صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه‌قضاییه: برنامه‌های بدون پشتوانه علمی محکوم به شکست است

۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۵:۵۳
کد خبر: ۴۳۷۵۳۷۴
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه و رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه، روز چهارشنبه پنجم مردادماه 1401 تفاهم نامه همکاری مشترک را امضا کردند.

خبرگزاری میزان - مسیر تحقق اهداف سند تحول و تعالی دستگاه قضایی با مشارکت و تعامل ارکان دستگاه قضا هموار می شود. در بخشی از این سند، به چرخش های تحول آفرین در قالب هم افزایی سازنده و موثر بخش های مختلف دستگاه قضا و تبدیل مواجهه منفعل به مواجهه فعال و ایجابی تاکید شده است.

محمدباقر الفت، معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه و حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدی هادی، رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه، روز چهارشنبه پنجم مردادماه 1401 با همین رویکرد پای تفاهم نامه همکاری مشترک را امضا کردند.

الفت با بیان این که هر برنامه ای برای اجرا باید پیوست پژوهشی داشته باشد، اظهار کرد: برنامه های بدون پشتوانه علمی محکوم به شکست است.

وی با اشاره به این که پژوهشکده ها در دستگاه های اجرایی، حلقه ارتباطی با مدیران هستند، گفت: فهم مدیران از برونداد پژوهشگاه ها بالاست و با استفاده از این محصولات می توانند با سرعت بیشتری برنامه های خود را عملیاتی کنند.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه، اتکا به محصولات پژوهشی را رمز موفقیت مدیران عنوان کرد و گفت: با پشتوانه پژوهشی، مدیران حرف نو و عملکرد موثرتری خواهند داشت.

الفت تصریح کرد که پژوهشگاه باید با انبوهی از سوالات و نیازمندی های مدیران و قضات روبرو باشد و در یک ارتباط منطقی، بدنه دستگاه قضا با تکیه بر مطالعات پژوهشگاه حرکت کند.

حجت الاسلام والمسلمین مهدی هادی، رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه نیز در ابتدای جلسه، استفاده از ظرفیت های پژوهشی را برای دستگاه قضایی تراز نظام جمهوری اسلامی ضروری دانست و گفت: معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه، کانون مهمی برای اجرای ماموریت های دستگاه قضاست و با پشتوانه پژوهشی می تواند اهداف مطلوب خود را محقق سازد.

وی گفت: آموزش و پژوهش ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند و آموزش باید مبتنی بر پژوهش و خرد جمعی باشد. حجت الاسلام والمسلمین هادی از این تفاهم نامه به عنوان یک سند اجرایی و موثر نام برد و اظهار کرد: پژوهشگاه، ظرفیت های زیادی برای شناسایی و رفع چالش های دستگاه قضا دارد که در همکاری مشترک با معاونت منابع انسانی به این هدف نزدیک خواهیم شد.

انتهای پیام/


برچسب ها: قوه قضاییه

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *