۷ آجیل که ۷ بیماری را ازتان دور میکند/ آشنایی با شش غذای که فورا به چاقی شکم تبدیل میشوند/ ۷ زمانی که نباید خودتان را وزن کنید/ علائمی به ظاهر ساده، اما خطرناک
اگر میخواهید بدانید چگونه روزی نیم کیلو چربی بسوزانید؟ و اینکه کدام بیماریها با بخور آب گرم درمان میشوند حتما بسته سلامت امروز را بخوانید.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ،انواع آجیل شامل اسیدهای چرب غیر اشباع و دیگر مواد مغذی مانند ویتامین ها، پروتئین، فیبر و ... هستند که میتوانند سدی در برابر ابتلا به برخی از انواع سرطانها و بیماریهای قلبی باشند.
مدیریت دیابت: سطح بالایی از چربیهای اشباع نشده در فندق است که میتواند منجر به بهبود سلامت قلب و عروق و بهبود کنترل دیابت نوع ۲ شود. فندق همچنین غنی از ویتامین E است که منجر به جلوگیری از بروز آب مروارید و دژنراسیون ماکولا میشود ضمن این که از سلامت پوست حفاظت میکند و منجر به کاهش خطر ابتلا به زوال عقل میشود.
مدیریت دیابت: سطح بالایی از چربیهای اشباع نشده در فندق است که میتواند منجر به بهبود سلامت قلب و عروق و بهبود کنترل دیابت نوع ۲ شود. فندق همچنین غنی از ویتامین E است که منجر به جلوگیری از بروز آب مروارید و دژنراسیون ماکولا میشود ضمن این که از سلامت پوست حفاظت میکند و منجر به کاهش خطر ابتلا به زوال عقل میشود.
کاهنده علائم افسردگی: سلنیوم موجود در کشمش به سلامت پوست کمک میکند. کشمش همچنین حاوی مقادیر زیادی از ویتامینهای آ و ب است و منجر به کاهش علائم افسردگی و مشکلات عصبی میشود.
کاهش التهاب: گردو علاوه بر این که حاوی میزان زیادی از آنتی اکسیدانها است، در محافظت از بدن در برابر آسیب سلولی که میتواند منجر به بیماریهای قلبی، سرطان و پیری زودرس شود، نقش مهمی دارد. گردو ثروتمندترین آجیل از نظر داشتن اسیدهای چرب امگا ۳ است که به مبارزه با تورم و التهاب میرود. گردو همچنین حاوی منگنز است که میتواند علائم سندرم پیش از قاعدگی را تا حدی کاهش دهد.
افزایش سلامت روده: بادام حاوی سه گرم فیبر در هر سه اونس است و غنیترین آجیل از نظر داشتن ویتامین E. به شمار میرود. مصرف منظم بادام همچنین در کاهش وزن موثر است. تحقیقات نشان میدهد کسانی که این آجیل را مرتب مصرف میکنند، نباید نگران بالا رفتن قند خون خود باشند. بادام حتی محافظ روده است و آنهم با افزایش باکتریهای خوب و تقویت سیستم ایمنی بدن.
بهبوددهنده سطح حافظه: بادام زمینی غنی از روی و آهن است و منجر به جلوگیری از بروز کم خونی میشود ضمن این که به سلامت سیستم ایمنی بدن کمک میکند. بادام زمینی همچنین منبع خوبی از منیزیم است و هر اونس از آن ۲۵ درصد نیاز روزانه شما به منیزیوم را تامین میکند. مصرف منیزیم با بهبود سطح حافظه و محافظت در برابر از دست دادن حافظه ارتباط دارد.
بهبود سطح خلق و خوی: پسته بسیار کم کالری است و در هر اونس تنها ۴ کالری دارد. خوردن پسته با کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه نیز در ارتباط است، چون تنفس را بازتر میکند. پسته سرشار از آنتی اکسیدانی به نام گاماتوکوفرول است که به سلامت سیستم عصبی کمک میکند. ضمنا پسته حاوی ویتامین ب. ۶ است که با بهبود خلق و خوی و تقویت سیستم ایمنی بدن ارتباط مستقیم دارد.
کاهنده کلسترول بد: مصرف تخمه کدو منجر به محافظت در برابر سرطان پروستات میشود، تقویت کننده مثانه است، و نقش پیشگیری کننده از پوکی استخوان دارد. تخمه کدو سرشار از منیزیوم است و به خاطر وجود فیتواسترول ها؛ سطح کلسترول ال دی ال را کاهش میدهد.
پوست انار را دور نریزید
فصل پاییز رسیده و کم کم حضور انار در بازار میوه احساس میشود. انار میوهای است که باز گذشته تا به کنون خواص بسیاری را برایش گفته اند. این بار صحبت از خواص بی نظیر جوشانده پوست انار میباشد.بعضی از میوهها دارای پوستهایی سرشار از خواص بی نظیر هستند که انار ازاین میوهها مستثنا نیست. اینجا سوال میشود که آیا خواص بی نظیر جوشانده پوست انار را میدانید؟! اگر پاسخ منفی استبه شما توصیه میکنیم همراه ما باشید و با خواص جوشانده پوست انار آشنا شوید تا بتوانید بسیاری از دردها و بیماریهای خود را در خانه و به صورت طبیعی درمان کنید.
فصل پاییز رسیده و کم کم حضور انار در بازار میوه احساس میشود. انار میوهای است که باز گذشته تا به کنون خواص بسیاری را برایش گفته اند. این بار صحبت از خواص بی نظیر جوشانده پوست انار میباشد.بعضی از میوهها دارای پوستهایی سرشار از خواص بی نظیر هستند که انار ازاین میوهها مستثنا نیست. اینجا سوال میشود که آیا خواص بی نظیر جوشانده پوست انار را میدانید؟! اگر پاسخ منفی استبه شما توصیه میکنیم همراه ما باشید و با خواص جوشانده پوست انار آشنا شوید تا بتوانید بسیاری از دردها و بیماریهای خود را در خانه و به صورت طبیعی درمان کنید.
خواص فراوان جوشانده پوست انار
۱- آب جوشانده پوست انار را بنوشید. قابض و مقوی است، برای معالجه اسهال ساده و اسهالی که از مسمومیت باشد و اسهال خونی و کنترل سلسله البول مفید است، قند ادرار را کم و خون را تصفیه می نماید، از خونریزیها خصوصا خونریزی رحم جلوگیری می کند.
۲- کوبیده خشک پوست انار را به اندازه چهار گرم با آب گرم مخلوط کنید و بخورید. کرمهای معده و روده را دفع می کند.
۳- مزمزه با آب جوشانده پوست انار برای تقویت لثه مفید است، از خونروی پس از کشیدن دندان جلوگیری می کند.
۴- یک تکه از پوست انار را بصورت یک سکه کوچک قیچی کنید بعد سفیدی و پیه روی آن را بتراشید تا نازک شود و یک ساعت روی آبسه دندان بگذارید و بعد عوض کنید و این عمل را تکرار کنید تا سرباز کند.
۵- آب جوشانده پوست انار را با گلنار ساییده مخلوط کرده و روزی شش بار قرقره کنید خونریزی گلو را بند می آورد.
۶- پاشیدن گرد کوبیده خشک پوست انار برای خشک کردن زخم شانکر ساده مصرف می شود.
۷- پوست انار را نرم بسایید و شبها به وسیله پنبه در دهانه رحم قرار دهید. ترشحات غیر طبیعی را متوقف می سازد و به عنوان شستشو برای التیام بواسیر و رفع ترشحات سفید یا لوکورهآ مفید است.
۸- در آب جوشانده پوست انار بنشینید برای قطع کردن سیلان مفرط، ترشحات عادت ماهیانه و همچنین در مواردی که مقعد بیرون آمده باشد و همچنین درمان بواسیر مفید است.
۹- پوست انار را با جفت مساوی بسایید و روی پنبه بریزید و هر شب ضماد کنید. فیستول یا بواسیر را درمان می کند.
۱۰- پوست انار را بجوشانید و روزی چند باز با آن دهان شویی کنید آفت و زخم دهان را برطرف میسازد.
طرز خشک کردن پوست انار
تنها از پوست انار ارگانیک استفاده شود.پوست انار راتکه کنید و در سینی جدا از هم پهن کنید و زیر آفتاب قرار دهید تا پوست سفت شود و رطوبت خود را از دست بدهد.پس از این که کاملا خشک شد، پوست را در یک پلاستیک یا ظرف دردار بریزید.
راهکارهای طلایی برای اینکه به کم خونی مبتلا نشویم
سارا غلامی متخصص عمومی اظهار کرد: کم خونی یکی از عمومیترین ناراحتیهای خونی به شمار میرود؛ با کم شدن گلبولهای قرمز یا مقدار هموگلوبین در خون، کم خونی بروز میکند، در انواع کم خونی، به دلیل کمبود اکسیژن، بافتهای بدن به ویژه مغز و ماهیچهها آسیب میبینند.این متخصص عمومی بیان کرد: کم خونی ممکن است ناشی از کمبود آهن در جیره غذایی باشد، در این حالت گلبولهای قرمز به تعداد عادی وجود دارند، اما در آنها مقدار هموگلوبین کم است، این نوع کم خونی در کودکان بیشتر از بزرگسالان مشاهده میشود.
سارا غلامی متخصص عمومی اظهار کرد: کم خونی یکی از عمومیترین ناراحتیهای خونی به شمار میرود؛ با کم شدن گلبولهای قرمز یا مقدار هموگلوبین در خون، کم خونی بروز میکند، در انواع کم خونی، به دلیل کمبود اکسیژن، بافتهای بدن به ویژه مغز و ماهیچهها آسیب میبینند.این متخصص عمومی بیان کرد: کم خونی ممکن است ناشی از کمبود آهن در جیره غذایی باشد، در این حالت گلبولهای قرمز به تعداد عادی وجود دارند، اما در آنها مقدار هموگلوبین کم است، این نوع کم خونی در کودکان بیشتر از بزرگسالان مشاهده میشود.
علائم بروز کم خونی
غلامی ادامه داد: کم خونی علائم متفاوتی دارد که با دیدی این علائم باید به درمان آن اقدام کرد؛ این علائم شامل زود خسته شدن، ضعف، رنگ پریدگی پوست، ضربان نامنظم یا تند قلب، کوتاهی نفس، درد قفسه سینه، احساس سبکی در سر یا سرگیجه خفیف، مشکلات شناختی، بیحسی، کرختی یا سردی انتهای اندامها، سردرد است.وی با اشاره به علل بروز کم خونی، گفت: کم خونی ناشی از دفع خون است که در این حالت بدن بعد از یک خونریزی شدید دچار کم خونی خواهد شد؛ کم خونی سه نوع دارد، کم خونی آپلاستیک، کم خونی مگالوپلاستیک و همولیتیک؛ کم خونی آپلاستیک به معنی فقدان عملکرد طبیعی مغز استخوان است و گلبول قرمز یا گاه حتی سایر سلولهای خونی را تولید نمیکند. (مانند افرادی که در معرض تشعشع گاما قرار میگیرند)این متخصص عمومی ادامه داد: کم خونی مگالوپلاستیک که ناشی از فقدان ویتامین B. ۱۲، اسید فولیک و فاکتور داخلی مخاط معده است، و در نهایت کم خونی همولیتیک، شامل پررنگ شدن گلبولهای قرمز و داسی شکل شدن گلبولهای قرمز است، در این حالت گلبولها معمولاً بهم میچسبند و مسیر رگها را میبندند و از رسیدن اکسیژن به بافتها جلوگیری میکنند که فرد دچار کم خونی شدید میشود.
راههای پیشگیری از بروز کم خونی
غلامی تشریح کرد: افزایش مصرف منابع غذایی آهن دار مانند جگر، قلوه، گوشت قرمز، ماهی، زرده تخم مرغ، سبزیهایی دارای برگ سبز تیره مثل جعفری اسفناج حبوبات مثل عدس و لوبیا و دانههای روغنی و خشکبار مثل برگه زرد آلو در کاهش کم خونی بسیار موثر است.وی یادآوری کرد: مصرف منابع حاوی ویتامین C. مانند انواع مرکبات، لیمو ترش، گوجه فرنگی، انبه، گلابی، طالبی، گل کلم، ریواس، سیب، خربزه و فلفل سبز در هر وعده غذایی جهت جذب بیشتر آهن، استفاده از نانهایی که از خمیر ور آمده تهیه شده اند، رعایت بهداشت فردی از مواردی است که به پیشگیری از کاهش کم خونی کمک میکند.
علائمی به ظاهر ساده، اما خطرناک
هپاتیت بیماری است که با درگیر کردن کبد مهمترین و بزرگترین غده بدن مشکلاتی زیاد را ایجاد میکند که با شناخت این بیماری میتوان آن را بهتر کنترل کرد؛ میزان شیوع هپاتیت B. و C. در کشور طی ۲۵ سال گذشته کاهش پیدا کرده است که واکسیناسیون، غربالگری و شناسایی افراد در درمان بیماری سهم خاصی را به خود اختصاص داده است، هپاتیت B. یک عفونت حاد و جدی کبدی است که توسط ویروس هپاتیت B ایجاد میشود و سلولهای کبدی و اختلال آن را تحت تاثیر قرار میدهد به گونهای که برخی افراد مزمن درگیر نارسایی کبدی میشوند.مطالعات متعدد نشان میدهد شیوع این بیماری در ایران که غالبا از طریق استفاده از سوزن و سرنگ مشترک در میان معتادان تزریقی است به زیر نیم درصد و کمتر از کشورهاى همسایه رسیده است که این مرهون تلاش شبکه بهداشت و درمان و سازمان انتقال خون ایران است.
هپاتیت بیماری است که با درگیر کردن کبد مهمترین و بزرگترین غده بدن مشکلاتی زیاد را ایجاد میکند که با شناخت این بیماری میتوان آن را بهتر کنترل کرد؛ میزان شیوع هپاتیت B. و C. در کشور طی ۲۵ سال گذشته کاهش پیدا کرده است که واکسیناسیون، غربالگری و شناسایی افراد در درمان بیماری سهم خاصی را به خود اختصاص داده است، هپاتیت B. یک عفونت حاد و جدی کبدی است که توسط ویروس هپاتیت B ایجاد میشود و سلولهای کبدی و اختلال آن را تحت تاثیر قرار میدهد به گونهای که برخی افراد مزمن درگیر نارسایی کبدی میشوند.مطالعات متعدد نشان میدهد شیوع این بیماری در ایران که غالبا از طریق استفاده از سوزن و سرنگ مشترک در میان معتادان تزریقی است به زیر نیم درصد و کمتر از کشورهاى همسایه رسیده است که این مرهون تلاش شبکه بهداشت و درمان و سازمان انتقال خون ایران است.
سید موید علویان استاد و رئیس شبکه هپاتیت در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: هفته اطلاع رسانی از اول تا هفت آبان برای افزایش آگاهی مردم درباره بیماری هپاتیت ویروسی برگزار میشود؛ هپاتیت ویروسی دو نوع B و C است، همانطور که مطرح شده است هپاتیت B رو به کاهش است و واکسن هپاتیت B در کشور موجود است بیماران میتوانند از آن استفاده کنند، پیشگیریهایی که در طی این چند سال اتفاق افتاده است سبب کاهش هپاتیت B شده است.علویان بیان کرد: هپاتیت C در حال حاضر بیشتر در افرادی که سابقه اعتیاد دارند یا زندانی هستند، دیده میشود؛ برنامه کشوری جهت درمان این بیماران جدی است و افراد مختلفی در این زمینه درگیر هستند تا بتوانند این بیماری را کاهش دهند.وی ادامه داد: برنامه ریشه کنی هپاتیتهای ویروسی از جمله هپاتیت C در ایران تا سال ۱۴۱۰ به واسطه بهرهگیری از داروهای موثر و کارآمد و از سوی دیگر با برنامههای جامع واکسیناسیون هپاتیت B در نوزادان و گروههای پرخطر شیوع هپاتیت B در کشور رو به کاهش است و کنترل آن جزو اهداف عالی نظام سلامت است.رئیس شبکه هپاتیت تشریح کرد: شیوع هپاتیت A هرساله همزمان با اربعین حسینی در بین هموطنان عازم به کشور عراق لزوم ارتقا سطح دانش جامعه و ایجاد فرهنگ آگاهی از هپاتیت، آموزش و بیماریهای فعال در گروههای پرخطر را بیش از پیش مستعجل میسازد که باید در کنار هم این سطح از اطلاع را ارتقا داد.علویان با بیان اینکه ایران الگوی سلامت خون در منطقه است، گفت: در طی سالهای متمادی با اجرای برنامههای مناسب پیشگیرانه در کشور توانستهایم تا بار بیماریهای کبدی ناشی از هپاتیتهای ویروسی B و C کاهش پیدا کند همچنین به کمک غربالگری خون از نظر هپاتیت، انتخاب مناسب افراد و رعایت استانداردهای لازم در هنگام اهدای خون ایران توانسته تا به الگوی سلامت خون در منطقه تبدیل شود.وی در پایان برخی علائم و نشانههای مهم هپاتیت حاد را برشمرد و گفت: تغییر رنگ پوست و چشمها به زردی، پررنگی ادرار، بیرنگ شدن مدفوع، تهوع و استفراغ، بیاشتهایی، خارش بدن، خستگی، بیحالی و کاهش توانایی در انجام فعالیتهای روزانه از جمله نشانههای این نوع هپاتیت به شمار میرود.
چگونه روزی نیم کیلو چربی بسوزانیم؟
برای کاهش نیم کیلوگرم از چربی بدن باید با انجام فعالیت جسمی، حدود ۳۵۰۰ کالری اضافی را بسوزانید.پیادهروی یا دویدن آرام باعث سوزاندن حدود ۱۰۰ کالری به ازای هر مایل (۱.۶ کیلومتر) میشود. به ازای هر ۳۵ مایل (۵۶ کیلومتر) پیاده روی نیم کیلوگرم از چربی بدنتان کاسته خواهد شد، به شرطی که میزان دریافت غذا و سایر فعالیتهای جسمیتان ثابت بماند.اگر به مدت نیم ساعت برای پنچ روز در هفته، پیادهروی سریع (با سرعت ۶.۵ کیلومتر در ساعت) انجام دهید، حدود ۱۶ کیلومتر در هفته را پیموده و در پایان سه هفته و نیم، حتی اگر میزان کالریهای مصرفیتان ثابت بماند، احتمالا نیم کیلوگرم از وزنتان کاهش خواهد یافت.اگر در همین مدت میزان دریافت کالری از راه غذا را در حد چند صد کالری در روز کاهش دهید، میتوانید سرعت کاهش وزن را بیشتر کنید.در حین کاهش وزن به موارد زیر دقت کنید:
برای کاهش نیم کیلوگرم از چربی بدن باید با انجام فعالیت جسمی، حدود ۳۵۰۰ کالری اضافی را بسوزانید.پیادهروی یا دویدن آرام باعث سوزاندن حدود ۱۰۰ کالری به ازای هر مایل (۱.۶ کیلومتر) میشود. به ازای هر ۳۵ مایل (۵۶ کیلومتر) پیاده روی نیم کیلوگرم از چربی بدنتان کاسته خواهد شد، به شرطی که میزان دریافت غذا و سایر فعالیتهای جسمیتان ثابت بماند.اگر به مدت نیم ساعت برای پنچ روز در هفته، پیادهروی سریع (با سرعت ۶.۵ کیلومتر در ساعت) انجام دهید، حدود ۱۶ کیلومتر در هفته را پیموده و در پایان سه هفته و نیم، حتی اگر میزان کالریهای مصرفیتان ثابت بماند، احتمالا نیم کیلوگرم از وزنتان کاهش خواهد یافت.اگر در همین مدت میزان دریافت کالری از راه غذا را در حد چند صد کالری در روز کاهش دهید، میتوانید سرعت کاهش وزن را بیشتر کنید.در حین کاهش وزن به موارد زیر دقت کنید:
۱- تا جایی که میشود کالری کمتری استفاده کنید.
۲- با ورزش کردن بهینه مقدار قابل توجهی کالری بسوزانید.
اساساً اگر شما یک کسری کالری بزرگ (با کاهش کالری ورودی و تمرین کردن مناسب) ایجاد کنید آن روز بدن شما چربی بیشتری از طریق سوزاندن چربیها به عنوان انرژی خواهد سوزاند چرا که متابولیسم شما در بالاترین حد ممکن است که این را احساس خواهید کرد.در پایان باید بگویم که فقط و فقط اگر زمان بندی و استراتژی درستی داشته باشید بدون اینکه از روشهای احمقانه و خطرناک استفاده کنید، میتوانید در هر روز نیم کیلو چربی خالص بسوزانید (شاید هم بیشتر چربی بسوزانید).
اگر قلبتان تیر میکشد جدی بگیرید
کارشناسان در جدیدترین پژوهشهای خود دریافتند، آن دسته از افراد که مبتلا به بیماری فیبریلاسیون دهلیزی (Atrial fibrillation) هستند با احتمال بیشتری در سالهای آتی به بیماری آلزایمر دچار میشوند.افزون بر خطر ابتلا به آلزایمر، ضربان نامنظم قلب بر گردش خون در بدن اثر منفی میگذارد و زمینه ساز تولید لخته درمسیر رگهای خونی و بروز سکته مغزی است.
ارتباط بیماری فیبریلاسیون دهلیزی با آلزایمر
پژوهشها بر روی مبتلایان به این بیماری همچنین نشان میدهند، آنها نمرههای کمتری در آزمونهای حافظه و مهارتهای فکری به دست آوردهاند که سبب افزایش خطر پذیری ابتلا به بیماری آلزایمر میشود.دربیماری فیبریلاسیون دهلیزی، نوعی آریتی ضربان قلب، ریتم طبیعی ضربان قلب خارج از حالت طبیعی است.آن دسته از مبتلایان که تحت نظارت پزشک از داروهای ضد انعقاد یا رقیق کنندههای خون استفاده میکنند به دلیل کاهش خطر لخته شدن خون کمتر درمعرض ابتلا به آلزایمر یا سکته مغزی قرار دارند و ابتلا به این دوبیماری خطرناک در آن دسته از بیماران بیشتر مشاهده میشود که تحت نظارت پزشک قرار ندارند.
کارشناسان در جدیدترین پژوهشهای خود دریافتند، آن دسته از افراد که مبتلا به بیماری فیبریلاسیون دهلیزی (Atrial fibrillation) هستند با احتمال بیشتری در سالهای آتی به بیماری آلزایمر دچار میشوند.افزون بر خطر ابتلا به آلزایمر، ضربان نامنظم قلب بر گردش خون در بدن اثر منفی میگذارد و زمینه ساز تولید لخته درمسیر رگهای خونی و بروز سکته مغزی است.
ارتباط بیماری فیبریلاسیون دهلیزی با آلزایمر
پژوهشها بر روی مبتلایان به این بیماری همچنین نشان میدهند، آنها نمرههای کمتری در آزمونهای حافظه و مهارتهای فکری به دست آوردهاند که سبب افزایش خطر پذیری ابتلا به بیماری آلزایمر میشود.دربیماری فیبریلاسیون دهلیزی، نوعی آریتی ضربان قلب، ریتم طبیعی ضربان قلب خارج از حالت طبیعی است.آن دسته از مبتلایان که تحت نظارت پزشک از داروهای ضد انعقاد یا رقیق کنندههای خون استفاده میکنند به دلیل کاهش خطر لخته شدن خون کمتر درمعرض ابتلا به آلزایمر یا سکته مغزی قرار دارند و ابتلا به این دوبیماری خطرناک در آن دسته از بیماران بیشتر مشاهده میشود که تحت نظارت پزشک قرار ندارند.
این یافتهها حاصل پژوهش گروهی دانشمندان موسسه کارولینسکا و دانشگاه استکهلم در کشور سوئد برروی داوطلبان است. این پژوهش نشان میدهد افراد مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی میتواند خطر ابتلا به زوال عقل را افزایش دهد.دراین پژوهش دانشمندان رابطه بیماری فیبریلاسیون دهلیزی و ابتلا به آلزایمر را برروی ۲۶۸۵ داوطلب در بازه ۷۳ سال بررسی کرده اند.درجریان پژوهش شرکت کنندگان ابتلا مورد معاینه، مصاحبه و آزمون حافظه قرار گرفته اند و آنگاه پس از ۶ سال دوباره مورد بررسی قرار گرفته اند.در ابتدای آزمایش تمامی شرکت کنندگان دارای حافظه سالم و غیر مبتلا به آلزایمر بودند، اما در دور دوم حدود ۲۴۳ نفر از داوطلبان که دچار بیماری فیبریلاسیون دهلیزی بودند علامتهای بیماری آلزایمر را دارا بودند.پژوهش نشان داد مبتلایان به فیبریلاسیون دهلیزی ۴۰ درصد بیش از سایرین درمعرض ابتلا به آلزایمر قرار داشتند.محققان همچنین دریافتند افرادی که دارو برای بیماری فیبریلاسیون دهلیزی مصرف میکردند ۶۰ درصد کمتر درمعرض خطرابتلا به آلزایمر بودند.
ضربان طبیعی قلب باید منظم و بین ۶۰ تا ۱۰۰ تپش در هر دقیقه باشد. در زمان انجام فعالیت ورزشی سنگین به طور طبیعی ضربان قلب افزایش مییابد. امروزه انواع وسایل حتی مچ بندهای هوشمند برای اندازه گیری ضربان قلب وجود دارد، اما میتوانید با قراردادن انگشت دست برروی مچ دست وبررسی همزمان عقربه ثانیه شمار ساعت میزان ضربان قلب خود را اندازه گیری کنید.اما در افراد مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی، ضربان قلب نامنظم و دربرخی اوقات بسیار بالا، بیش از ۱۰۰ تپش در دقیقه است.این وضعیت میتواند سبب سرگیجه، تنگی نفس و احساس خستگی در افراد شود.آمارها نشان میدهند حدود یک میلیون نفر در انگلستان دچار این بیماری هستند و به طور میانگین در سالمندان بیش از جوانان مشاهده میشود.کارشناسان توصیه میکنند افراد در ردههای سنی مختلف توجه ویژهای به سلامت قلب خود داشته باشند و درصورت مشاهده علامتهایی، چون ضربان قلب غیرعادی و تپش قلب در اولین فرصت به متخصص برای شناسایی علت مشکل مراجعه کنند.
با این خوراکیها چربیهای شکمتان را نابود کنید
سریعترین راه برای کاهش چربی شکمی، خوردن سبزیجات تیره رنگ است. برای این کار بهتر است سبزیجاتی را انتخاب کنید که باعث سوءهاضمه نمیشوند و به کیفیت خواب شما لطمه نمیزنند. بهترین سبزیجات تیرهرنگ برای کاهش چربی شکمی عبارتند از: کاهو، اسفناج و مارچوبه. بهترین راه برای استفاده از این سبزیجات، بخارپز کردن آنهاست.
روغن زیتون: این نوع روغن بهترین گزینه غذایی برای کاهش چربی شکمی است. اسیدهای چرب موجود در روغن زیتون مانند اسید اولئیک میتوانند به کاهش چربیهای مقاوم در بدن کمک کنند بهخصوص در مناطق شکمی.
چای نعناع: نوشیدن این نوع چای قبل از رفتن به خواب را از خود دریغ نکنید. نعناع علاوه بر اینکه آرامبخش عضلانی است، بهعنوان یک ضدالتهاب قوی هم عمل میکند و افزایشدهنده سلامت کبد است.
چای سبز: در ترکیب با ورزش میتواند به شما در از دست دادن وزن کمک کند. محققان میگویند موادی در چای سبز شناخته شده که سبب تحریک بدن برای سوزاندن کالری و افزایش از دست دادن چربی شکم میشود.
مارچوبه: مارچوبه سفید بهترین سبزی برای کاهش سایز شکم است. مارچوبه سرشار از ویتامینهایی مانند ویتامین سی، ویتامین ب. کمپلکس، ویتامینهای آ؛ و ای، پتاسیم و روی است. تمام این ریزمغذیها منجر به کاهش چربیهای مقاوم بدن میشوند.
گوجهفرنگی: یک گزینه سرشار از آنتیاکسیدان است که به مبارزه با التهاب بدن میرود. لپتین یک نوع پروتیین موجود در گوجه فرنگی است که میتواند متابولیسم را تنظیم کرده و به کاهش چربی شکمی کمک کند.
سریعترین راه برای کاهش چربی شکمی، خوردن سبزیجات تیره رنگ است. برای این کار بهتر است سبزیجاتی را انتخاب کنید که باعث سوءهاضمه نمیشوند و به کیفیت خواب شما لطمه نمیزنند. بهترین سبزیجات تیرهرنگ برای کاهش چربی شکمی عبارتند از: کاهو، اسفناج و مارچوبه. بهترین راه برای استفاده از این سبزیجات، بخارپز کردن آنهاست.
روغن زیتون: این نوع روغن بهترین گزینه غذایی برای کاهش چربی شکمی است. اسیدهای چرب موجود در روغن زیتون مانند اسید اولئیک میتوانند به کاهش چربیهای مقاوم در بدن کمک کنند بهخصوص در مناطق شکمی.
چای نعناع: نوشیدن این نوع چای قبل از رفتن به خواب را از خود دریغ نکنید. نعناع علاوه بر اینکه آرامبخش عضلانی است، بهعنوان یک ضدالتهاب قوی هم عمل میکند و افزایشدهنده سلامت کبد است.
چای سبز: در ترکیب با ورزش میتواند به شما در از دست دادن وزن کمک کند. محققان میگویند موادی در چای سبز شناخته شده که سبب تحریک بدن برای سوزاندن کالری و افزایش از دست دادن چربی شکم میشود.
مارچوبه: مارچوبه سفید بهترین سبزی برای کاهش سایز شکم است. مارچوبه سرشار از ویتامینهایی مانند ویتامین سی، ویتامین ب. کمپلکس، ویتامینهای آ؛ و ای، پتاسیم و روی است. تمام این ریزمغذیها منجر به کاهش چربیهای مقاوم بدن میشوند.
گوجهفرنگی: یک گزینه سرشار از آنتیاکسیدان است که به مبارزه با التهاب بدن میرود. لپتین یک نوع پروتیین موجود در گوجه فرنگی است که میتواند متابولیسم را تنظیم کرده و به کاهش چربی شکمی کمک کند.
سیب: سیب همه ویژگیهای لازم برای حفظ سلامت و کاهش وزن را دارد. هر عدد سیب حاوی ٥گرم فیبر و بهطور خاص پکتین است. با خوردن هر عدد از آن حجم معده پر شده و مانع از پرخوری میشود. قند طبیعی سیب هم با کنترل قند خون مانع از پرخوری به دلیل افت قند خون در طول روز میشود. با خوردن روزانه یک عدد سیب نباید نگران اضافه وزن باشید. همه این ویژگیها، سیب را به خوراکی منحصر بهفرد برای سوختن چربی تبدیل کرده است.
ماهی: برای کاهش وزن باید با دریا دوست باشید. منظور فقط شنا کردن نیست، بلکه مصرف ماهی یکی از راهکارهای آب کردن چربی ناحیه شکم و کمر است. به این دلیل که ماهی متابولیسم را سرعت داده و اشتهایتان را کنترل کرده و کاهش میدهد. پروتیین موجود در ماهی خاصیت سیرکنندگی دارد. ماهی، بهویژه انواع چرب آن مانند تن و سالمون سرشار از اسیدچرب امگا۳ هستند. فراموش نکنید، ماهی زمانی این تأثیر مثبت را دارد که به صورت بخارپز تهیه شده و بدون اضافه کردن سس و فقط با اضافه کردن آبلیمو و ادویه مصرف شود.
شکلات تلخ: یکی از موادغذایی چربیسوز شکلات تلخ است. شکلات تلخ سرشار از «روی» است که به چربیسوزی شکم کمک میکند. «روی» گردش هورمون لپتین را بالا میبرد که میزان مصرف انرژی، ذخیره چربی و اشتها را تنظیم میکند و همین موضوع باعث سوختن چربیهای شکم میشود. برای خوردن شکلات تلخ، حتما نوعی را انتخاب کنید که مقدار شکر آن خیلی کم باشد.
لوبیای سفید: این نوع لوبیاها حاوی فیبر منحصربهفردی هستند که در برابر هضم مقاومت میکنند. از آنجا که هضم کندتر باعث میشود برای فرآوری غذا در بدن کالری بیشتری مصرف شود، وزن شما کاهش پیدا خواهد کرد. توصیه میشود برای سوزاندن چربی شکم روزانه نصف فنجان لوبیای سفید بخورید.
این بیماریها را با بخور آب گرم درمان کنید
دکتر مهرزاد بحتویی، فوق تخصص بیماریهای ریه گفت: بیماری سینوزیت یکی از بیماریهای شایع فصل زمستان است که عامل آن باکتری است و به صورت سردرد، ترشحات چرکی از بینی و سرفه شدید بروز میکند.وی ادامه داد: فرد مبتلا به این بیماری در مرحله حاد با گرم نگهداشتن خود، بخور آب گرم و اکالیپتوس و استراحت بهبود پیدا میکند و در مرحله مزمن علاوه بر استفاده از بخورها نیاز به مصرف آنتیبیوتیک نیز دارد.عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: برخورد باد سرد به سر و صورت فرد مبتلا به سینوزیت موجب تشدید بیماری میشود.
دکتر مهرزاد بحتویی، فوق تخصص بیماریهای ریه گفت: بیماری سینوزیت یکی از بیماریهای شایع فصل زمستان است که عامل آن باکتری است و به صورت سردرد، ترشحات چرکی از بینی و سرفه شدید بروز میکند.وی ادامه داد: فرد مبتلا به این بیماری در مرحله حاد با گرم نگهداشتن خود، بخور آب گرم و اکالیپتوس و استراحت بهبود پیدا میکند و در مرحله مزمن علاوه بر استفاده از بخورها نیاز به مصرف آنتیبیوتیک نیز دارد.عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: برخورد باد سرد به سر و صورت فرد مبتلا به سینوزیت موجب تشدید بیماری میشود.
استادیار گروه داخلی دانشکده پزشکی بوشهر با بیان اینکه سرماخوردگی و آنفلوانزا از شایعترین بیماریهای تنفسی ویروسی فصل زمستان است، گفت: این بیماریها بیشتر راههای تنفسی فوقانی، گلو و حلق را درگیر میکند که آبریزش بینی، گلو درد، عطسه، سرفه و تب مختصر از نشانههای این بیماریهاست.بحتویی تصریح کرد: برای درمان این بیماری نیازی به داروی خاص و مصرف آنتیبیوتیک نیست و با استراحت فرد بهبود پیدا میکند.وی با اشاره به اینکه آنفلوآنزا شکل شدیدتر از بیماریهای ویروسی است، خاطرنشان کرد: این بیماری خود را با تب، گلودرد، بدن درد و سرفه نمایان میکند که در صورت خفیف بودن، بیمار با استراحت بهبود پیدا میکند و نیازی به مصرف آنتیبیوتیک نیست.این فوق تخصص بیماریهای ریه تصریح کرد: اگر بیماری آنفلوانزا شدید باشد ریههای فرد را درگیر میکند و همراه با سرفه است که باید برای درمان آن داروهای ضد ویروس با نظر پزشک استفاده شود.این عضو هیئت علمی گفت: نکته قابل توجه در بیماریهای ویروسی قابل انتقال بودن از طریق عطسه و سرفه است که ویروس آن در هوا پخش و وارد دستگاه تنفسی میشود.وی با توجه به اینکه ویروس آنفلوانزا از راه تماس بدنی با بیمار نیز منتقل میشود، تاکید کرد: بهترین درمان سرماخوردگی، آنفلوانزا و سینوزیت استفاده از بخور آب گرم، بخور اکالیپتوس و استراحت است. بحتویی با بیان اینکه آسم و بیماریهای انسدادی مزمن ریوی از بیماریهای غیرعفونی تنفسی شایع در فصل زمستان است، اظهار کرد: بیماری آسم در فصل زمستان تشدید میشود و فرد مبتلا باید خود را گرم نگه دارد و از برخورد هوای سرد به سر و صورت باید جلوگیری و از ماسک استفاده شود.فوق تخصص بیماریهای ریه خاطرنشان کرد: افراد مبتلا به آسم باید از ماسکهای فیلتردار مخصوص استفاده کنند.وی تصریح کرد: استفاده از بخور آب گرم برای بیمار مبتلا به آسم توصیه میشود، ولی بخور با اکالیپتوس برای این بیماران مضر است.بحتویی تاکید کرد: بخور آب گرم برای تمامی بیماریهای تنفسی به غیر از بیماری برونشیولیت و خروسک اطفال که بخور با آب سرد برای آن مفید است، توصیه میشود.عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: استفاده از دخانیات برای دستگاه تنفسی و تمامی بدن مضر و موجب ایجاد انواع سرطان و تنگی دستگاههای تنفسی میشود.
آشنایی با شش غذای که فورا به چاقی شکم تبدیل میشوند
برخی از غذاها هستند که به صورت چربی یک راست در شکم شما مینشینند و سبب ایجاد چاقی شکم و اضافه وزنی تقریبا فوری دقیقا در همان جایی میشود که شما نمیخواهید.این نوع افزایش وزن که به «بافت چربی عمیق» است و باعث چاقی شکم شما میشود، همان است که هنگامی در استخر لباس شنا میپوشید، موجب خجالت شما میشود. اما این افزایش وزن همچنین میتواند به مشکلات جدی تری نظیر بیماریهای قلبی، دیابت و آلزایمر منجر شود.پژوهشی نوین درزمینهٔ «رژیم غذایی شکم صفر شش غذای رایج که فورا به چاقی شکم تبدیل میشوند را به همراه چند غذای جایگزین مبتکرانه برای کمک به برآورده کردن خواستههای غذایی شما فاقد داشتن شکمی برآمده را معرفی میکند.
نوشابههای گازدار رژیمی
اگر میخواهید تناسب اندام خود را دوباره به دست بیاورید، بایستی مصرف نوشابههای شیرین را کاهش دهید و آنها را با نوشابههای رژیمی جایگزین کنید. آیا این کار درست است؟ نه.مطالعات اخیر ارتباط بین مصرف نوشابههای رژیمی و دور کمر یا دور شکم بزرگتر را نشان داده اند. علاوه بر این مطالعه منتشرشده در ژورنال Obesity نشان میدهد که مصرف کنندگان نوشابههای رژیمی نسبت به افرادی که این نوع نوشابهها را نمینوشند، واجد درصد بالاتری از چاقی شکمی هستند. اما چرا؟پژوهشگران تصور میکنند که مصرف کنندگان نوشابههای رژیمی میزان کالری که با مصرف این نوشیدنیها صرفه جویی میکنند را زیادتر برآورد میکنند و بنابراین بیشتر از حد معمول غذا میخورند.
به جایش بنوشید: چای سفید (یک نوع چای چینی اندکی اکسید شده از جوانهها و برگ گیاه چای) و بر اساس یک بررسی منتشرشده در ژورنال «تغذیه و متابولیسم»، این نوع چای از تشکیل سلولهای چربی نوین ممانعت و به بدن در سوزاندن چربیهای ذخیره شده کمک میکند.اگر میخواهید درمان چاقی شکم خود را تسریع کنید، به چای سفید و چهار چای جادویی دیگر، چای زرشک، چای پوئر (نوعی چای سیاه تخمیرشده چینی)، چای اولونگ (نوعی چای نیمه تخمیرشده چینی)، چای روبوز (یک دم نوش رایج در آفریقای جنوبی) روی آورید.
سیب زمینی سرخ کرده و چاقی شکم
هر غذایی کربوهیدراتی مملو از چربی موجب افزایش وزن شما میشود، اما چیزی تقریباً جادویی درباره اثر سیب زمینی سرخ کرده بر سیستم ذخیره چربی بدن شما وجود دارد. یک پژوهش ۲۰ ساله در دانشگاه هاروارد نشان میدهد افرادی که به طور منظم سیب زمینی سرخ کرده میخورند، هر ۴ سال بیش از یک کیلوگرم اضافه وزن پیدا میکنند. در طی دوران مطالعه افراد مصرف کننده سیب زمینی سرخ کرده به تنهایی حدود ۷ کیلوگرم وزن از خوردن این سرخ کردنیها به دست آورده بودند.
به جایش بخورید: سیب زمینی شیرین سرخ کرده خانگی. یک سیب زمینی شیرین را از طول به تکههای باریک برش زده، کمی روغن نارگیل مخصوص طبخ وپز (نوعی چربی که نسبت به کره تمایل کمتری به ذخیره شدن به صورت چربی شکمی دارد)، نمک، فلفل و پودر سیر را روی آن بپاشید و سریع در یک فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید تا برشته شوند. زمانی که برای شام بیرون میروید به جای سیب زمینی سرخ کرده همراه با غذایتان، سالاد با سسهای درست شده با سرکه درخواست کنید.
آب میوه
این آبمیوه طبیعی است! مملو از ویتامین C. است!. پس چه چیزی اشکال دارد؟ با وجود اینکه یک آبمیوه ۱۰۰ درصد طبیعی انتخاب بهتری نسبت به یک نوشابههای گازدار شیرین شده است، اما یک آبمیوه کاملاً طبیعی نیز هنوز واجد ۳۶ گرم قند در هر فنجان است، تقریب معادل میزان قندی که از خوردن چهار دونات Krispe Kreme به دست میآورید. به علاوه بر این، بیشتر شیرینی آبمیوهها ناشی از قند فروکتوز است؛ نوعی قند که در گسترش بافت چربی احشایی و درنتیجه چاقی شکم دخیل است.
به جایش بنوشید: برای کوچک کردن شکمتان، آن را با نوشیدن یک لیوان آب معدنی فرح بخش گول بزنید. برای این کار کافی است برشی از میوههایی نظیر پرتقال یا گریپ فروت را به آب اضافه کرده و آن را سردکنید. نکته کلیدی در اینجا حفظ پوست میوهها است، چون پوست مرکبات غنی از آنتی اکسیدان دی- لیمونن است، یک ترکیب قدرتمند که به خروج سموم از بدن کمک میکند و اجازه آزادسازی چربیهای احشایی ذخیره شده را میدهد.
آثار استیک گوشت دنده بر چاقی شکم
صبر کنید! چاقوی استیکتان را به سمت ما پرت نکنید. مطالعات نشان میدهد خوردن استیکهای مناسب باعث باریک شدن میان تنه شما میشود. اما استیکهای گوشت دنده و استیک گوشت قلوه گاه که یکی از ۳ مورد چربترین بخشهای گوشت گاو هستند. یک بررسی انجام شده به وسیله پژوهشگران چینی نشان داد که داشتن یک رژیم غذایی غنی از گوشت قرمز چرب و تازه با چاقی شکم و افزایش دور کمر همراه است.
پیتزا
باید گفت: یک شب در یک پیتزافروشی یک عمر تحمل چربیها در شکم! درواقع پیتزا دومین عامل بزرگ دریافت چربیهای اشباع شده در رژیم غذایی آمریکایی است (و درست بعد از پنیر مخصوص خودش در رتبه دوم قرار میگیرد). خوردن برشهای پیتزا مسئول نیمی از دریافت غذایی چربیهای اشباع شده مسدودکننده شریانها در میان آمریکاییان است. پژوهشگران دریافته اند که برخلاف سایر چربیها انواع اشباع شده به احتمال زیاد در ناحیه شکمی ذخیره میشوند و باعث چاقی شکم میشود
چیپس سیب زمینی
محققان معتقدند در رقابتی برای پیدا کردن بدترین غذای انتخابی برای شکم شما یک برنده وجود دارد و آن چیپس سیب زمینی است. این امر فقط به خاطر داشتن چربیهای اشباع شده که موجب ایجاد چاقی شکم و به خاطر پوشیده شدن از نمک که موجب ایجاد ورم در شما میشود، نیست؛ حتی به خاطر میزان کالری بالای آن هم نیست، چون اسنکهایی با میزان کالری بیشتر نیز وجود دارند.علت زیان آور بودن خوردن آنها خصوصی در مورد چاقی شکم ویژه ایهایی که این چیپسها دارند، نیست، بلکه ویژگی است که آنها را ندارند: توانایی اینکه در شما احساس سیری به وجود اویند. خوردن چند پر چیپس ممکن است درنهایت به خوردن تمام چیپسهای درون یک بسته بزرگ بینجامد، به سادگی به این علت که بدن ما انتظار دارد که هر وقت غذا میخوریم باعث سیر شدن آن شویم.در افراد شرکت کننده در یک مطالعه مصرف روزانه چیپس موجب اضافه شدن حدود یک کیلوگرم چربی شکمی در طی یک دوره چهارساله شد؛ بنابراین اگر شما مصرف چیپس را کنار بگذارید حتی فاقد ایجاد تغییر در رژیم غذایی خود میتوانید به طور مستقیم بیشتر از ۲۵۰ گرم از چاقی شکم خود را کاهش دهید.
به جایش بخورید: اشتیاق خوردن خود به چیپسهای نمکی را میتوانید با خوردن چیپسی به نام Beanitos که از لوبیا سفید، برنج قهوه ای، روغن و ادویه درست شده، فروبنشانید. این اسنک مناسب بافت و طعم دلپذیری داشته و یادآور ناچوهای (Nacho) سنتی (اسنکی با اصلیتی مکزیکی که از چیپسهایی درست شده با تورتیلا یا نان ذرت مکزیکی همراه با پنیر، سس، زیتون و ادویه تشکیل شده است)، ولی نسبت به آنها چربی اشباع شده کمتری دارد.
۷ زمانی که نباید خودتان را وزن کنید
توصیه میشود در ۷ زمان، برای پی بردن به وزن دقیق تان روی ترازو نروید!
روزهای خاصی از هفته: در مطالعهای که توسط محققان دانشگاه کورنل انجام شد، مشخص گردید وزن افراد در روزهای خاصی از هفته و بخصوص در روزهای آخر هفته دچار نوسانات زیادی میشود و ترازوها افزایش وزن را نشان میدهند. به عنوان مثال وزن شرکت کنندگان در این مطالعه، در روز دوشنبه بسیار بیشتر از روز جمعه بوده است. محققان توصیه میکنند که یک روز مشخص را برای وزن کردن خود با ترازو انتخاب کنید و از وزن کردن خود در روزهای مختلف هفته بپرهیزید.
عدم در نظر گرفتن لباس ها: به گفته محققان، لباس مردان باعث میشود که به طور متوسط، ۱،۱ کیلوگرم به وزن واقعی آنها اضافه گردد. وزن زنان نیز با محاسبه لباس، ۰.۹ گرم بیشتر از میزان واقعی است.
توصیه میشود در ۷ زمان، برای پی بردن به وزن دقیق تان روی ترازو نروید!
روزهای خاصی از هفته: در مطالعهای که توسط محققان دانشگاه کورنل انجام شد، مشخص گردید وزن افراد در روزهای خاصی از هفته و بخصوص در روزهای آخر هفته دچار نوسانات زیادی میشود و ترازوها افزایش وزن را نشان میدهند. به عنوان مثال وزن شرکت کنندگان در این مطالعه، در روز دوشنبه بسیار بیشتر از روز جمعه بوده است. محققان توصیه میکنند که یک روز مشخص را برای وزن کردن خود با ترازو انتخاب کنید و از وزن کردن خود در روزهای مختلف هفته بپرهیزید.
عدم در نظر گرفتن لباس ها: به گفته محققان، لباس مردان باعث میشود که به طور متوسط، ۱،۱ کیلوگرم به وزن واقعی آنها اضافه گردد. وزن زنان نیز با محاسبه لباس، ۰.۹ گرم بیشتر از میزان واقعی است.
عدم محاسبه عضلات: وزن ماهیچهها از چربیها بیشتر است، اما چربیها حجم بیشتری را نسبت به ماهیچهها در بدن اشغال میکنند. به همین دلیل افرادی که چربی بیشتری دارند، نسبت به کسانی که دارای ماهیچه هستند، چاقتر نشان میدهند. انجام ورزشهای استقامتی باعث عضله سازی میشود و ترازو عددی بیش از حد انتظار را به ما نشان میدهد. با این که این عدد بالا رفته، سایز بدن در حال کاهش است و فرد فاصله کمتری با رسیدن به تناسب اندام دارد.
انجام ورزشهای شدید: وزن کردن بعد از انجام یک جلسه ورزش شدید همراه با تعریق، وزن ما را کمتر از حد معمول نشان میدهد، زیرا مایعات زیادی را از دست داده ایم. وزن واقعی در این هنگام نیم تا یک کیلوگرم بیشتر از وزنی است که ترازو نشان میدهد.
مصرف بیش از حد کربوهیدرات یا نمک: مصرف غذاهای شور، باعث احتباس آب در بدن میشود و وزن را به طور موقت افزایش میدهد. کربوهیدراتها نیز همین خاصیت را دارند. مقادیر اضافی آنها به شکل گلیکوژن در کبد ذخیره میشود. کلیکوژن آب را جذب میکند؛ بنابراین بعد از مصرف این دو گروه غذایی، خود را وزن نکنید.
ابتلا به یبوست: عدم اجابت مزاج بین دو تا سه روز، در حدود نیم تا دو کیلوگرم وزن کاذب به شما اضافه میکند. با اجابت مزاج وزن شما به حالت طبیعی بر میگردد.
نوشیدن آب زیاد: نوشیدن ۴۷۵ میلی لیتر آب در روز، وزن را تا نیم کیلوگرم افزایش میدهد بنابراین هیچگاه بعد از نوشیدن آب، خود را وزن نکنید.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *