صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بحران هزینه‌ها برای غول‌های فناوری آمریکا

۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۲:۲۷
کد خبر: ۴۷۰۶۰۲۵
بسیاری از شرکت‌های مطرح آمریکایی، عمدتاً در حوزه فناوری، اقدامات مختلفی را برای کاهش هزینه‌ها در دستور کار خود قرار داده‌اند.

خبرگزاری میزان - «روث پورات»، مدیر مالی گوگل، ایمیلی نادر در سراسر شرکت ارسال کرده است که در آن توضیح می‌دهد که چگونه این غول فناوری اقداماتی را برای کاهش خدمات به کارکنان در تلاش برای کاهش هزینه‌ها ارائه می‌کند.

به گزارش «دیلی میل»، هدف این شرکت برای سال ۲۰۲۳، ارائه پس انداز بادوام از طریق بهبود سرعت و کارایی است. 

«پورات» توضیح داد که چگونه گوگل همه چیز را از کلاس‌های تناسب اندام برای کارمندان خود گرفته تا اصول اداری، از جمله منگنه‌ها و نوار چسب و همچنین تعداد تعویض لپ تاپ را برای کارگران خود کاهش می‌دهد.

اقدامات کاهش هزینه‌ها در حالی انجام می‌شود که گوگل، که متعلق به شرکت مادر «آلفابت» است، در حال گذراندن شدیدترین دوره کاهش هزینه در تقریباً دو دهه خود به عنوان یک شرکت دولتی است. 

در ماه ژانویه، این شرکت اعلام کرد که ۱۲ هزار شغل را کاهش داده که حدود ۶ درصد از نیروی کار خود را تشکیل می‌دهد تا با کاهش رشد فروش پس از رشد بی‌سابقه در تعداد کارکنان خود مقابله کند. 

سایر اقدامات کاهش هزینه باعث شده است که گوگل از پرداخت باقیمانده مرخصی زایمان و پزشکی کارکنان اخراج شده خودداری کند. 

«پورات»، در بخشی دیگر گفت که اقدامات کاهش هزینه به دلیل رشد هزینه‌های اخیر، محیط اقتصادی چالش برانگیز و نیاز به فرصت‌های سرمایه گذاری برای پیشبرد فناوری، به ویژه در هوش مصنوعی، حیاتی است.

به گفته وی، دو بار در ایمیل خود به سال ۲۰۰۸ اشاره و بیان کرد که چگونه گوگل قبلاً در موقعیت مشابهی قرار داشته است؛ زمانی که هزینه‌های شرکت سریع‌تر از درآمد آن رشد می‌کرد. 

علاوه بر اقدامات کاهش هزینه، گوگل در دسترس بودن برخی از خدمات کارکنان را نیز کاهش می‌دهد. 

بسیاری از غول‌های فناوری، از جمله Salesforce Inc و PayPal، آمازون و توییتر هزاران شغل را در ماه‌های اخیر برای کاهش هزینه‌هایشان تعدیل کرده‌اند.

«اندی جاسی»، مدیرعامل آمازون چند روز قبل در یادداشتی به کارکنان این شرکت گفته بود که آمازون قصد دارد تا ۹ هزار شغل دیگر را در چند هفته آینده حذف کند.

این تعدیل نیرو دومین دور بزرگ اخراج کارکنان در تاریخ این شرکت را رقم می‌زند و به ۱۸ هزار کارمندی که غول فناوری گفته است در ژانویه اخراج خواهد کرد، اضافه می‌کند.

با این حال، در بحبوحه افزایش استخدام در تقریباً کل بخش فناوری، نیروی کار این شرکت در طول همه‌گیری دو برابر شد. 

شرکت توییتر، که ایلان ماسک مدیریت آن را بر عهده دارد، در سال گذشته ده‌ها هزار نفر از کارکنان خود را برای مقابله با افزایش هزینه‌ها اخراج کرده بود. 

البته فقط بخش فناوری شاهد اخراج کارکنان برای کاهش هزینه‌ها نیست.رستوران زنجیره‌ای «مک دونالد» به طور موقت تمام دفاتر خود در آمریکا را تعطیل کرده است و آماده می‌شود پیام‌های اخراج را به صورت آنلاین به تعدادی از کارمندان خود در سراسر آمریکا برساند.

بر اساس گزارش جدیدی از «وال استریت ژورنال»، اخراج کارکنان پس از اینکه شرکت به کارمندان خود گفت از خانه کار کنند تا بتواند کارکنان خود را به طور مجازی اخراج کند، آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *