دولت انگلیس؛ برده دارترین دولت تاریخ
خبرگزاری میزان – برده داری یکی از بدترین جنایات تاریخ بشری است و سهم کشورهای غربی در این جنایت بالا و غیرقابل کتمان و فراموشی است.
به گزارش «گاردین»، برای مدت بیش از 200 سال، انگلیس در تجارت برده در اقیانوس اطلس مشارکت داشت.
الغای کامل برده داری در انگلیس در سال 1833 تحت عنوان یک قانون معرفی شد؛ این قانون سودی برای قربانیان برده داری نداشت و فقط صاحبان برده را از غرامت 20 میلیون پوندی منتفع کرد.
یک بررسی دانشگاهی در سال 1939 تاکید دارد که الغای برده داری در انگلیس نه به دلیل وجدان اخلاقی بلکه به دلیل منافع اقتصادی انجام شد.
یک کارشناس امور نژادی در انگلیس و نخستین استاد مطالعات سیاهپوستان در این کشور، از دولت این کشور به عنوان برده دارترین دولت تاریخ یاد کرد.
وی معتقد است که تشابهاتی میان انسان زدایی از زندگی سیاهپوستان در تجارت برده و عدم پوشش رسانه دولتی انگلیس در زمینه زنان سیاهپوست گمشده وجود دارد؛ حتی وضعیت اقتصادی و بهداشتی ضعیف جوامع سیاهپوست در انگلیس نیز مستقیما ریشه در برده داری دارد.
- بیشتر بخوانید:
- بی توجهی دولت انگلیس به بهره کشی از کارگران مهاجر
- افشاگری برنده چهار مدال المپیک؛ در کودکی قربانی بردهداری در انگلیس بودم
این کارشناس در بخشی دیگر اظهار کرد: برده داری مهم ترین اصل توسعه انگلیس بوده و پیوندهای این کشور با تجارت تاریخی برده داری قابل فراموشی نیست.
به باور این کارشناس، وضعیت نامطلوب سیاهپوستان در انگلیس تصادفی نیست، بلکه میراث برده داری است: یعنی فقیر شدن سیاهپوستان با هدف نابودیشان.
براساس گزارش «بنیاد جوزف راونتری»، نرخ فقر برای سیاه پوستان آفریقایی و کارائیب در انگلیس در 25 سال گذشته تا حد زیادی بیش از 40 درصد باقی مانده است.
ضمن این که تعداد نامتناسبی از سیاهپوستان در زندانها به سر میبرند و شواهدی از نژادپرستی ساختاری وجود دارد که منجر به نتایج ضعیفتر سلامتی افراد از پیشینههای قومیتی میشود.
انتهای پیام/