نمی‌کند و اگر به صورت مکتوب اجرا شود، می‌تواند به «آفکام»، مرجع نظارتی و رقابتی مورد تایید دولت انگلیس برای صنایع پخش، مخابرات و پست انگلیس، این قدرت را بدهد که پیام‌های خصوصی در سرویس‌های ارتباطی رمزگذاری‌ شده را مورد اسکن فعال قرار داده و در نتیجه، هدف رمزگذاری سرتاسری را باطل کرده و حریم خصوصی همه کاربران را به خطر بیندازد. 

این نامه می‎افزاید: به طور خلاصه، این لایحه تهدیدی بی‌سابقه برای حریم خصوصی، ایمنی و امنیت هر شهروند در انگلیس و افرادی است که با آن‌ها در سراسر جهان در ارتباط هستند، و ممکن است دولت‌های دیگر را که ممکن است به دنبال تهیه پیش‌نویس قوانین نسخه‌برداری باشند، در این راه مصمم‌تر کند.

ماه گذشته، «ویل کاتکارت»، رئیس «واتس‌اپ»، گفت که این نرم‌افزار به جای تسلیم شدن به الزام برای تضعیف رمزگذاری، انگلیس را ترک می‌کند.

به گفته وی، ۹۸ درصد از کاربران ما خارج از انگلیس هستند. آن‌ها (کاربران) نمی‌خواهند ما امنیت محصول خود را کاهش دهیم و به عنوان یک موضوع ساده، انتخاب عجیبی برای ما خواهد بود که امنیت محصول را به گونه‌ای کاهش دهیم که بر آن ۹۸ درصد از کاربران تأثیر بگذارد. 

لایحه ایمنی آنلاین انگلیس چیست؟

این لایحه به عنوان راهی برای تنظیم محتوای مضر در اینترنت مانند مطالب سوء استفاده جنسی از کودکان یا محتوای تروریستی در انگلیس مطرح شده است. این لایحه در ۲ سال گذشته به آرامی راه خود را در پارلمان انگلیس طی کرده و هر روز جامع‌تر می‌شود. 

یکی از جنبه‌های بحث برانگیزتر این لایحه، تهدید نرم‌افزار‌ها در صورت ادامه رمزگذاری سرتاسری است که به واسطه الزام پلتفرم‌ها برای نظارت بر محتوای کاربران، با احتمال جریمه‌های بالا در صورت عدم رعایت آن‌ها، عنوان شده است. 

نگرانی‌های دیگر درباره این لایحه

البته در صورت تضعیف حفاظت در برابر جنایتکاران و کشور‌های متخاصم، نگرانی‌هایی در مورد امنیت نیز وجود دارد. 

همانطور که در نامه اشاره شده است، حتی سازمان ملل نیز نسبت به عواقب بالقوه وخیم در صورت اجرای این لایحه به شکل فعلی هشدار داده است.

این نامه می‎گوید که اجرای این لایحه همچنین به استارت‌آپ‌ها و کسب‌وکار‌های انگلیس که در تلاش برای رقابت با شرکت‌های بزرگ فناوری هستند، آسیب خواهد رساند.

موسس شرکت پیامرسان «المنت»، اعلام کرده که تقاضا‌های تعیین‌شده توسط این لایحه برای شرکت‌های کوچک‌تر بسیار طاقت‌فرسا خواهد بود تا از آن پیروی کنند، در حالی که بازیگران بد به سادگی به استفاده از برنامه‌های غیرقانونی ادامه خواهند داد. در همین حال، فناوری‌های بزرگ با کسب درآمد از داده‌های کاربر، از کاهش حریم خصوصی لذت می‌برند. 

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *