صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شش گام سالم متخصصان تغذیه برای کاهش وزن/ هشدار، عطسه تان را نخورید/ پنج غذایی که بعد از مصرف آنتی بیوتیک‌ها حتما باید بخورید

۲۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۵:۱۵
کد خبر: ۴۵۲۶۷۶
اگر میخواهید بدانید شش گام سالم متخصصان تغذیه برای کاهش وزن چیست و اینکه جگر مرغ را بخوریم یا نه؟ حتما بسته سلامت امروز را بخوانید.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ،آنتی بیوتیک ها، خط دفاع قوی علیه عفونت‌های باکتریایی هستند با این حال، می‌توانند با برخی عوارض جانبی جدی از جمله آسیب کبدی همراه باشند.علاوه بر آسیب‌های کبدی، آنتی بیوتیک‌ها مقصران اصلی از بین بردن باکتری‌های مفید روده هستند؛ باکتری‌هایی که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند و در بهبود دستگاه گوارش و عملکرد مغز نقش اساسی دارند.این مهم است که بعد از مصرف یک دوره آنتی بیوتیک، باکتری‌های خوب را در روده بازیابی کنید. خوشبختانه گزینه‌های غذایی بسیاری وجود دارند که با خاصیت پروبیوتیکی، می‌توانند به بازگرداندن فلور روده شما کمک کنند:


تره فرنگی: تره فرنگی نیز از خانواده پیاز‌ها و سیر‌ها است و خواص درمانی مشابهی دارد. تره فرنگی تا ۱۶ درصد حاوی فیبر اینولین است. بخاطر اینولین موجود در آن، تره فرنگی باکتری روده‌ای سالم را تقویت می‌کند و منجر به شکست چربی می‌شود. تره فرنگی همچنین سرشار از فلاونوئید‌ها است، که از واکنش بدن به استرس اکسیداتیو حمایت می‌کند.

کاکائو: دانه‌های کاکائو بسیار خوشمزه و سالم هستند. از شکسته شدن دانه‌های کاکائو، اکسید نیتریک تولید می‌شود که بر سیستم قلبی عروقی، اثرات مفیدی دارد. کاکائو همچنین منبع خوبی از فلاوانول است. فلاوانول موجود در کاکائو اثرات پروبیوتیک قدرتمندی دارد که با رشد باکتری‌های مفید روده همراه است. همچنین فوایدی برای قلب دارد.

ماست: معروف‌ترین غذای پروبیوتیک است و مصرف آن از بروز بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری می‌کند و با از بین بردن باکتری‌های بیماری زا موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. اینطور ثابت شده که بیماران سالمند بستری در بیمارستان با مصرف نوشیدنی حاوی ماست پروبیوتیک کمتر به اسهال ناشی از مصرف مداوم آنتی بیوتیک دچار می‌شوند.

کلم رنده شده: کلم رنده شده ریز و آب پز کلمی است که توسط باکتری‌های اسید لاکتیک تخمیر و خرد شده است. این یکی از قدیمی‌ترین غذا‌های سنتی است و در بسیاری از کشورها، به ویژه در اروپا محبوب است. علاوه بر کیفیت پروبیوتیک آن، کلم ترش غنی از فیبر و دارای ویتامین ب، سی و کا است و همچنین سدیم، آهن و منگنز دارد. با این حال، در انتخاب کلم ترش غیر پاستوریزه مطمئن شوید پاستوریزاسیون باکتری زنده و فعال را می‌کشد.

سیر: یکی دیگر از مواد غذایی مناسب بعد از مصرف یک دوره آنتی بیوتیک است. سیر با تقویت رشد بیفیدوباکتریوم مفید در روده، به عنوان یک پری بیوتیک عمل می‌کند. همچنین از رشد باکتری تقویت کننده بیماری، جلوگیری می‌کند. عصاره سیر ممکن است در کاهش خطر بیماری قلبی موثر باشد و همچنین اثرات آنتی اکسیدانی، ضد سرطانی و ضد میکروبی داشته باشد. سیر همچنین ممکن است فوایدی علیه آسم داشته باشد.
 
شش گام سالم متخصصان تغذیه برای کاهش وزن

در پیش گرفتن رژیم‌های سخت غذایی ممکن است به شما کمک کند تا حدودی وزن کم کنید و در کوتاه مدت احساس رضایت داشته باشید، ولی بدن شما در بلند‌مدت نمی‌تواند این نوع رژیم‌های فشرده را تحمل کند.شما برای دستیابی به وزن ایده آل و نگه داشتن آن در حد مطلوب، می‌توانید ۶ عادت غذایی متخصصان تغذیه را دنبال کنید:

تعادل طعم‌ها در رژیم غذایی: در یک وعده غذایی که شما را سیر می‌کند، ولی فقط مواد مغذی مهم نیست بلکه طعم‌ها نیز اهمیت دارند. هنگامی که یک وعده غذایی شامل تمام طعم‌ها باشد، سیر کننده‌تر است و کمتر احتمال دارد ما در ساعات بعدی روز به سراغ کوکی یا چیپس برویم. برای دستیابی به یک هارمونی از طعم‌ها از روشی سالم، در آشپزخانه تان، گیاهان، ادویه جات، چاشنی‌ها و غذا‌هایی که سوخت و ساز را زیاد می‌کنند، داشته باشید تا متعادل کردن طعم‌های وعده‌های غذایی تان آسان‌تر گردد.

تعطیل کردن آشپزخانه بعد از وعده شام: تحقیقات تایید می‌کنند که غذا خوردن در آخر شب مخصوصا در افرادی که کمبود خواب دارند، با افزایش وزن همراه است. به جای غذا خوردن بدون فکر در شب، آشپزخانه را تعطیل کنید و یک روال جدید برای خودتان ایجاد کنید مانند یک حمام آرامش بخش، قدم زدن در شب، خواندن کتاب یا زودتر خوابیدن.


کوچک کردن بشقاب غذا: تحقیقات نشان داده است هر چه بشقاب غذاخوری بزرگ‌تر باشد، ما آن را بیشتر پر می‌کنیم و بیشتر غذا می‌خوریم. در حقیقت این چشم‌ها هستند که به جای معده در خوردن یا نخوردن غذا تصمیم می‌گیرند. وقتی شما نیمی از بشقاب بزرگی را پر از غذا می‌کنید، پس از خوردن تمام غذا این حس به شما دست می‌دهد که به اندازه کافی غذا نخورده اید و هنوز گرسنه اید. حالا فرقی نمی‌کند که بشقاب شما بزرگ باشد یا متوسط. به هر حال خالی بودن نیمی از بشقاب به معنی گرسنه ماندن است. وقتی بشقاب بزرگی را انتخاب می‌کنید، بیشتر می‌خورید و چاق‌تر می‌شوید، در حالی که می‌توانید به آسانی بشقاب تان را کوچک کنید.

غذا خوردن با چنگال: شاید باورش برایتان سخت باشد؛ ولی اگر تلاش کنید پس از این به جای قاشق با چنگال غذا بخورید قطعا کاهش وزن را تجربه خواهید کرد. بنا بر تحقیقات انجام شده در دانشگاه فلوریدا، استفاده کردن از چنگال در هنگام صرف وعده‌های غذایی موجب کم‌تر شدن حجم غذای مصرفی می‌شود.

نوشیدن آب حین غذا: نوشیدن آب بیشتر با وعده‌های غذایی می‌تواند منجر به لاغری شود. متخصصان تغذیه، نوشیدن نیم لیتر آب با هر وعده غذایی را تاکید می‌کنند. این مقدار آب به علت اثر افزایش حجمی که بر معده شما می‌گذارد، به شما امکان می‌دهد که احساس سیری بیشتری کنید. تحقیقات اخیر نشان داده اند که افزایش مصرف آب قبل یا همراه وعده‌های غذایی می‌تواند به حفظ وزن یا جلوگری از افزایش وزن کمک کند.

فعالیت بدنی کافی: هنگامی که می‌دانید قرار است برای مدتی طولانی پشت میز بنشینید، ساعت گوشی خود را روی زنگ می‌گذارید تا در هر ساعت، ۱۰ دقیقه از پشت میز بلند شوید و تحرک داشته باشید. ۱۰ دقیقه پله نوردی، پیاده روی، حرکات کششی، ایستادن، انجام کرانچ یا انجام ترکیبی از چیز‌های بسیار، نه تنها کمک می‌کند که کالری بسوزانید بلکه از نظر ذهنی نیز به شما نیرو می‌دهد.
 
ضربان تند قلب را جدی بگیرید

پزشکان پس از انجام یک مطالعه در مدت زمان چهار سال دریافتند تند بودن ضربان قلب می‌تواند نشانه‌ای برای شناسایی افرادی باشد که به دیابت یا پیش‌دیابت مبتلا هستند.در شروع این مطالعه ضربان قلب ۷۳ هزار و ۳۵۷ فرد بزرگسال چینی ثبت شد. در طول این چهار سال هر دو سال تست گلوکز از آنان گرفته و مشخص شد ۴۶۴۹ نفر از آنان به دیابت مبتلا شده و ۱۷ هزار و ۴۶۳ بیمار مبتلا به پیش‌دیابت نیز شناسایی شدند.


«شیانگ گائو» یکی از متخصصان این مطالعه گفت: افرادی که ضربان قلب سریعی داشتند بیشتر در معرض ابتلا به دیابت و پیش دیابت بودند. همچنین ۱۰ ضربان قلب بیشتر در هر دقیقه با افزایش ۲۳ درصدی ابتلا به دیابت همراه بوده است.به گفته گائو یافته‌های این مطالعه حاکی از آن است که تند بودن ضربان قلب می‌تواند شاخص پیش‌بالینی یا فاکتور خطرزا برای ابتلا به دیابت باشد.
 
جگر مرغ را بخوریم یا نه؟

جگر مرغ نیز مانند گوشت علاوه بر این که دارای حجم بالایی از پروتئین است و در روند خونسازی نقش مهمی ایفا می‌کند. سنگدان مرغ هم حاوی مقادیری بالا از پروتئین است و از سوی دیگر دارای آنزیم‌هایی است که سنگ‌های کلیوی را می‌شکند و در واقع از خواص درمانی برخوردار است. البته اگر در پرورش مرغ‌ها از مواد هورمونی استفاده شود نه تنها مصرف جگر سودی ندارد بلکه بسیار مضر هم خواهد بود. هورمون به عنوان یک ماده مضر ممکن است در جگر مرغ تجمع پیدا کند و مصرف آن را برای افراد مضر سازد.

متاسفانه، در بسیاری از مرغداری‌های صنعتی، دوره‌های منع مصرف گوشت بعد از تجویز دارو‌های مختلفی مانند آنتی بیوتیک ها، رعایت نمی‌شود. به عبارت ساده تر، مثلا زمانی که به مرغ ها، آنتی بیوتیک می‌دهند، باید حدود ۵ تا ۱۴ روز از کشتار مرغ، خودداری شود. مساله‌ای که در موارد زیادی، رعایت نمی‌شود.نظارت بر این کار، برعهده مسئولان دامپزشکی و خود مرغداری هاست. مرغدار هم تا روز‌ها و ساعت‌های آخر به مرغ ها، آنتی بیوتیک می‌دهد. البته گوشت مرغ، کمتر تحت تاثیر این دارو (آنتی بیوتیک ها) قرار می‌گیرد و بیشتر آنتی بیوتیک‌ها در جگر و کلیه‌های مرغ تجمع پیدا می‌کنند. با این حساب، اگر از نحوه پرورش مرغ آگاهی ندارید، نباید جگر آن را مصرف کنید تا سلامتتان با خوردن جگر مرغ سرشار از آنتی بیوتیک به خطر نیفتد.به طور معمول آنتی بیوتیک ها، فلزات سنگین و سموم در بافت نرم بیشتر جای می‌گیرند و از آن جایی که پوست مرغ از بافت چربی بوده و جگر هم بافت نرمی است همچنین مغز سر حیوانات هم از بافت نرمی است، از لحاظ علمی این گونه مواد در این بافت‌ها رسوب می‌کنند که پس از رسوب در این مناطق خود به خود میزان آن‌ها افزایش پیدا کرده و با خوردن این گونه مواد، آنتی بیوتیک ها، سموم یا فلزات سنگین می‌توانند به بدن انسان منتقل شده و باعث به خطر افتادن سلامت مصرف کننده شود که این مسئله در مورد باقی دام‌ها مثل گاو، گوسفند و گوساله نیز صدق می‌کند.
 

از طرف دیگر، تحقیقات انجام شده در دانشکده دامپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران هم نشان می‌دهد معمولا بد بودن شرایط جوی، پایین بودن آگاهی مرغدار‌ها و تراکم فراوان مرغداری‌ها در برخی مناطق کشور، باعث افزایش مصرف آنتی بیوتیک‌ها می‌شود. متاسفانه گاهی برخی آنتی بیوتیک‌های ممنوع هم در این مرغداری‌ها استفاده می‌شوند. به همین دلیل بهتر است مرغ‌های بسته بندی زیرنظر سازمان دامپزشکی را از فروشگاه‌های معتبر خریداری کنید و گوشت مرغ را پیش از مصرف کاملا بپزید. فرایند پختن، می‌تواند تاحد زیادی باعث از بین رفتن برخی از این آنتی بیوتیک‌ها شود. نوشیدن آبمیوه‌های تازه، سالم و طبیعی مانند آب مرکبات با غذا‌های گوشتی، هم باعث افزایش جذب آهن این موادغذایی در بدن می‌شود و هم ارزش تغذیه‌ای وعده غذایی را بالاتر می‌برد.
 
چرا زبان خود را گاز می‌گیریم؟

اغلب اوقات ممکن است به طور اتفاقی زبان خود را گاز بگیریم که اگر این مدار عصبی پیچیده وجود نداشت بی‌تردید تعداد موارد گاز گرفتن زبان بیشتر می‌شد.زمانی که غذا می‌خوریم زبان به دلیل وجود این مدار عصبی در وضعیتی قرار می‌گیرد که از گاز گرفته شدن آن جلوگیری می‌شود. این هماهنگی به قدری دقیق است که اگر وجود نداشت بیش از آنکه غذا را بجوید، زبان خود را گاز می‌گرفتید. جویدن غذا حرکتی است که فرد آگاهانه آن را کنترل می‌کند، اما حتی اگر به آن توجه هم نداشته باشید، اعصاب مرتبط در مغز این کار را به خودی‌خود برای شما انجام می‌دهند.
«ادوارد استانک»، یکی از متخصصان این مطالعه گفت: در مجموعه‌ای از مطالعات جدید خود درصدد هستیم دریابیم که این حرکت‌ها چگونه انجام می‌شوند و اولین گام در این مطالعه، مشخص کردن محل قرار گرفتن این اعصاب است.متخصصان برای آگاهی بیشتر در مورد این مدار عصبی نوعی از ویروس هاری را که به لحاظ ژنتیکی از کار افتاده بود، بررسی کردند. این ویروس‌های هاری به طور طبیعی روی اعصاب قرار می‌گیرند تا تمام مغز را آلوده کنند. در این مورد، ویروس‌های هاری اصلاح‌شده تنها از ماهیچه‌ها به نورون حرکتی رفته و سپس به نورون پیش‌حرکتی برمی‌گردند. سپس متخصصان این ویروس اصلاح‌شده را به دو ماهیچه «جینوگلوس» و «جوشی» تزریق کردند. در پایان متخصصان با ردیابی مسیر جابه‌جایی ویروس‌ها مشاهده کردند یک گروه از نورون‌های پیش حرکتی به طور همزمان با آندسته از نورون‌های حرکتی تماس پیدا می‌کنند که وظیفه تنظیم عمل باز شدن فک را برعهده دارند. علاوه بر این، گروه دیگر نیز به هر دو دسته از نورون‌های حرکتی مرتبط می‌شود که تنظیم‌کننده عمل بسته شدن فک است.به گفته استانک این اولین گام کوچک در درک کنترل این حرکت‌هاست. در این بررسی تنها دو ماهیچه مورد مطالعه قرار گرفته در حالی که ۱۰ ماهیچه دیگر هنگام جویدن، نوشیدن و صحبت کردن فعالیت دارند.
 
خُرخُر شبانه+علل و روش‌های درمان

مهدیس اصفهانی، جراح و متخصص گوش و حلق و بینی مرکز آموزشی - درمانی قدس اظهار کرد: خُرخُر شبانه موضوعی است که شاید بسیاری از آن رنج می‌برند و البته بیشتر از کسانی که به این عارضه گرفتار هستند، افرادی که باید این صدا‌ها را تحمل کنند، در عذاب و ناراحتی هستند و شاید به این فکر کنند که راه درمان موقت یا حتی دایم آن چیست؟ آیا باید حتما فرد مبتلا جراحی کند؟


وی با بیان اینکه ۴۰ درصد مردان و ۲۰ درصد زنان، مبتلا به نوعی از این اختلال هستند، افزود: علت این عارضه، چند عامل است که منجر به شل شدن عضلات دیواره حلق در مدت خواب می‌شود.اصفهانی، چاقی، حجیم شدن بافت نرم حلق و ویژگی‌های ساختمانی صورت، فک و جمجمه مانند عقب بودن چانه را از عواملی دانست که می‌تواند باعث شل شدن عضلات و در نتیجه تنگ شدن مجاری هوایی و دیواره حلق و در نهایت خُرخُر شبانه شود.وی با اشاه به اینکه علاوه بر این موارد در بیماران مبتلا به ضایعات سیستم عصبی مرکزی نیز شل شدن عضلات و متعاقب آن، خُرخُر رخ می‌دهد، تصریح کرد: انسداد بینی، مقاومت هوایی را تشدید کرده و زمینه را برای خُرخُر شبانه فراهم می‌کند.این جراح و متخصص گوش و حلق و بینی، ادامه داد: انسداد بینی، منجر به باز بودن دهان در حین خواب می‌شود و این موضوع می‌تواند عاملی برای کاهش کارایی عضلات حلق باشد.اصفهانی خاطرنشان کرد: در افراد چاق به علت افزایش بافت چربی در دیواره حلق، تنگی راه هوایی اتفاق می‌افتد. از سوی دیگر چاقی باعث اختلال متابولیسم، اختلال تهویه و کاهش حجم ریه می‌شود که همه این موارد منجر به اختلال تنفسی و خُرخُر می‌شود.وی، بزرگی لوزه‌ها را یکی از علل مهم خُرخُر در بچه‌ها برشمرد و اضافه کرد: جراحی لوزه‌ها می‌تواند اقدام درمانی مناسبی برای رفع این عارضه باشد.
اصفهانی همچنین کاهش وزن، استفاده از وسایل فشار مثبت دائمی راه هوایی، پروتز‌های دهانی برای اصلاح اختلالات ساختمانی، درمان آلرژی زمینه‌ای با اسپری‌های بینی، عمل جراحی کجی تیغه بینی و جراحی کوتاه کردن کام را از اقدامات دیگر برای رفع این عارضه برشمرد.جراح و متخصص گوش و حلق و بینی مرکز آموزشی- درمانی قدس در پایان خاطرنشان کرد: جراحی کوچک کردن زبان با دستگاه‌های رادیوفرکوئنسی و جراحی اصلاحی اتصال زبان به استخوان لامی در جلوی گردن نیز می‌تواند موثر واقع شود.
 
هشدار، عطسه تان را نخورید

عطسه نوعی واکنش دفاعی بدن (رفلکس) به مواد محرک تنفسی یا التهاب مجاری تنفسی یا برای دفع ترشحات است. مکانسیم عطسه خروج سریع هوای بازدمی بر اثر انقباض عضلات تنفسی است. رفلکس عطسه بسیار شبیه سرفه است به استثنای اینکه به جای مجاری تنفسی تحتانی، مربوط به مجاری بینی است.

محرک ایجاد کننده رفلکس عطسه در مجاری بینی است و ایمپالس‌های آوران از طریق عصب پنجم به پیاز مغز تیره می‌روند که در آنجا رفلکس عطسه تحریک می‌شود. به این ترتیب مقدار زیادی هوا به سرعت از طریق بینی عبور می‌کند و به این ترتیب به پاک کردن مجاری بینی از مواد خارجی کمک می‌کند.زمانی که عطسه رخ می‌دهد قفسه سینه شدیداً منقبض می‌شود. در همان زمان گلوت بسته می‌شود بطوری که تا قبل از بازشدن گلوت، هوا با فشار زیادی در پشت آن جمع می‌شود این حالت انفجاری هوا مقدار زیادی از ترشحات و مواد خارجی مانند میکروب‌ها را پاک می‌کند و آن‌ها را با فشار خارج می‌سازد. البته متأسفانه این رفلکس دفاعی خوب بدن مانند سرفه باعث گسترش بیماری می‌شوند.


برخی از پزشکان بر این باورند که از نظر بهداشتی بهتر است هنگام عطسه سوراخ‌های بینی را بسته نگه داشت، اما متخصصان گوش و حلق و بینی در کشور آلمان می‌گویند هنگام عطسه نباید بینی را بسته نگه داشت، زیرا این کار می‌تواند عواقبی خطرناک به همراه داشته باشد. آنان می‌گویند که با بینی باز عطسه کردن سالم‌تر است.در هنگام عطسه کردن حدود ۴۰ هزار ذره با سرعت زیاد از بینی به بیرون رانده می‌شوند. این واکنش بدنی (عطسه) برای مثال می‌تواند توسط ذرات خاک به وجود آید؛ ذراتی که عصب داخل غشای مخاطی بینی را تحریک می‌کنند. این عصب پیام را به قسمت مربوط به عطسه در مغز می‌رساند.

واکنش عطسه خود عملکرد خاصی دارد. با فشار زیادی که هوا از شش‌ها به بیرون رانده می‌شود، راه‌های تنفسی تمیز و پاک می‌شوند. این ذرات در غیر این صورت در شش‌ها می‌مانند.پژوهشگران بیمارستان تحقیقاتی ایزمیر آتاتورک در ترکیه با انتشار مقاله‌ای اعلام کردند که هنگام عطسه با دهان نیمه باز، فشار در حفره بینی برای مدت کوتاهی به شدت افزایش می‌یابد. این فشار هم اندازه فشاری است که ماهیچه قلب یک بیمار فشار خون دارد، آن هم در زمانی که ماهیچه‌های قلب دچار بیشترین انقباض هستند.علاوه بر خاک، عوامل دیگری همچون نور هم می‌توانند ایجاد عطسه کنند. پژوهشگران گمان می‌کنند که در هنگام نگاه به نور، ارتباطی بین واکنش چشم و مرکز عطسه ایجاد می‌شود. به این معنا که محرک نور علاوه بر عصب چشم، عصب مربوط به عطسه را نیز تحریک می‌کند.
 
هشدار، این عفونت ریسک حمله قلبی را افزایش می‌دهد

طبق نتایج یک مطالعه جدید، بازماندگان عفونت‌های شدید خونی موسوم به «سپسیس» در معرض ریسک بالا سکته و حمله قلبی تا چهار هفته بعد از ترخیص از بیمارستان هستند.این مطالعه شامل حدود ۴۲،۳۰۰ بیمار مبتلا به سپسیس در تایوان بود. از این تعداد، ۲۲ درصد در مدت ۳۰ روز بعد از بستری شدن در بیمارستان فوت کردند.نتایج نشان داد از بین بازماندگان در مدت ۱۸۰ روز بعد از ترخیص از بیمارستان، ۱۰۱۲ نفر دچار مشکلات قلبی-عروقی، ۸۳۱ نفر دچار سکته و ۱۸۴ نفر دچار حمله قلبی شدند.


به گفته محققان، این ریسک بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان بالاترین میزان بود، بطوریکه یک چهارم (۲۶ درصد) موارد حمله قلبی یا سکته در طول مدت هفته اول ترخیص از بیمارستان و ۵۱ درصد در طول مدت ۳۵ روز اتفاق افتاده بود.بیماران مبتلا به سپسیس در رده سنی ۲۰ تا ۴۵ سال در مقایسه با بیماران بالا ۷۵ سال با بالاترین ریسک حمله قلبی یا سکته مواجه هستند.محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.به گفته محققان، سپسیس هرساله موجب مرگ حدود ۸ میلیون نفر در جهان می‌شود.
 

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *