صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تغذیه در پیشگیری از بیماری‌های خاص نقشی ندارد

۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۰:۰۱
کد خبر: ۴۱۷۷۰۳
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
متقی گفت: تغذیه در پیشگیری از بیماری‌های خاص تقریبا نقشی ندارد. اما تغدیه می‌تواند به درمان‌های دارویی کمک کرده و درمان‌‎ها را اثربخش تر کند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، آزاده متقی، دکتری تغذیه، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در برنامه ای رادیویی درباره نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری‌های خاص در سخنانی اظهار داشت: تغذیه در پیشگیری از بیماری‌های خاص نظیر ام اس یا تالاسمی، تقریبا نقشی ندارد. اما با یک تغذیه درست و رژیم غذایی مناسب  افراد دچار بیماری‌های خاص می‌توانند شرایط در حال حاضر خود را بهتر کنند و تغذیه می‌تواند به درمان‌های دارویی کمک کرده و درمان‌‎ها را اثربخش‌تر کند. همچنین برای تامین نیازهای غذایی فرد بیمار نیز موثر و مهم است.

وی در ادامه سخنان خود درباره شرایط تغذیه ای بیمارانی که دچار ام اس و تالاسمی هستند، سخن گفت.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در مورد نکات تغذیه ای افراد دچار تالاسمی افزود: درباره بیماران دچار تالاسمی بیشترین  تاکیدمان درباره آهن تغذیه این افراد است که خیلی نباید در غذای آنها نباشد چرا که آهن در بدن این افراد می تواند نشست کند و شرایط التهابی و اکسیدانی ایجاد کرده  و موجب بیماری‌های قلبی و عروقی شود.

به گفته متقی با بهبود تغذیه می توان از التهاب بدن بیماران ام اس کاست و انواع آنتی اکسیدان‌ها که در میوه‌ها و سبزیجات فراوان هستند می‌توانند در کاهش التهاب در بیماران ام اس موثر باشند. همچنین اسیدهای چرب اشباع شده در روغن های نباتی جامد شرایط التهابی را در بدن افزایش و ویتامین های A , D  شرایط التهابی را کاهش می‌دهند. چاقی نیز می تواند شرایط را برای بیماران ام اسی سخت کرده و باید دریافت کالری در روز را کاهش داده و از اضافه وزن خود جلوگیری کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *