صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ویتامینی رایگان برای جلوگیری از ابتلا به سرطان/ میوه‌ای به جای ده‌ها دارو/ اگر عمر طولانی میخواهید این دو آجیل را از زندگیتان حذف نکنید

۰۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۶:۲۴
کد خبر: ۴۶۳۹۵۴
اگر میخواهید بدانید برنج‌های هندی و تایلندی بخورید یا نه؟ و اینکه بهترین دمنوش‌ها برای دوپینگ مغز چیست حتما بسته سلامت امروز را بخوانید.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ،کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند، استفاده از ویتامین Dمی‌تواند خطر ابتلا به انواع سرطان را تا ۲۰ درصد کاهش دهد.کارشناسان مصرف این ویتامین را در فصل زمستان زمانی که تابش نور خورشید کمتر است به افراد توصیه می‌کنند.ویتامین D افزون برجلوگیری از ابتلا به سرطان، برای تقویت استخوان و عضله‌های بدن، مقاومت بدن در برابر بیماری‌های تنفسی و قلبی عروقی و حتی بیماری‌های اعصاب و روان هم موثراست.


در بدن انسان وقتی در تماس با نور مستقیم خورشید قرار می‌گیرد، ویتامین D ساخته می‌شود، اما خطرناک بودن امواج و اشعه‌های خورشیدی که می‌تواند منجربه سرطان پوست و چین و چروک صورت شود باعث می‌شود کارشناسان مدت زمان محدود تماس با نور خورشید و درعوض مصرف مکمل‌های ویتامینی و خوراکی‌های طبیعی را پیشنهاد کنند.مصرف مکمل‌های ۱۰ میکروگرمی ویتامین D در ماه‌های اکتبر تا آوریل هرسال می‌تواند مانع از ابتلای افراد به بیماری‌های مختلف ازجمله سرطان شود.پژوهشگران با آزمایش برروی افراد سالمند مبتلا به سرطان دریافتند به میزان قابل توجهی بیشتر آن‌ها دچار کمبود ویتامین D در خون خود بوده اند؛ ازجمله دیگر منابع تامین ویتامین D می‌توان ماهی‌های روغنی، کبد گوساله یا گوسفند و تخم مرغ را نام برد.درکشور‌هایی که آب و هوای ابری دارند و در مناطق نزدیک قطب شمال هستند میزان کمبود ویتامین D در بدن اهالی بیشتر از سایر کشور‌هایی است که از نورخورشید بهره بیشتری می‌برند.محققان معتقدند ویتامین D سبب تولید نوعی آنزیم در بدن می‌شود که از اندام‌های بدن محافظت می‌کند و مانع از بروز سرطان می‌شود؛ کارشناسان اعتقاد دارند افرادی که پوست تیره و سبزه دارند، کودکان، زنان باردار و هم افراد مبتلا به بیماری‌های نقص سیستم ایمنی و مبتلایان به انواع آلرژی باید ویتامین D را زیر نظر پزشک در رژیم غذایی خود قرار دهند.آزمایش‌ها همچنین نشان داده است، ویتامین D ممکن است از ابتلا به بیماری‌های التهابی مانند آرتریت روماتوئید نیزجلوگیری کند.پژوهش درباره اثر ویتامین D بر جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های التهابی، چون آرتریت روماتوئید و ورم مفاصل به وسیله دانشمندان دانشگاه بیرمنگام انگلستان انجام شده است.
 
اگر عمرطولانی میخواهید این دوآجیل را از زندگیتان حذف نکنید

طبق مطالعه جدید محققان خوردن ۲۰ گرم مغزیجات آجیلی در روز ریسک بیماری قلبی، سرطان و سایر بیماری‌ها را کاهش می‌دهد.خوردن روزانه مغزیجاتی نظیر بادام زمینی، فندق، گردو و بادام می‌تواند ریسک بیماری قلبی عروق کرونر را تا حدود ۳۰ درصد، ریسک سرطان را تا ۱۵ درصد، و ریسک مرگ زودهنگام را تا ۲۲ درصد کاهش دهد.نتایج همچنین ارتباط خوردن مغزیجات آجیلی را با کاهش ریسک مرگ ناشی از بیماری تنفسی و دیابت نشان داده اند، اما در حال حاضر داده‌های کمتری در مورد ارتباط این مغزیجات با این بیماری‌ها وجود دارد.


محققان به منظور دستیابی به این یافته ها، ۲۹ مطالعه منتشرشده از سراسر جهان را بررسی کردند. در مجموع شرکت کنندگان این مطالعه بالغ بر ۸۱۹ هزار نفر بودند.«داگفین آیون»، عضو تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ما دریافتیم کاهش مداومی در ریسک بروز بسیاری از بیماری‌های مختلف وجود دارد که نشانه قوی این موضوع است که رابطه اساسی و بنیادی بین مصرف مغزیجات آجیلی و نتایج متفاوت سلامت وجود دارد.»
 
بهترین دمنوش‌ها برای دوپینگ مغز

افراد می‌توانند با رعایت نکات مطرح شده در این مطلب حافظه خود را تقویت کنند و دیرتر دچار فراموشی شوند.

خواص دارچین
دارچین محرک اعصاب، تقویت‌کننده معده و حافظه، تسریع‌کننده جریان خون، نیرو بخش و افزایش دهنده فشارخون است.

موارد منع مصرف دارچین
مصرف دارچین برای زنان باردار مضر است. استفاده بیش از اندازه دارچین سوزش معده، التهاب یا تورم پوست، زخم و ترک‌های گوشه دهان را در پی دارد. دارچین از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند، اما مصرف بیش از حد آن باعث بروز مشکلات خونی می‌شود.

طرز تهیه دمنوش دارچین
چند عدد چوب دارچین را در یک قوری به همراه آب در دمای ۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دَم کنید سپس می‌توانید چند قطره آب لیموترش تازه به آن بیفزایید که طبع گرم دارچین تعدیل شود همچنین می‌توانید برای شیرین کردن این دمنوش از کمی نبات یا عسل استفاده کنید.

خواص دمنوش بهارنارنج
نوشیدن دمنوش بهارنارنج به همراه اسطوخودوس، سنبل‌الطیب و بادرنجبویه نیز موجب تقویت حافظه می‌شود و توانایی مغز را برای یادگیری و ذخیره اطلاعات افزایش می‌دهد.


طرز تهیه دمنوش بهارنارنج به همراه اسطوخودوس
برای تهیه این دمنوش کافی است یک قاشق غذاخوری از برگ‌های خشک شده گیاهان بهارنارنج، اسطوخودوس، سنبل‌الطیب و بادرنجبویه را در یک لیوان آب جوش بریزید، درب آن را بگذارید و اجازه دهید که به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه دَم بکشد.

خواص دمنوش زعفران
مصرف دمنوش زعفران نقش موثری در تقویت حافظه دارد. این دمنوش اشتها را افزایش می‌دهد، به هضم غذا کمک می‌کند و سبب رفع اضطراب و افسردگی نیز می‌شود.

طرز تهیه دمنوش زعفران
آب را در ظرف مناسبی بریزید؛ زعفران و عسل را به آن افزوده و مخلوط کنید؛ در ظرف را گذاشته و اجازه دهید که مواد روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه به آرامی بجوشد، سپس مخلوط به دست آمده را از صافی عبور داده؛ در فنجان بریزید و میل کنید.
 
لطفا روزانه ۳ عدد خرما بخورید

خرما میوه‌ای است که همانند یک داروخانه‌ی خانگی عمل می‌کند و سرشار از خواص بی نظیر است. توصیه شده است که روزانه ۳ عدد خرما بخورید، خرما در همه فصلی موجود است و همین مساله کار را راحت کرده است و خرما همیشه در اغلب خانه‌ها وجود دارد. پس اگر نمی‌دانید چرا باید روزانه ۳ عدد خرما بخورید، این مقاله را بخوانید و این عادت را در زندگیتان داشته باشید.

خرما منبع آهن
خرما برای درمان کم خونی ناشی از کمبود آهن مفید است. هر عدد خرما به تنهایی نزدیک ۷ درصد نیاز روزانه ما به این ماده معدنی را تأمین می‌کند. یادتان باشد که خرما حاوی میزان خوبی فیبر، کلسیم و قند است. فیبر و کلسیم برای سلامتی روده و تقویت دستگاه ایمنی و همچنین استخوان‌ها مفید است. اگر به طور روزانه خرما بخورید با کمبود هیچ یک از مواد معدنی و ویتامین‌های مورد نیاز بدن مواجه نخواهید بود.

خرما برای سلامت چشم‌ها
با افزایش سن قوه بینایی ضعیف می‌شود. برای پیشگیری از مشکلات بینایی، خرما موثر است، چون حاوی زئاکسانتین است که سلامت چشم‌ها را تضمین و باعث تقویت آن‌ها می‌شود.

خرما برای کاهش وزن
مصرف روزانه خرما باعث ایجاد احساس سیری شده و مانع از ریزه خواری می‌شود. میزان بالای کربوهیدرات موجود در این میوه‌ی خشک باعث بهبود عملکرد و نرمی عضلات شده و زمینه را برای دفع سریع‌تر کالری‌ها فراهم می‌کند. البته به شرطی که در مصرف خرما دچار افراط نشوید.
 

خرما برای سلامت قلب و مقابله با سکته مغزی
خرما برای درمان کم خونی ناشی از کمبود آهن مفید است. هر عدد خرما به تنهایی نزدیک ۷ درصد نیاز روزانه ما به این ماده معدنی را تأمین می‌کند.محققان به این نتیجه رسیده اند که آب انار و خرما باعث دفع چربی‌های جداره عروق می‌شود. نتایج پژوهش‌های اخیر نیز نشان می‌دهند که مصرف هر ماده غذایی حاوی میزان زیادی پتاسیم از بروز سکته‌های مغزی پیشگیری می‌کند. خوشبختانه خرما حاوی پتاسیم بوده و برای تضمین سلامت قلب و مغز مفید است.

خرما برای کنترل فشارخون
هر ماده غذایی که حاوی میزان اندکی نمک یعنی سدیم باشد و میزان بالایی پتاسیم داشته باشد برای کنترل فشارخون نیز مفید است. نتایج پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد که خرما برای کنترل فشارخون موثر است.

مقدار مصرف
توصیه می‌شود که به خوردن روزانه ۲ تا ۳ عدد خرما بسنده کنید. برای افرادی که از چاقی مفرط یا قند خون بالا رنج می‌برند مصرف بیش از ۳ عدد توصیه نمی‌شود.
 
دمنوش معجزه‌آسا در پاییز

دکتر حسین اکبری متخصص طب سنتی گفت: ترشحات پشت حلق و گوش می‌تواند ناشی از بیماری سوء مزاج سرد باشد افرادی که در مناطق مرطوب زندگی می‌کنند می‌توانند از درمان سیر برای رفع این مشکل استفاده کنند.وی در ادامه بیان کرد: پرخوری و خوردن غذا‌های متنوع در یک وعده غذایی باعث حرارت‌های غریزی سلول‌های بدن می‌گردد که در نتیجه می‌تواند مسبب کم شدن انرژی سلول‌های بدن شود که این سلول‌های پوشاننده مخاط تنفسی و حلق و دهان و بینی دچار اختلال عملکرد می‌شود.


وی خاطرنشان کرد: آلرژی نوعی عملکرد اختلال سلول‌های بدن برای پاسخگویی به یک عامل بیگانه است.وی در ادامه خاطرنشان کرد: سه گروه مختلف قندها، پروتئین‌ها و چربی‌ها می‌توانند از علل بروز آلرژی شوند.وی در ادامه افزود: قند‌ها به علت دارا بودن مواد نگهدارنده و پروتئین‌ها به علت دارا بودن مواد نامناسب می‌توانند باعث اختلال عملکرد سلول‌های بدن شود. همچنین روغن‌های صنعتی نیز به شدت برای سلول‌های ایمنی بدن مضر هستند.وی تصریح کرد: اصلاح تغذیه بهترین راه ممکن برای جلوگیری از بروز مشکلات ترشحات پشت حلق و گوش است. تغذیه مناسب می‌توانند تأثیر موثرتری نسبت به دارو‌های شیمیایی داشته باشد.وی در ادامه تصریح کرد: دمنوش زنجبیل، دمنوش دارچین، بابونه، نعناع پونه، نعنا، آویشن و گل محمدی، نعنا و زعفران و چای سبز از جمله دمنوش‌های مفیدی هستند که برای درمان سنتی استفاده می‌شود.

اگر دست و پایتان یخ می‌زند، بخوانید

محمدباقر مینایی متخصص طب سنتی درباره علت بروز سردی کف دست و پا اظهار کرد: موارد مختلفی از جمله کم خونی، اختلالات خون سازی، اختلالات مغز و استخوان و تنگی کانال ستون فقرات می‌تواند از عوامل ایجاد کننده سردی دست و پا باشد.
وی درباره راه‌های درمان این اختلال بیان کرد: یکی از کار‌هایی که برای درمان سردی دست و پا سفارش شده استفاده از روغن‌های گیاهی است؛ در یکی از کتب طب سنتی نقل شده است که پیامبر دست و پای خود را با استفاده از روغن بنفشه ماساژ میدادند تا به واسطه این مالش جریان خون در آن قسمت‌ها و در کل بدن افزایش کند؛ در واقع با این کار شریان‌های خون را روان‌تر می‌کردند که منجر به متعادل شدن حرارت اندام‌ها می‌شد.


این متخصص طب سنتی افزود:ما باید سبک زندگی و رفتار ائمه و پیامبر را الگو زندگی خود قرار دهیم؛ بهتر است که افراد هنگامی که میخواهند استحمام کنند ابتدا بدن خود را با روغن ماساژ دهند؛ برای جوان تر‌ها استفاده از روغن‌هایی مثل روغن بنفشه بیشتر توصیه شده است، اما برای افرادی که سن و سال بالاتری دارند استفاده از روغن‌های گرم مثل روغن زنجبیل، سیاه دانه و رزماری که در اکثر درمانگاه‌های دانشکده‌های طب سنتی وجود دارد استفاده کنند؛ بهتر است فرایند به این صورت باشد که ابتدا و دست و پا‌ها را روغن مالی کرده و سپس دوش بگیرند و در انتها از یک روشور استفاده کنند؛ همچنین بهتر است برای شستشو از یکی از صابون‌های اصیل ایرانی مثل صابون مراغه و یا آشتیان استفاده کنیدمینایی بیان کرد: از کلامی از یکی از ائمه نقل شده که بعید نیست مرده‌ای با مالش زنده شود در واقع اجزای بدن ما وقتی که سرد میشوند جانی در آن‌ها وجود و با این سبک از مالش آن را احیا می‌کنیم.
 
میوه‌ای به جای ده‌ها دارو

خواص خرمالو به عنوان یک میوه‌ی شیرین و حاوی مواد معدنی و ویتامین‌های بسیار را به اضافه‌ی طرز تهیه معجون و مسکن‌های مختلف را در این بخش می‌خوانید. این میوه دقیقاً مناسب روز‌های سرد پاییزی است که بیشتر مردم کمی احساس خستگی و بی حالی می‌کنند. خرمالو به اندازه‌ی انگور انرژی زا است. البته اگر دغدغه‌ی تناسب اندام دارید و نمی‌خواهید چاق شوید نباید در مصرف آن زیاده روی کنید، چون مصرف زیاد آن کالری زیادی به بدن می‌رساند.انواع مختلفی از این میوه‌ها در سراسر دنیا وجود دارند، اما معمول‌ترین آن‌ها در ژاپن است که ریشه چینی دارد با وجود این که این میوه ریشه آسیایی شرقی دارد، نام علمی آن دیوسپیر کاکی است که با زبان یونانی مرتبط است. واژه دیوسپیر به معنای " غذا خدایان " است و در واقع خرمالو میوه بسیار مفید برای اهداف بهداشتی است. خرمالو تقریبا شبیه گوجه فرنگی است و رنگ آن از زرد به نارنجی درخشان تغییر می‌کند. رنگ میوه‌ها بسته به میزان رسیدگی آن تغییر می‌کند. این میوه بزرگ است و ازاندازه آن از پرتقال کوچک به یک گریپ فروت متفاوت است. حتی شکل، آن متفاوت است. می‌تواند گرد یا حتی چهارگوش باشد. پوست میوه خرمالو نازک وژلاتینی و بسیار شیرین است.

ارزش غذایی میوه خرمالو:
خرمالو چربی و پروتئین بسیار کمی دارد و غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند. آن‌ها شامل مقدار قابل توجهی از:ویتامین A، B۶ و C؛ منگنز؛ فسفر؛ پتاسیم؛ کلسیم؛ فیبر رژیمی - هم قابل حل و هم غیرقابل حل خرمالو ادرار آور خوبی است و هم چنین همانند ملین طبیعی عمل می‌کند.

انواع خرمالو:
خرمالو‌ها دو نوع هستند:گس و غیر گس. خرمالو گس قابل خوردن نیست، چون حاوی سطح بالایی از تانین هستند. در حالی که غیر گس آن، به هنگام رسیدن تانین را از دست می‌دهند.این میوه می‌تواند خام و نیز در حالت خشک خورده شود، همچنین به تعدادی از دسر‌ها و غذا‌ها نیز اضافه می‌شود. این میوه شیرین کالری بسیار پایینی دارد. اکنون که کمی در مورد فواید و عوارض جانبی میوه دانستید، باید به دقت مصرف کنید. مقدار صحیح میوه به دلیل درست به سلامتی کمک می‌کند.

نگاهی کلی به خواص خرمالو
اگر در فصل سرما لثه هایتان خونریزی می‌کند امکان دارد به دلیل کمبود ویتامین C باشد. باید بدانید که مصرف خرمالو و جذب ویتامین C آن برای بالا بردن استحکام سلامت لثه‌ها موثر است. این ویتامین برای شفافیت پوست نیز مفید است.این میوه سرشار از پتاسیم و منیزیم می‌باشد که با کلسترول و فشارخون بالا مقابله می‌کند به علاوه پکتین موجود در خرمالو نقش بسزایی در کاھش کلسترول خون دارد.میوه خرمالو با داشتن ویتامینھای A و C، کلسیم، پتاسیم و منیزیم میتواند به ھضم ھرچه بھتر غذا، تقویت بینایی و بھبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند. شاید بد نباشد بدانید که خرمالو تقویت کننده معده است، اسھال را برطرف میکند. باعث نرمی سینه میشود، کمخونی را رفع میکند و اشتھاآور خوبی ھم ھست.

طبع خرمالو گرم و‌تر است و دانه میوه خرمالو که کوبیده و به صورت گرد درآمده باشد سنگ کلیه و مثانه را دفع می‌کند.خرمالو حاوی مقدار زیادی پکتین است پکتین یکی از فیبر‌های محلول در آب است که باعث کاهش چربی خون می‌شود.خرمالو آرام کننده سکسکه است و به طور چشمگیری بندآورنده خون ریزی است.خرمالو ورم و التهاب بواسیر را فرو می‌نشاند.به خاطر حضور ویتامین A در خرمالو برای پوست و ناخن و مو‌های خشک و شکننده مفید است.میوه‌ی خرمالو رسیده برای کودکان نیز میوه‌ای مفید محسوب می‌شود و در رشد و نمو آن‌ها موثر است.

بررسی فواید سلامتی میوه خرمالو
بسیاری از مردم خرمالو را به طور منظم مصرف می‌کنند و بسیاری هنوز آن را امتحان نکرده اند. با این حال، زمان آن است که در مورد فواید خرمالو بدانید، این احتمال وجود دارد که میوه در رژیم غذایی بطور منظم جای بگیرد.

خرمالو برای کاهش وزن:
خرمالو دارای حداقل مقدار چربی است. حتی مقدار کربوهیدرات آن نیز بسیار پایین است و از این رو، آن‌هایی که می‌خواهند رژیم بگیرند و با حفظ رژیم غذایی خوب، وزن اضافی خود را کاهش دهند، می‌توانند به شدت از این میوه بهره‌مند شوند.

خرمالو یکی انرژی زا طبیعی است:
خرمالو میوه بسیار شیرین و حاوی شکر است که به عنوان یک انرژی زا طبیعی عمل می‌کند. از این رو، کودکان و همچنین آن‌هایی که در تمرینات فیزیکی و همچنین فعالیت‌های ورزشی نیاز به مقدار زیادی انرژی دارند، می‌توانند از این میوه بهره‌مند شوند. هم چنین قند و پتاسیم بالای آن به از بین بردن خستگی کمک می‌کند. کسانی که دچار استرس و خستگی می‌شوند باید خرمالو را در رژیم غذایی خود بگنجانند.

ادرار آور:
این میوه بسیار غنی از کلسیم و پتاسیم است. آن‌هایی که مبتلا به مشکلات کلیوی هستند باید هر روز یک میوه خرمالو مصرف کنند، چون به کاهش حفظ آب کمک می‌کند. در حقیقت مصرف منظم این میوه می‌تواند از مشکل نگهداری آب به طور موثر جلوگیری کند. از آنجا که خرمالو حاوی مقدار زیادی پتاسیم است، بهتر است این میوه را به جای دارو‌های ادرار آور مصرف کنید، زیرا منجر به از دست رفتن پتاسیم قابل توجهی می‌شود.

خرمالو برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا:
بسیاری از مشکلات التهاب، عفونت و سرماخوردگی و آنفولانزا را می‌توان با مصرف منظم خرمالو پیش گیری کرد. به خاطر این است که میوه خرمالو شامل مقدار غنی ویتامین ث. است که مصونیت برای مبارزه با این عفونت‌ها را می‌سازد.

خرمالو برای پاکسازی و سلامت کبد:
پاکسازی بدن بسیار مهم است و خرمالو به طور موثر این کار را انجام می‌دهد. حاوی مقدار بالایی آنتی اکسیدان است که می‌تواند سموم بدن، به ویژه کبد را پاکسازی و سلامتی کبد، را حفظ کند. رادیکال‌های آزاد با کمک این انتی اکسیدان‌ها از بدن جدا می‌شوند.

خرمالو برای کنترل فشار خون:
خرمالو برای کنترل فشار خون بالا و در نتیجه جلوگیری از بیماری‌ها موثر است. مقدار بالای پتاسیم این میوه به عنوان گشاد کننده عروق عمل می‌کند و در نتیجه جریان خون در بدن را افزایش می‌دهد؛ بنابراین فشار خون کاهش می‌یابد.

خرمالو برای درمان یبوست:
آن‌هایی که به یبوست مبتلا هستند، می‌توانند به شدت از خرمالو بهره‌مند شوند. این میوه دارای مقدار بسیار غنی فیبر محلول در آب است. به عنوان ملین طبیعی عمل می‌کند در نتیجه، آن‌ها که مشکلات شکمی دارند می‌توانند خرمالو بخورند.

خرمالو برای سلامت قلب:
با فشار خون خوب، تعدادی از بیماری‌های قلبی عروقی کنترل می‌شوند. سطح فشار خون پایین به حفظ سیستم قلبی عروقی کمک می‌کند و در نتیجه از بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند. علاوه بر حفظ فشار خون، این میوه نیز به جلوگیری از بیماری‌های قلبی با محتوای فیبر محلول در آب بالا کمک می‌کند.

جلوگیری از سرطان و بیماری‌های دیگر از خواص خرمالو:
همانطور که همه ما می‌دانیم رادیکال‌های آزاد عامل مهمی در پشت انواع مختلف سرطان یا پیش روی آن‌ها هستند و تنها راه خلاص شدن از آن‌ها این است که مواد غذایی غنی از آنتی اکسیدان - را تا حد ممکن مصرف کنید، چون این‌ها قادر به حذف رادیکال‌های آزاد بدن هستند. خرمالو نه تنها سرطان ها، بلکه بیماری‌های مختلف دیگری که توسط رادیکال‌های آزاد ترویج و یا تسریع می‌شوند با مصرف منظم این میوه جلوگیری می‌کنند. علاوه بر این آنتی اکسیدان ها، کاتشین ترکیبات گالاکتوچین فنولی و ویتامین آ. و ث. نیز به پیش گیری از بسیاری از بیماری‌ها نیز کمک می‌کنند. مواد مغذی مهم دیگر و مواد قوی موجود در خرمالو به مبارزه با بیماری‌ها کمک می‌کنند. حتی مقدار کلسیم بالا نیز به مبارزه با پوکی استخوان کمک می‌کند.
 

فواید این میوه برای عملکرد اعضا مختلف:
همانطور که قبلا گفته شد خرمالو غنی از آنتی اکسیدان ها، ویتامین مانند ویتامین آ. و بتاکاروتوئن، لوتئین و... هستند؛ همه این‌ها تاثیر بسیار مثبتی بر عملکرد اندام‌های مختلف بدن دارند. این‌ها استرس و اکسیداسیون پوست را کاهش می‌دهد و در نتیجه از پیری جلوگیری می‌شود. همه نشانه‌های سالمندی از قبیل: چین و چروک، لکه‌ها و ... به حد زیادی کاهش یافته اند. در حقیقت، از دست دادن بینایی و بیماری آلزایمر، پیامد‌های عمومی سالمندی هستند، به خوبی با مصرف این میوه به طور منظم جلوگیری می‌شود.

سلامت پوست با خرمالو:
محتوای گس آن به باز کردن منافذ پوست کمک می‌کند در نتیجه، پوست جوان و درخشان می‌شود. وقتی میوه در ماسک‌های صورت همراه با عصاره لیمو و زرده تخم مرغ، ترکیب شود پوست چهره درخشان می‌شود.

آلرژی‌های پوست و حساسیت:اگر چه این یک فرآیند طولانی است، اما آن‌هایی که دچار آلرژی‌های پوستی مزمن و حساسیت هستند از این میوه بهره لازم را خواهند برد. به همین خاطر خرمالو نارس باید در آب خیسانده شود و ۷ روز در آفتاب بماند و سپس به مدت ۳ روزبماند پس از ۱۰ روز، آب آن را باید در موضع مورد نظر با پنبه بمالید. این کار به تدریج حساسیت پوست را کاهش می‌دهد.

گردش و تولید خون از خواص خرمالو:
یکی از مواد اصلی موجود این میوه، مس یک عامل بسیار مهم در تولید سلول‌های خونی است. از این رو، با مصرف این میوه، تولید سلول خون و نیز گردش آن افزایش یافته است.

خواص برگ خرمالو
برگ درخت خرمالو حاوی فلاوونوئید‌ها است که این ماده ضد فشار خون، ضد سرطان و ضدموتاژن است. در عین حال برگ این درخت خاصیت آنتی هیستامین داشته و واکنش‌های آلرژیک را کاهش می‌دهد. این ماده همچنین علائم درماتیت و التهاب را در پوست کاهش می‌دهد. در طب سنتی از برگ این درخت به صورت چای برای درمان این نوع بیماری‌ها استفاده می‌شود.

عوارض خوردن خرمالو
میوه خرمالو معمولا به خاطر فواید آن مشهور است. با این حال، چیزی که بسیاری از مردم نمی‌دانند این است که برخی محدودیت‌های خاصی برای مصرف دارد که می‌تواند منجر به اثرات جانبی شود، اگر به درستی نگهداری نشود. این عوارض جانبی در زیر آورده شده است:

خرمالو حاوی تانین است از این رو، اگر این میوه با معده خالی خورده شود، منجر به اسهال می‌شود. همچنین باید در مقدار محدودی مصرف شود.کسانی که فشار خون پایین دارند نباید این میوه را بخورند، چون می‌تواند فشار خون را کاهش دهد و منجر به بیماری‌های مرتبط با فشار خون پایین شود.مقدار قند این میوه واقعا بالا است و از این رو، کسانی که از دیابت دارند باید از خوردن آن اجتناب کنند.بسیاری از مردم اشتباه می‌کنند که خوردن میوه با پوست منجر به تاثیرات مفید خواهد شد. در مقابل، واقعیت این است که بیشتر تانیک اسید در پوست آن متمرکز است. در نتیجه، پوست آن هرگز نباید خورده شود؛ در غیر این صورت، منجر به تشکیل سنگ در معده می‌شود.حتی خوردن میوه‌ها با " غذا‌های سرد " مانند ماهی، و میگو، به تشکیل سنگ در معده منجر خواهد شد. این به خاطر این است که این‌ها غذا‌هایی هستند که پروتئین بالایی دارند و اسید تانیک، با عمل کردن روی این پروتئین ها، سنگ را شکل می‌دهد.چه کسانی خرمالو نخورنداگرچه خرمالو خواص بسیار زیادی دارد، اما خوردن بیشتر از ۱ تا ۲ عدد از آن در روز توصیه نمیشود.کسانی که اختلالات روده‌ای دارند یا عمل جراحی روده انجام داده اند یا به بیماریھای قلبی و سل مبتلا ھستند باید در خوردن خرمالو احتیاط کنند.

طرز تهیه یک معجون مقوی با خرمالو
برای تهیه این معجون یک عدد خرمالو را با کمی آب لیموترش، کمی ماست و عسل مخلوط کرده و هم بزنید. این معجون را صبح‌ها زمانی که ناشتا هستید میل کنید تا انرژی بسیاری وارد بدن شما شود.

طرز تهیه یک مسکن برای درد‌های کمر و مفاصل
کوبیده هسته خرمالو را با روغن منداب مخلوط کرده در یک بطری ریخته سر آن را محکم ببندید و در آب جوش به مدت یک ساعت جوشانده، سپس از این روغن می‌توان برای درد‌های کمر، مفاصل و نقرس استفاده نمود و همچنین از پودر دانة آن که با حرارت بو داده شده است مانند قهوه دم کرده میل شود.
 
هشدار‌هایی که می‌گویند اسید معده تان کم شده است

اسید معده به جذب پروتئین‌ها و مواد معدنی در بدن کمک می‌کند و باعث از بین رفتن باکتری‌ها و انگل‌های مضر سیستم گوارشی می‌شود. برآورد شده که ۲۲ درصد آمریکایی‌ها از کمبود اسید معده یا همان هیپوکلریدریا رنج می‌برند.نکته شگفت آور این است کمبود اسید معده در بزرگسالان، مشکلات گوارشی بیشتری را نسبت به افزایش آن ایجاد می‌کند.

شاید شما هنوز با علائم کاهش اسید معده آشنا نباشید:
 
سوزش سر دل: اکثر مردم هنگام سوزش معده، تصور می‌کنند که اسید معده بیش از حد دارند درحالی که گاهی اوقات کاملا برعکس است. وقتی مقادیر اسید معده پایین می‌آید، غذا به درستی در سیستم گوارشی جذب نمی‌شود. این به نوبه خود تولید گاز را افزایش می‌دهد که ممکن است مانند سوزش سر دل، احساس شود. دارو‌های آنتی اسید را خودسرانه نباید در این هنگام مصرف کرد. ابتدا از کاهش یا افزایش اسید معده خود با مشورت با پزشک مطمئن شوید و بعد سراغ دارو‌ها بروید.

عدم هضم گوشت: کاهش سطح اسید معده باعث تلاش سیستم گوارشی برای هضم مواد غذایی مانند گوشت و دیگر پروتئین‌ها می‌شود. به همین دلیل است که ممکن است بعد از خوردن گوشت دچار احساس خستگی، سرگیجه یا تهوع شوید.

گاز و نفخ بعد از خوردن: این علائم به شما هشدار می‌دهند که سیستم گوارشی به درستی کار نمی‌کند. همچنین می‌تواند دلیل رشد بیش از حد باکتری‌ها باشد.

آلرژی و عدم تحمل مواد غذایی: اگر شما مبتلا به آلرژی غذایی و یا عدم تحمل مواد غذایی هستید، ممکن است دچار کاهش اسید معده شده باشید. در حالی که محققان نمی‌توانند ثابت کنند که چطور اسید معده بر آلرژی و حساسیت غذایی تاثیر می‌گذارد، ولی به عقیده آن‌ها پیوند قوی در این میان وجود دارد.

کمبود مواد مغذی: این نکته به درستی ثابت شده است که سطوح پایین اسید معده با منع جذب مواد مغذی در بدن شما ارتباط مستقیم دارد.


مشکلات پوست مانند اکنه: روده سالم باعث حفظ سلامت پوست شما نیز می‌شود. متاسفانه در این میان کاهش اسید معده باعث رشد بیش از اندازه باکتری‌ها شده که خود مسمومیت پوست را به دنبال دارد. به همین دلیل است که ۴۰ درصد از افراد مبتلا به آکنه داراس سطوح اسید معده کم هستند.

سندرم روده تحریک پذیر: این سندرم نیز که تعداد زیادی از افراد را گرفتار خود می‌کندف با سطوح اسید معده کم ارتباط مستقیم دارد، زیرا باعث تجمع باکتری‌ها و سموم می‌شود.

کاهش جذب ویتامین ها: اسید معده به تجزیه ویتامین ها، مواد معدنی و مواد مغذی دیگر موجود در غذای مصرفی کمک می‌کند تا از جذب موثر مواد مغذی مورد نیاز بدن مانند نیاسین، اسید فولیک، ویتامین ب. ۱۲، ویتامین سی، بتا کاروتن، منیزیم، آهن، روی، و کلسیم اطمینان حاصل شود. تمام این مواد مغذی برای دستیابی به سطوح کافی انرژی، سیستم ایمنی قوی در برابر بیماری، سطوح متعادل هورمون‌ها و همچنین حفظ قدرت استخوان ها، دندان ها، چشم‌ها و اندام‌های دیگر ضروری هستند.

سرطان: میزان بسیار کم اسید موجود در معده دلیل عمده ابتلا به سرطان معده و سایر بیماری‌های مزمن است. خطر پیشرفت این بیماری‌ها زمانی بیشتر می‌شود که نسخه‌های بی‌رویه‌ای برای کم کردن اسید معده تجویز می‌شود. در واقع دلیل اصلی ابتلا به این بیماری‌های خطرناک کمبود اسید معده است نه زیاد بودن آن. تست میزان اسید موجود در معده اقدامی جدی و پیشگیرانه برای داشتن بدنی سالم است. به همین دلیل کسانی که به این بیماری‌ها مبتلا هستند علاوه بر تشخیص بیماری شان باید به میزان اسیدیته معده خود نیز توجه کنند.
 
برنج‌های هندی و تایلندی بخوریم یا نه؟

دکتر وحید مفید مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره وضعیت سلامت برنج‌های وارداتی، گفت: باید توجه کرد که برنج‌های وارداتی که به صورت رسمی و با مجوز وارد کشور می‌شوند، پروانه بهداشتی ورود سازمان غذا و دارو را دارند. البته قرار است یک شناسه و کد رهگیری هم بر روی بسته‌بندی آن‌ها درج شود تا اصالت‌شان برای مصرف‌کننده احراز شود. البته هنوز همه واردکنندگان این اقدام را انجام نداده‌اند و درخواست کردند تا زمان اجرای تعریف کد را تمدید کنیم. به هر حال پیگیر ایجاد کد و شناسه رهگیری بر روی بسته‌بندی برنج‌های وارداتی هستیم تا مردم بتوانند از طریق شناسه درج شده بر روی بسته‌بندی برنج، اصالت آن را به صورت آنلاین دنبال کنند.


وی با بیان اینکه تمام پارامتر‌های کیفی برنج‌هایی که از کانال وزارت بهداشت وارد می‌شوند و وزارت بهداشت به آن‌ها مجوز می‌دهد، بررسی و کنترل می‌شوند، افزود: بر این اساس اگر استاندارد‌های کیفی‌شان مطابق با استاندارد ها‌ی وزارت بهداشت باشد، به آن‌ها مجوز می‌دهیم و مشکلی از نظر کیفیت ندارند.مفید تاکید کرد: این درحالیست که بسیاری از برنج‌هایی که از کانال‌های غیررسمی و به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند، ممکن است مشکل داشته باشند و نباید از آن‌ها استفاده کرد. البته باید توجه کرد که وارداکنندگان برنج‌های قاچاق، وقتی نمی‌توانند از وزارت بهداشت مجوز واردات رسمی دریافت کنند، محصول‌شان را به صورت قاچاق وارد می‌کنند که این محصول قطعا دارای مشکل است.مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به کشور‌های صادرکننده برنج به ایران، گفت: کشور‌هایی که تا به حال به صورت رسمی برنج از آن‌ها به کشور وارد شده، عمدتا شامل هند، پاکستان، تایلند و بخشی هم از کشور اروگوئه بوده است. البته گاهی از سایر کشور‌ها هم درخواست واردات برنج وجود داشته، اما بنابه دلایلی که گفتم به آن‌ها مجوز نداده‌ایم؛ بنابراین برنج‌هایی که در حال حاضر در بازار موجود بوده و دارای پروانه بهداشتی ورود هستند، آزمایش شدند و از نظر بهداشت و سلامت مشکلی ندارند و مطابق استاندارد‌های وزارت بهداشت هستند. مفید با بیان اینکه روی کیسه‌های برنج‌های وارداتی مجاز، پروانه بهداشتی ورود قرار دارد، افزود: برچسب اصالت آن‌ها نیز بارکدی است که ما اصرار داشتیم همه آن‌ها بارکد را روی کیسه نصب کنند تا از این طریق بتوان اصالت‌شان را استعلام کرد. در این زمینه درخواست تمدید وقت کردند. زیرا امکانات آن را در مبداء نداشتند و قرار است این امکانات را ایجاد کنند. البته همه برنج‌های وارداتی پروانه بهداشتی ورود را دارند و از طریق این پروانه می‌توان به اصالت‌شان پی برد. سازمان غذا و دارو هم اگر موارد غیرمجازی را در سطح عرضه ببیند، حتما اطلاع‌رسانی می‌کند؛ بنابراین مردم در هنگام خرید برنج وارداتی، به شماره پروانه بهداشتی آن دقت کنند که نشانه سلامت برنج است.
 

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *