صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نشنال هرالد: مسلمانان هند در طولانی مدت به حاشیه رانده شده‌اند

۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۳:۳۸
کد خبر: ۴۴۹۵۵۹۲
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
مسلمانان هند در طولانی مدت به حاشیه رانده شده‌اند و این امر آشفتگی در سطح جامعه این کشور را به همراه دارد.

خبرگزاری میزان - مسلمانان در هند با محرومیت اجتماعی، سیاسی و اقتصادی روبرو هستند اما آینده آنها چیست؟ آنها بر سر دوراهی قرار دارند، اما هند نیز همینطور؛ به حاشیه راندن درازمدت 200 میلیون شهروند، جامعه هند را بی ثبات خواهد کرد و این آشفتگی همه جوامع را فرا می‌گیرد.

به گزارش «نشنال هرالد»، قدرت گرفتن حزب «بهاراتیا جاناتا» در هند پیش زمینه‎ای برای بالا گرفتن یک موج ضد مسلمانان در این کشور است.

نتایج انتخابات‌های قبلی به طور گسترده‌ای به عنوان پیش نمایشی از انتخابات عمومی است که در سال 2024 برگزار می‌شود، و همچنین نشانگر این است که هند در بلندمدت به چه سمتی پیش می‌رود.

نتایج نشان داد این فقط مخالفان نبودند که شکست خوردند؛ مسلمانان هند که از زمان روی کار آمدن دولت «نارندرا مودی»، نخست وزیر هند، در سال 2014 به طور فزاینده‌ای مورد وحشت و تبعیض قرار گرفته بودند، با تبعات بسیاری مواجه شدند.

با در نظر گرفتن خصومت ضد مسلمانان که اکنون عادی شده است، از تعقیب گرفته تا زندانی شدن، تصور اینکه جامعه‌ای در هر نقطه از جهان تحت تحقیر بیشتری قرار گیرد، دشوار است؛ جای تعجب نیست که مسلمانان هند از بحران تعلق رنج می‎برند.

تحلیلی در سال 2019 نشان داد درصد جوانان ثبت نام شده در مؤسسات آموزشی کمترین میزان را در میان مسلمانان داشته است؛ تنها 39 درصد از مسلمانان در گروه سنی 15 تا 24 سال در مقابل 44 درصد برای کاستی‌های برنامه‌ریزی شده ثبت‌نام کرده‌اند.

نسبت جوانانی که فارغ‌التحصیل شده‌اند در میان مسلمانان هند در سال‌های 2017-2018، 14 درصد بود.

جوانان مسلمان در مرکز هند - جایی که حزب هندوها غالب است - بدترین وضعیت را تجربه کردند؛ کمترین میزان تحصیلات در «هاریانا» با سه درصد در سال 18-2017 و 11 درصد در «اوتار پرادش» بود.

برای زنان مسلمان در هند وضعیت حتی سخت‌تر است؛ طبق گزارش یونسکو، نرخ باسوادی زنان در هند 62.8 درصد است، اما نرخ باسوادی زنان مسلمان تنها حدود 52 درصد است که یکی از پایین‌ترین نرخ‌ها در هند است.

با توجه به این وضعیت، به حاشیه راندن اقتصادی-اجتماعی مسلمانان در هند تعجب‌آور نیست؛ در سرتاسر این کشور، گزارش‌هایی مبنی بر تحریم کسب‌وکارهای متعلق به مسلمانان به گوش می‌رسد.

انتهای پیام/


برچسب ها: هند مسلمانان هند

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *