هر کیلو وزن اضافه چقدر به زانوها فشار میآورد؟ / دوپینگ حافظه و مهار دیابت با دسری ترشمزه
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ،در رژیم غذایی معمول ما غذاهایی وجود دارد که میتواند به مینای دندان آسیب برساند و باعث خوردگی آن شود و در مقابل غذاهایی هستند که میتوانند از دندان حفاظت کنند. برای مثال غذاهای سرشار از کلسیم، ویتامین D، فسفر و فیبر غذاهایی مناسب برای تقویت دندانها هستند. ماهی یکی از مواد غذایی توصیه شده برای سلامت دندان است و به دلیل داشتن اسید چرب امگا ۳، فسفر و ویتامین D. به حفظ مینای دندان و کاهش بیماریهای لثه کمک میکند. لبنیات نیز مواد غذایی سرشار از کلسیم و برای حفظ سلامت دندانها لازم هستند.
روغن نارگیل یکی از مواد غذایی است که هم بوی بد دهان را کم میکند و هم به سفید شدن دندانها به مرور زمان کمک میکند. به این ترتیب با از بین بردن برخی باکتریهای دهان و کاهش جرم روی دندان، مثل یک خمیر دندان طبیعی سلامت دهان و دندان را افزایش میدهد. برگهای بسیاری از سبزیجات سرشار از فیبر است و علاوه بر مفید بودن این فیبر برای دندان، جویدن این برگها مثل لایهبردار برای دندانها عمل میکند. مصرف میوه و سبزیجات تازه برای بدن مفید و قرار دادن میوه و سبزیجات در رژیم غذایی هر فردی ضروری است. اما محصولی ماننده میوه خشک شده که به نظر تنقلاتی مفید میرسد، میتواند آسیبهایی به مراتب بیشتر برای بدن داشته باشد. مواد غذایی اسیدی بهطور مستقیم به مینای دندان آسیب میرسانند و میتوانند دندان را بسرعت نابود کنند. البته نمیتوان گفت: از مصرف آب لیمو یا پرتقال که خواص بسیاری دارند، خودداری کنید. نوشیدن قهوه و چای به تنهایی مشکلی برای دندانها ایجاد نمیکند، اما نباید این نوشیدنیها را دستکم گرفت. معمولا افراد قهوه و چای را با شکر مینوشند که شیرینی آن مستقیم به دندانها آسیب میرساند.
علاوه بر ایجاد تغییرات لازم در رژیم غذایی و انجام ورزشهای روزمره، توجه به مصرف برخی مواد مغذی مرتبط با فشار خون نیز میتواند به کاهش فشار خون کمک کند.
کارشناسان مواد مغذی زیر را در کاهش فشارخون موثر میدانند:منیزیم، پتاسیم، ال آرژنین، ویتامین C
حالت تهوع، اسهال، نفخ، سوء هاضمه، درد شکم و از دست دادن اشتها از جمله عوارض جانبی آنتیبیوتیکها به حساب میآیند. این عوارض اگرچه آزاردهنده هستند، اما موقتی بوده و معمولا پس از قطع مصرف دارو برطرف میشوند.انتخاب و مصرف مواد غذایی مناسب میتواند تا حدودی در رفع این عوارض جانبی و همچنین تسریع و روند درمان کمک کننده باشد.
تغذیه باکتریهای مفید قبل و بعد از مصرف آنتی بیوتیکها به توازن باکتریهای روده کمک میکند. پیاز، سیر و موز نیز از جمله خوراکیهای حاوی مقدار کمی پریبیوتیک هستند. تمامی خوراکیهای تخمیر شده دارای میکروارگانیسم هستند، اما گرما و فرآیند تصفیه میتواند باکتریهای مفید را از بین ببرد. افراد برای کاهش اثر آنتی بیوتیکها روی سطح ویتامین K. میتوانند از مواد خوراکی، چون کلم، اسفناج و سبزی جعفری مصرف کنند. همچنین افراد باید از مصرف خوراکیهای سرشار از فیبر در حین مصرف آنتی بیوتیکها خودداری کنند، زیرا ممکن است بر چگونگی جذب دارو تاثیر بگذارد. همچنین برخی از مواد خوراکی در تاثیرگذاری آنتی بیوتیکها اختلال ایجاد میکنند که از آن جمله میتوان به گریپ فروت و آب این میوه و نیز مواد الکلی اشاره کرد.
با رواج بحران اعتیاد در جوامع، یافتن آرامبخشهای غیرمخدر، از اهمیت بسیاری برخوردار است.پژوهشگران "دانشگاه واشنگتن در سنلوئیس" (WUSTL) دریافتهاند داروی غیرمخدری موسوم به "EMA۴۰۱" میتواند سلولهای مورد نظر را خارج از سیستم عصبی هدف قرار دهد.
این دارو برخلاف مخدرها، از سد خونی مغزی عبور نمیکند؛ به همین دلیل، اثرات جانبی مضر آن مانند اعتیاد یا امکان سوءاستفاده، کمتر است. همچنین، با گسترش محدوده اهداف احتمالی درشتخوارها، ابداع درمانهای موثرتر برای دردهای مزمن عصبی ممکن خواهد بود.
دسر تمشک حاوی انواع ویتامینهای A.، C.، E.، گروه ویتامینهای B. مانند B. ۱، B. ۲، B. ۳، B. ۶، B. ۱۲، پتاسیم، کربوهیدرات، فیبر، قند، پروتئین، کلسیم، آهن، منیزیم، آنتیاکسیدان، فلاونوئیدها، آنتوسیانینها، منگنز، اسید فولیک، فسفر، روی، مس، اسیدهای چرب امگا ۳ و ۶ است.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.