تغذیه در پیشگیری از بیماریهای خاص نقشی ندارد
وی در ادامه سخنان خود درباره شرایط تغذیه ای بیمارانی که دچار ام اس و تالاسمی هستند، سخن گفت.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در مورد نکات تغذیه ای افراد دچار تالاسمی افزود: درباره بیماران دچار تالاسمی بیشترین تاکیدمان درباره آهن تغذیه این افراد است که خیلی نباید در غذای آنها نباشد چرا که آهن در بدن این افراد می تواند نشست کند و شرایط التهابی و اکسیدانی ایجاد کرده و موجب بیماریهای قلبی و عروقی شود.
به گفته متقی با بهبود تغذیه می توان از التهاب بدن بیماران ام اس کاست و انواع آنتی اکسیدانها که در میوهها و سبزیجات فراوان هستند میتوانند در کاهش التهاب در بیماران ام اس موثر باشند. همچنین اسیدهای چرب اشباع شده در روغن های نباتی جامد شرایط التهابی را در بدن افزایش و ویتامین های A , D شرایط التهابی را کاهش میدهند. چاقی نیز می تواند شرایط را برای بیماران ام اسی سخت کرده و باید دریافت کالری در روز را کاهش داده و از اضافه وزن خود جلوگیری کنند.