صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

معجزه تب و لرز هنگام سرماخوردگی/ صبحانه‌ای که باعث کالری سوزی در تمام روز می‌شود/ راز‌هایی که به شما کمک می‌کند تا بیمار نشوید/ ادویه‌ای قوی برای مبارزه با گلودرد

۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۳:۵۳
کد خبر: ۴۶۸۳۹۹
اگر میخواهید بدانید با کدام داروی گیاهی میتوان به ویروس‌های فصل سرما شبیخون زد و اینکه راز‌هایی که به شما کمک می‌کند تا بیمار نشوید کدامند حتما بسته سلامت امروز را بخوانید.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ،کارشناسان علت لرزیدن افراد به هنگام بیماری و تب و همین‌طور گریه کردن آن‌ها به هنگام درد کشیدن را به تازگی کشف کرده‌اند.گفتنی است، بر اساس تحقیقات لرزیدن معمولاً با سرد شدن هوا همراه است، اما هدف اصلی آن پاسخ سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت است.بررسی‌ها نشان می‌دهند، دمای بدن انسان به طور ثابت در درجه حرارت ۳۷ درجه سانتی‌گراد است که این دما توسط مرکز هیپوتالاموس مغز شروع به پاسخ ایمنی به میکروب تشخیص داده شده می‌کند، دمای بدن انسان بالا می‌رود، اما، چون دمای برخی قسمت‌های بدن از حالت قبل کمتر می‌شود فرد شروع به لرزیدن می‌کند.


در حقیقت لرزیدن برای جلوگیری از افزایش دمای بدن به وجود می‌آید و به نفع فرد بیمار است، در عین حال بر اساس تحقیقات علمی نوین، سیستم ایمنی بدن در دما‌های بالاتر توانایی بیشتری برای مقابله با عوامل بیماری‌زا دارد.پزشکان به افرادی که در معرض غلیانات روحی و احساسی و همین‌طور وجود درد در بدن دچار شده‌اند توصیه می‌کنند از گریه کردن به اندازه استاندارد و معقول برای کمک به بدن خود بهره بگیرندبه هنگام لرزیدن سلول‌های بدن شروع به تولید حرارت می‌کنند و به این ترتیب سیستم از نوعی نیروی کمکی برای نابودی بیماری استفاده می‌کند.بر اساس یک تحقیق دانشگاهی توسط متخصصان دانشگاه ناتینگهام کشور انگلستان گریه کردن نوعی پاسخ سیستم عصبی بدن به احساسات منفی و یا درد است.پژوهشگران نوعی ارتباط بین کانال‌های اشکی از چشم و برخی نواحی مغزی به تازگی شناسایی کرده‌اند.به گفته محققان اشک ریختن نوعی راه‌حل بدن برای انتشار هورمون‌های استرس به هنگام ترشح است که به هنگام درد آزاد می‌شوند و به کمک گریه کردن افراد نوعی بازیاب تعادلی به دست می‌آورند.در عین حال در قطرات اشک اندورفین وجود دارد که نوعی مسکن طبیعی برای بدن است و به تثبیت وضعیت جسمی و عصبی بدن کمک می‌کند.بر این اساس پزشکان به افرادی که در معرض غلیانات روحی و احساسی و همین‌طور وجود درد در بدن دچار شده‌اند توصیه می‌کنند از گریه کردن به اندازه استاندارد و معقول برای کمک به بدن خود بهره بگیرند.
 
چربی خون را با این میوه تعدیل کنید

دلایل زیادی وجود دارد که روزانه هر فرد باید سیب بخورد. زیرا این میوه سلامت جسم تان را ضمانت می‌کند. سیب میوه‌ای است که از شما در برابر اغلب بیماری‌ها محافظت می‌کند.تحقیقات (researches) آزمایشگاهی نشان داده، ترکیبات موجود در این میوه آبدار مانع از رشد سلول‌های سرطانی می‌شود و البته این میوه در این زمینه خیلی بیشتر سودمند خواهد بود. (اگر به‌طور کامل خورده شود به این معنی که شما دانه و حتی ساقه را هم نوش‌جان کنید.) افرادی که بیش از یک عدد سیب در روز می‌خورند به نوعی خودشان را در برابر انواع سرطان‌ها بیمه می‌کنند. اگر شما هم دوست دارید ۹ تا ۴۲ درصد بیش از دیگران در برابر انواع سرطان‌هایی مثل سرطان (Cancer) پروستات، سینه، زبان، تخمدان و دیگر سرطان‌ها مصون بمانید به‌طور روزانه بیش از یک عدد سیب بخورید.


سیب یک غذای کامل و سبک است
این میوه با ۵ گرم فیبر که به‌طور روزانه ۲۰ درصد از فیبر مورد نیاز بدن را تامین می‌کند، چنان احساس سیری به شما می‌دهد که تا ساعت‌ها نیازی به خوردن مقدار زیادی کالری نخواهید داشت. قند طبیعی موجود در این میوه آرام‌آرام وارد جریان خون می‌شود و کمک خواهد کرد تا میزان قند خون و انسولین بدن ثابت بماند. به این ترتیب است که شما بعد از خوردن یک عدد سیب تا ساعات طولانی احساس سیری خواهید کرد.

سیب شما را باهوش‌تر می‌کند
سیب قدرت ذهنی شما را بالا می‌برد. این اتفاق در واقع یک تغییر و تحول شیمیایی در قالب پیغام‌هایی است که بین سلول‌های عصبی رد و بدل می‌شود. سبب این قابلیت را دارد تا مغز شما را شاداب‌تر از سن واقعی‌تان نگه دارد. حافظه‌تان را تقویت کند و این پتانسیل را دارد تا شما با آلزایمر مقابله کنید. با این همه تعریف و تمجید فکر می‌کنید وقت آن رسیده که سیب را جدا از این که در سبد میوه جای می‌دهید، وارد آشپزی‌تان هم بکنید. این می‌تواند یک آشپزی هوشمندانه باشد. فرزندان مادرانی که در دوران بارداری بیشتر از دیگران سیب می‌خورند، در ۵ سالگی کمتر از آن دسته مادر‌هایی که خیلی رغبتی به خوردن سیب نشان نمی‌دهند، دچار بیماری آسم می‌شوند. این نتیجه یکی از تحقیقات اخیر دانشگاه ملی انگلستان است. همچنین سیب کلیه‌های بزرگسالان را محافظت می‌کند، خطر ابتلا به آسم را کاهش می‌دهد، مانع از بروز سرطان کلیه می‌شود و بدن را در مقابل انواع دیگر بیماری‌ها مقاوم می‌کند.

سیب، چربی خون را از بین می‌برد
پکتین (نوعی فیبر) و پلی‌فنول، آنتی‌اکسیدانی قدرتمند ۲ ترکیب ویژه در سیب هستند که کلید بسیاری از مشکلات سلامت محسوب می‌شوند. سیب می‌تواند میزان چربی خون را کاملا تحت کنترل خود درآورد و البته از بالا رفتن LDL بد خون جلوگیری کند. همه این اتفاقات به دلیل وجود پکتین و پلی‌فنول است. حالا اگر می‌خواهید از این ترکیب داخل سیب استفاده بهتری کنید، این راه را به کار بگیرید. پوست سیب را جدا نکنید، چون پوست سیب دو تا شش برابر آنتی‌اکسیدان بیشتری نسبت به گوشت آن دارد.
 
راز‌هایی که به شما کمک می‌کند تا بیمار نشوید

آنچه امروزه پزشکان به آن معتقدند این است که باور و فکر انسان بر بیمار شدن یا نشدن او اثر می‌گذارد. این در واقع همان چیزی است که از آن به عنوان تلقین یاد می‌کنیم. تلقین و نوع تفکر ما می‌تواند بر ابتلای ما به بیماری‌ها تأثیرگذار باشد؛ بنابراین بهتر است همیشه مثبت فکر کنیم و خصلت مثبت اندیشی را در خودمان تقویت کنیم.


خواب کافی
افرادی که پنج تا شش ساعت در شب می‌خوابند، هنگام تماس با ویروس سرماخوردگی تا سی درصد احتمال ابتلایشان به بیماری افزایش می‌یابد. در حالیکه این احتمال برای افرادی که هفت تا هشت ساعت در شب می‌خوابند، تا هفده درصد کاهش می‌یابد.

تقویت ذهن
آنچه امروزه پزشکان به آن معتقدند این است که باور و فکر انسان بر بیمار شدن یا نشدن او اثر می‌گذارد. این در واقع همان چیزی است که از آن به عنوان تلقین یاد می‌کنیم. تلقین و نوع تفکر ما می‌تواند بر ابتلای ما به بیماری‌ها تأثیرگذار باشد؛ بنابراین بهتر است همیشه مثبت فکر کنیم و خصلت مثبت اندیشی را در خودمان تقویت کنیم.

کنترل استرس
ثابت شده است که استرس بر تضعیف سیستم ایمنی بدن اثر زیادی می‌گذارد. اغلب بیماری‌ها به علت فشاری بروز می‌کنند که استرس بر ارگان‌های مختلف بدن وارد می‌کند؛ بنابراین باید هدف تان پیدا کردن راهی برای کنترل استرس باشد تا روش سالم را در زندگی دنبال نمایید.بهتر است عوامل استرس زا را شناسایی کرده و برای رفع آن‌ها برنامه ریزی کنید.از راه‌های کلی کنترل استرس می‌توان به تفکر، همنشینی با دوستان، ورزش، عبادت و ... اشاره نمود.

تمیز بودن
همیشه حواستان به این نکته باشد که پس از تماس با وسایل کثیف مانند دکمه آسانسور، میله اتوبوس و مترو، در‌های ورودی، وسایل پارک و ... دست هایتان را با آب و صابون بشویید. وجود خراش یا بریدگی یا سوختگی در پوست دست می‌تواند امکان آلودگی با میکروب‌ها را بالا ببرد، زیرا در این حالت‌ها راه ورود آلودگی‌ها به داخل پوست باز است. شستن دست‌ها با صابون باید حداقل ۱۵ ثانیه طول بکشد.

پافشاری روی ورزش
ورزش سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و احتمال ابتلا به بیماری‌هایی مانند عفونت دستگاه تنفسی را کاهش می‌دهد. بهتر است هر هفته سه بار وقت خود را در باشگاه‌های ورزشی بگذرانید و ورزش کنید.

ارتباط از راه دور
استفاده بیش از حد از وسایل حمل و نقل عمومی مانند مترو، اتوبوس و تاکسی در افزایش بیمار شدن شما موثر است. این وسایل همیشه پر از میکروب هستند. بهتر است کار‌هایی را که می‌توان به صورت غیر حضوری انجام داد، با ابزار‌هایی مانند تلفن، رایانه و اینترنت انجام دهید.

ویتامین ث جادویی
شواهد علمی نشان می‌دهد که ویتامین ث. می‌تواند در بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن بسیار تأثیرگذار باشد. اغلب افرادی که بیمار نمی‌شوند، گاهی تا چهار بار در روز موادی را مصرف می‌کنند که دارای ویتامین ث. هستند. شما نیز هرگاه احساس کردید که در حال مریض شدن هستید، مصرف مواد خوراکی غنی از این ویتامین جادویی را از افزایش دهید.
 
با این داروی گیاهی به ویروس‌های فصل سرما شبیخون بزنید

یونس حیدری محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: دمنوش چهار گل (ترکیب گل ختمی همراه با بنفشه، محمدی و پنیرک) یکی از رایج‌ترین دمنوش‌ها برای درمان سرماخوردگی محسوب می‌شود.وی در خصوص نحوه دم کردن گیاه چهار گل اظهار داشت: از آنجایی که بیشتر گیاهان دارویی در مقابل حرارت بالا آسیب می‌بینند، افراد باید از ریختن آب جوش بر روی آن‌ها پرهیز کنند.این محقق و پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: افراد برای تهیه دمنوش چهار گل باید نسبت‌های مساوی از گیاهان گل ختمی، بنفشه، محمدی و پنیرک را با هم ترکیب کنند و این مخلوط را به مدت ۱۵ دقیقه در یک قوری چینی دم کنند.


حیدری افزود: نوشیدن دمنوش چهارگل برای مبتلایان به ضعف سیستم ایمنی بدن، مشکلات و عفونت‌های مزمن ریه و سرفه‌های خشک مفید است.وی تاکید کرد: دمنوش چهار گل دارای طبع معتدل است، بنابراین مصرف روزانه ۲ استکان و به مدت بیش از ۲۰ روز از این گیاه هیچ عارضه‌ای را برای افراد در بر ندارد.این محقق و پژوهشگر طب سنتی استفاده از دمنوش چهار گل را برای افرادی که از یبوست رنج می‌برند، مفید دانست و تصریح کرد: از دیگر خواص این دم‌کرده می‌توان به خاصیت خواب آوری آن اشاره کرد. از این رو، بهترین زمان مصرف این گیاه قبل از خواب است.حیدری افزودن گیاه سپستان به دمنوش چهار گل را برای افراد دارای مزاج گرم مفید خواند و یادآور شد: برای اینکه طبع این دم‌کرده به سمت گرمی نیز رود، افزودن هل به آن ضروری است.وی اظهار داشت: دمنوش چهارگل تا ۲ ساعت پس از دم کشیدن قابل استفاده است، زیرا در مجاورت هوا به سرعت اکسید نمی‌شود و بهتر است این دمکرده همراه با خرمای خشک شده، کشمش بدون روغن و پارافین یا عسل مصرف شود.این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: استفاده از دمنوش چهارگل به همراه گیاه سرخارگل برای افراد سیگاری که به عفونت ریوی دچار هستند و مبتلایان به فاویسم فوق العاده موثر است.حیدری تصریح کرد: مصرف دمکرده چهارگل به همراه گل زوفا نیز برای مبتلایان به عفونت ریه بسیار موثر است.وی در پایان توصیه کرد: زنان باردار و کودکان زیر یک سال و ۶ ماه باید از مصرف دمنوش چهارگل خودداری کنند.
 
راه‌هایی ساده برای پیشگیری از سکته مغزی

سکته مغزی می‌تواند با پیامد‌ها و عوارض بلندمدتی که دارد ویران کننده باشد. البته پیشرفت‌هایی که در زمینه درمان سکته مغزی صورت گرفته، شرایط را برای بیماران بهتر کرده است. اما معمولا برای درمان موثر، یک بازه زمانی کوتاه وجود دارد. یکی از رویکرد‌های مهم در این مورد، پیشگیری است، مخصوصا اگر خطر سکته مغزی برای شما وجود داشته باشد. البته هر سکته مغزی قابل پیشگیری نیست، اما عوامل شناخته شده‌ای وجود دارند که با اصلاح عادات سبک زندگی، قابل پیشگیری هستند. دانستن برخی از عوامل قابل کنترل سکته مغزی و سازگاری با این عادات ساده، برای پیشگیری از وقوع آن سودمند می‌باشد.

• کاهش فشار خون بالا
فشار خون بالای مزمن سبب افزایش خطر سکته مغزی می‌شود، همچنین منجر به بیماری‌های قلبی و عروقی می‌گردد که دو عامل خطر شناخته شده سکته مغزی می‌باشند.اولین قدم برای کنترل موثر فشارخون بالا، بررسی مداوم و منظم فشارخون است. درمان فشارخون بالا می‌تواند شامل رژیم غذایی کم نمک، کنترل وزن، ورزش منظم و کنترل استرس باشد. گاهی هم نیاز به استفاده از دارو‌های کاهنده فشارخون وجود دارد. پزشک می‌تواند بهترین شیوه‌ها را به شما توصیه کند.

• کنترل بیماری قلبی
از راه‌های دیگر پیشگیری از سکته مغزی کنترل بیماری‌های قلبی است. بیماری قلبی می‌تواند از موقع تولد ظاهر شود و یا توسط عامل وراثت، بعد‌ها بروز کند. بیماری قلبی می‌تواند در اثر فشارخون بالا، چاقی، دیابت و یا کلسترول خون بالا نیز ایجاد شود. بیماری قلبی ممکن است شامل بیماری عروق کرونری، مشکلات دریچه‌های قلب، مشکلات عضلات قلب، بزرگ شدن قلب و یا ضربان قلب نامنظم باشد. بسته به علت آن، راه‌های موثر زیادی برای مدیریت بیماری قلبی وجود دارد. اگر علت این مشکل، فشار خون بالا باشد، بهترین کار چکاپ‌های منظم و پیوسته توسط پزشک است تا با مشکلات احتمالی پیش از تشدید شدن مقابله شود.

• ترک سیگار
سیگار باعث بروز بیماری‌های قلبی، عروق مغزی و فشارخون بالا می‌شود. ترک عادت سیگار کشیدن می‌تواند دشوار باشد. رویکرد‌های گوناگونی مانند کنترل رفتار، مشاوره، گروه حامی، چسب‌های نیکوتین و برنامه‌های ترک سیگار می‌توانند برای کمک به ترک سیگار سودمند باشد. پژوهش‌ها نشان داده است که خیلی از اثرات مضر سیگار را می‌توان با ترک آن، به مرور زمان از بین برد. اغلب ترک سیگار، با کمک و راهنمایی‌های یک مراقب سلامت حرفه‌ای بسیار موفقیت آمیزتر خواهد بود.


• کنترل چاقی
چاقی هم عامل خطری برای سکته مغزی می‌باشد، چون می‌تواند منجر به فشارخون بالا و افزایش کلسترول خون گردد. چاقی اغلب توسط رژیم غذایی و ورزش قابل کنترل است. اگر کم کردن وزن با رژیم و ورزش دشوار باشد، گاهی مکمل‌های کاهش وزن یا عمل جراحی می‌تواند موثر واقع شود. ژنتیک هم در چاقی نقش دارد و برخی افراد نیز به همین دلیل بیشتر از دیگران در معرض افزایش وزن هستند.

• کنترل دیابت
کنتل دیابت نیز راهی ساده برای پیشگیری از سکته مغزی است. درواقع دیابت می‌تواند منجر به بیماری‌های قلبی و عروقی و عروق مغزی گردد. دیابت، اختلالی در متابولیسم قند خون است که می‌تواند مادرزادی یا اکتسابی باشد. افراد مبتلا به دیابت نوع یک، نیاز به کنترل دقیق میزان قند خون دارند که معمولا توسط درمان انسولینی صورت می‌گیرد. افراد مبتلا به دیابت نوع دو هم، نیازمند کنترل تغذیه، مدیریت وزن و گاهی درمان دارویی برای حفظ میزان مناسب قند خون هستند.

• کاهش کلسترول خون بالا
کلسترول خون بالا منجر به بیماری قلبی و بیماری عروق مغزی می‌گردد و یکی از علل ایجاد سکته مغزی است. افزایش کلسترول معمولا به دلیل تغذیه با چربی‌های ناسالم رخ می‌دهد. کاهش کلسترول نیازمند رژیم غذایی با چربی متوسط یا کم، ورزش متعادل و گاهی درمان دارویی است.

• کنترل استرس
استرس هم می‌تواند با افزایش فشار خون، بیماری قلبی، دیابت و بیماری عروق مغزی منجر به سکته مغزی گردد. مدیریت استرس و اضطراب اغلب شامل رویکرد فراگیر در زمینه رفتار و واکنش‌های هیجانی می‌شود. استرس را نمی‌توان با ارقام و اعداد سنجید و نیاز به شیوه‌ای بلندمدت برای کنترل بهینه دارد.سایر عوامل سکته مغزی که کمتر متداول هستند ممکن است پیچیده‌تر باشند، مانند بیماری‌های خودایمنی و اختلالات لخته شدن خون. این بیماری‌ها نیازمند کنترل پزشکی و تخصصی برای درازمدت هستند.
 
صبحانه‌ای که باعث کالری سوزی در تمام روز می‌شود

صبحانه یک وعده غذایی بسیار مهم است که با انتخاب یک صبحانه مناسب به سلامت جسمی و کاهش وزن خود کمک کنید.تاکنون همه ما در مورد اهمیت صبحانه زیاد شنیده ایم و می‌دانیم که صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی است. تحقیقات نشان داده اند که سوخت رسانی به بدن قبل از اینکه از خانه بیرون بیایید می‌تواند به بازدهی بهتر در طول روز کمک کند و حتی در برخی موارد به کاهش وزن هم کمک می‌کند.


اما مراقب باشید، صبحانه انتخابی شما ممکن است باعث چاقی شما شود. خوردن شکلات یا کیکی که سرشار از قند فراوان است می‌تواند باعث افزایش دور کمر شما شود. دکتر جنیفر استگ Jennifer Stagg جو دو سر یا اوتمیل را برای صبحانه توصیه می‌کند. یک کاسه جو دو سر حاوی مقدار زیادی پروتئین سالم و فیبر است و بافت این غذا طوریست که باید به طور کامل جویده شده و به همین دلیل به آهسته غذا خوردن کمک می‌کند.زمانی که بدن این کربوهیدرات‌ها را به انرژی تبدیل می‌کند، متابولیسم بدن با ظرفیت کامل انجام می‌شود و در این فرایند کالری سوزی نیز انجام می‌شود. این فرایند به کاهش وزن کمک زیادی می‌کند.این تمام مزیت‌های جو دو سر نیست. دکتر استگ در این باره می‌گوید: افرادی که کربوهیدرات خوب مانند جو دوسر می‌خورند، انرژی بیشتری دارند، قند کمتری مصرف می‌کنند، در کاهش وزن موفق‌تر هستند و حتی حرکات روده آن‌ها منظم‌تر خواهد بود.مقداری جو دوسر بدون افزودنی و اشباع نشده را با مقداری میوه تازه یا آجیل مخلوط کنید. این یک صبحانه سالم و فوق العاده است.
 
کاهش کلسترول در خانه با یک آبمیوه

بالا بودن سطح کلسترول، یک مشکل شایع است که در جمعیت مدرن امروزی، به خصوص کسانی که در کشور‌های توسعه یافته زندگی میکنند، وجود دارد که خوشبختانه شما میتوانید، این مشکل را با این آب میوه‌ها طبیعی و پرخاصیت که یکی از آن‌ها را در ادامه این بخش خواهید خواند کاهش دهید؛ هنگامی که شما این آب میوه را با رژیم غذایی خود ترکیب میکنید، به راحتی میتوانید سطح کلسترول را کاهش دهید و به خواص عالی آن مواد، پی ببرید.

اما در ابتدا، چه مقدار کلسترول شما بالا است؟
خب، این موضوع ناشی از ایجاد بیش از حد کلسترول و یا چربی‌ها در شریان‌ها میباشد، که در تمام سلول‌های بدن شما یافت میشود. لیپیدها، به طور طبیعی، توسط کبد شما ترشح میشوند، اما همچنین میتوانند هنگام خوردن غذا‌های خاصی که شامل لیپید‌ها هستند، نیز جذب شوند.

کاهش کلسترول با نسخه خانگی

طرز تهیه آبمیوه طبیعی برای کاهش سریع کلسترول بالای خون

اگر شما کلسترول بالا دارید و یا از غذا‌هایی که غنی از لیپید‌ها هستند، زیاد استفاده میکنید، حتما این آب میوه سالم را امتحان کنید.


مواد تشکیل دهنده:

آب ۵ عدد گریپ فروت
۲ قاشق غذاخوری ژل آلوئه ورا (۳۰ گرم)
نصف یک خیار
آب یک لیموی نصفه
یک حبه سیر

آماده سازی:

گریپ فروت را، فشار دهید و آب آنرا درون مخلوط کن بریزید؛ و ژل آلوئه ورا، خیار و آب لیمو را به آن اضافه کنید.برای افزایش خواص آن، میتوانید یک حبه سیر خام نیز اضافه کنید.تا زمانی که یک نوشیدنی همگن، صاف، و قابل آشامیدن بدست آید، اجازه دهید، تا در مخلوط کن، بماند؛ و میتوانید فورا و بلافاصله بعد از آماده شدن، آنرا میل کنید.

دستور استفاده:

این آب میوه را با شکم خالی وحداقل سه بار در هفته بنوشید.همانطور که میبینید، به راحتی میتوانید این آب میوه را برای مبارزه با کلسترول بالا تهیه کنید؛ و این؟ کار سختی نیست و از مواد گرانی برای تهیه آن استفاده نمیشود.مهم‌ترین چیز، این است که مصرف این نوشیدنی را با یک رژیم غذایی سالم و کم چرب همراه کنید چرا؟ خب، این به خاطر این است که شما نباید عادات خوردن هر گونه غذا‌های ناسالم را ادامه دهید.
 
تأثیر آب یک سبزی در کنترل قند خون

گشنیز مملو از فسفر، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، سدیم و ویتامین‌های A، B، C و K است که می‌تواند به افزایش سلامت و تندرستی کمک کند. این گیاه دارویی می‌تواند سیستم ایمنی را تقویت کند.گشنیز حاوی بورنئول و لینالول است که به بهبود عملکرد کبد کمک کرده، حرکات روده را تنظیم می‌کند و اسهال را بهبود می‌بخشد. همچنین می‌تواند به مقابله با ورم ملتحمه، اختلالات قند خون و بیماری‌های چشم کمک کند.بعلاوه گشنیز دارای خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی است و می‌تواند به کنترل کلسترول، تحریک اشتها و افزایش روند هضم هم کمک نماید.


اما جالب‌تر اینکه گشنیز می‌تواند میزان قندخون را نیز کنترل نماید. گشنیز دارای خاصیت تحریک کنندگی بر غدد درون ریز است که موجب افزایش ترشح انسولین از لوزالمعده شده و در نتیجه میزان انسولین خون را افزایش می‌دهد. مصرف این گیاه دارویی می‌تواند به تنظیم جذب قند درصورت اُفت قندخون کمک نماید.نتایج برخی مطالعات هم نشان داده اند عصاره دانه‌های گشنیز حاوی ترکیبات مهمی هستند که درصورت رهاشدن در خون موجب حرکات شبه انسولین شده و در تنظیم میزان قندخون مفیدند.
 
با این داروی گیاهی معده تان را سم زدایی کنید

امروزه انسان‌ها بیش از هر زمان دیگری می‌توانند از انواع مختلف مواد غذایی بهره‌مند شوند، اما غالباً به دلیل تغذیه نامناسب به عوارض ناشی از آن مبتلا می‌شوند و به ناچار برای درمان آن به دارو‌های شیمیایی روی می‌آورند؛ دارو‌هایی که عوارض جانبی آن‌ها از جنبه‌های مثبت آن بیشتر است؛ لذا در این مواقع گیاهان دارویی به کمک ما می‌آیند و هرچند اثری درمانی آرام و کندتری دارند، اما بیش از دارو‌های ترکیبی مصنوعی قابل اعتماد هستند و بیماری را از درون تحت تأثیر قرار می‌دهند.البته باید در نظر داشت که برای درمان برخی بیماری‌ها باید درد را درمان کرد که در این گونه مواقع باید دارو‌های شیمیایی را به صورت قرص یا تزریق با نظر پزشک استفاده شود و سپس برای پیشگیری و حفظ تندرستی و درمان اساسی نارسایی‌های مزمن دستگاه‌های بدن می‌توان از گیاهان دارویی مورد نظر استفاده کرد؛ لذا نظر به اینکه گیاهان دارویی در حالت‌های مختلف (عرق گیری، عصاره گیری و جوشانده) دارای خواص یکسانی نیستند برای رسیدن به نتیجه مطلوب و مؤثر از آن‌ها باید به نوع، میزان و نحوه تجویز آن توجه کرد تا بتوان بیشترین اثر را از کمترین میزان آن برد.


عرق اسطوخودوس (طبیعت گرم)
تقویت کننده اعصاب، معالج برونشیت و زکام، پایین آورنده تب، نیرو بخش، ضد تشنج و صرع، درمان بیماری‌های عصبی، از بین برنده سموم روده و معده
نحوه استفاده: روزی سه مرتبه و هر وعده نصف استکان

عرق چهل گیاه (طبیعت گرم)
تقویت معده، رافع دل درد‌های ناشی از سردی مزاج و دل پیچه، هضم غذا را آسان می‌کند.
نحوه استفاده: پس از هر غذا نصف استکان

عرق خارشتر (طبیعت سرد)
دافع سنگ‌های کلیه و مثانه، شست و شو دهنده کلیه‌ها، مفید جهت سیاه سرفه، سلامتی کلیه‌ها و معده
نحوه استفاده: قبل از هر غذا نصف استکان

عرق دارچین (طبیعت گرم)
تقویت معده، مقوی قوه باء، تقویت عمومی بدن، تقویت اعصاب، از بین بردن بوی بد دهان، ضد سرفه‌های مرطوب، از بین برنده وحشت و خفقان و ترس
نحوه استفاده: پس از هر غذا نصف استکان

عرق زنیان (طبیعت گرم)
ضد عفونی کننده، مقوی معده، ضد نفخ، قارچ و انگل، ضد اسهال، دافع رطوبات بدن و معده، نافع جهت اعتیاد و مضرات آن
نحوه استفاده: پس از هر غذا نصف استکان
 
ادویه‌ای قوی برای مبارزه با گلودرد

هِل میوه‌ای کوچک با پوست تیره و دانه‌های خوشبو است. هل، میوه گیاهی از تیره زنجبیل‌هاست و انواع مختلفی مانند هل سیاه، هل سفید و هل سبز دارد. در این مطلب برخی از خواص این گیاه را بیان می‌کنیم.

درمان گلودرد با هل
هل برای درمان گلودرد بسیار موثر است؛ برای این منظور هل را باید با زنجبیل، دارچین و آویشن مصرف کنید؛ هل احتقان مجاری تنفسی را رفع و از بروز التهاب‌های شدید پیشگیری می‌کند؛ دمنوش هل به همراه کمی عسل نقش موثری در بهبود گلودرد دارد.

حفظ سلامت کلیه‌ها با هل
هل مُدر (ادرار آور) است و به دفع کلسیم و اوره انباشته شده در کلیه‌ها کمک شایانی می‌کند. مصرف منظم هل تاثیر بسزایی در پیشگیری و بهبود بیماری‌های دستگاه ادراری همچون سنگ کلیه، نفریت (التهاب کلیه)، سوزش و تکرر ادرار دارد. هل همچنین برای درمان عفونت‌های دستگاه ادراری نیز استفاده می‌شود.

رفع بوی بد دهان با هل
هل یک درمان خانگی بسیار موثر برای رفع بوی بد دهان است. جویدن دانه‌های هل بوی بد دهان را از بین می‌برد. طبق تحقیقات صورت گرفته عصاره هل با برخی از باکتری‌های بیماری زای موجود در دهان مانند «استرپتوکوک موتانس» و «کاندیدا آلبیکانس» مقابله می‌کند؛ همچنین ماده اصلی موجود در روغن هل «سینِئول» نیز ضد عفونی‌کننده‌ای قوی است.

خواص گوارشی هل
هل به هضم چربی‌ها کمک و مشکلات گوارشی را کمتر می‌کند؛ برای بهبود مشکلات گوارشی دمنوش هل با رزماری را مصرف کنید.

دفع سموم بدن با هل
هل سرشار از منگنز است، بنابراین در دفع سموم بدن نقش موثری دارد؛ برای این منظور افراد باید روزانه یک فنجان دمنوش هل میل کنند.


تاثیر معجزه آسای هل در درمان سرماخوردگی
برای درمان سرماخوردگی‌های طولانی و مزمن باید هشت عدد هل، هشت عدد فلفل سیاه هندی، هشت عدد میخک، ۲ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه و خرد شده را به همراه ۲ تیکه چوب دارچین با هم مخلوط و این ترکیب را با یک لیتر آب جوش ۲۰ دقیقه دَم کنید، سپس این مخلوط را از صافی بگذرانید و میل کنید.

طرز تهیه دمنوش هل
افراد برای تهیه دمنوش هل باید پنج عدد دانه هل را آسیاب کنند و آن را همراه ۲ لیوان آب جوش در یک قوری بریزند. سپس ۱۰ دقیقه آن را روی شعله ملایم قرار دهند و پس از صاف کردن با کمی عسل میل کنند.

موارد منع مصرف دمنوش هل
افراط در مصرف هل در افرادی که طبع گرم دارند، مضر است همچنین اشخاص دچار یبوست نیز باید کمتر از هل استفاده کنند؛ مبتلایان به فشار خون، زخم معده و ورم پروستات نیز باید در مصرف آن احتیاط را رعایت کنند؛ استفاده زیاد از هل تپش قلب را افزایش می‌دهد همچنین مصرف زیاد هل برای روده‌ها نیز مضر هست بنابراین در صورت استفاده زیاد باید آن را با کتیرا میل کرد.

مقدار مجاز مصرف هل
مقدار مجاز مصرف هل یک مثقال است.

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *