صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

لزوم برنامه‌ریزی جهت تحول اقتصادی در شهرداری تهران

۰۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۳:۲۵
کد خبر: ۴۴۵۹۵۹۸
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران، بر ضرورت تسریع در برنامه های تحول اقتصادی در مجموعه شهرداری تاکید کرد و خواستار تعامل همه جانبه با دولت شد.

خبرگزاری میزان - لطف اله فروزنده در دیدار با مدیران کل و مدیران عامل سازمان های حوزه معاونت مالی و اقتصادی شهرداری تهران که بعد از آیین تکریم و معارفه انجام شد، ضمن قدردانی از اقدامات یک سال گذشته در معاونت مالی و اقتصادی شهرداری تهران، اظهار کرد: از جمله این اقدامات، تشکیل خزانه واحد، فروش املاک شهرداری در بورس کالا، خرید اقلام ضروری شهرداری از بورس کالا بوده که استمرار این خدمات و حرکت ها در دستور کار خواهد بود و حتی باید بیشتر از گذشته نسبت به آن اهتمام داشته باشیم.

وی افزود: در خصوص موضوعاتی که تاکنون به نتیجه نرسیده است، باید یک بازنگری و آسیب شناسی انجام شود تا به سمت یک تحول اساسی قدم برداریم.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران تصریح کرد: تغییراتی که در شهرداری انجام شده است در راستای تحقق اهدافی است که شهردار تهران در نظر گرفته و محورهای آن را مشخص ساخته و معاونت مالی هم باید یک برنامه عملیاتی مدون را برای رسیدن به این اهداف طراحی کند؛ برنامه ای که کوتاه، منطقی و برگرفته از نظرات، انتقادات و آسیب شناسی مدیران و مشاورین این حوزه باشد.

وی افزود: برای آنکه بتوانیم علاوه بر آنکه بودجه سالانه خود را محقق کنیم، یک تحول اقتصادی خوب را رقم بزنیم، بایستی تعاملاتمان را با دولت و سایر نهادها افزایش دهیم و از ظرفیت های بانک شهر و بانک مرکزی به خوبی استفاده کنیم. مناطق نیز از ظرفیت های زیادی در حوزه دارایی ها و املاک برخوردارند که باید با همکاری یکدیگر به شکوفایی در این زمینه برسیم.

بیشتربخوانید

املاک شهرداری در مسیر بورس کالا؛ پشت پرده مخالفت‌ها با عرضه املاک در بورس چیست؟

فروزنده اظهار کرد: کار در شهرداری ابعاد گوناگونی دارد اما بحث نگهداشت شهر که مستقیما با زندگی مردم سر وکار دارد و برای شهروندان ملموس است، از اهمیت بالایی برخوردار است. لذا، علاوه بر تامین مالی نگهداشت شهر، بایستی نظارت های لازم که شامل نظارت قبل از خرج، حین خرج و پس از خرج می باشد را افزایش دهیم تا مجموعه شهرداری در قبال تامین مالی منابع آنها، نه تنها انتظارات شهروندان را برآورده کند، بلکه خلاقیت‌های خوبی هم در این زمینه به وجود آورد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *